[电视电影] 求[粤语电影] 杜琪峰作品[黑社会:以和为贵](300星梦)

aaron81 发布于2009-11-11 23:43 1809 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
RT,之前bill203兄发过的,BT下载50%已无种,可以发送我邮箱aaron81@qq.com或提供网址下载~~谢谢~! r% t. o- t+ A4 K$ @( b9 `' c, H! L+ v7 ]
最佳答案悬赏在http://www.dreamxt.com/bbs/thread-66495-1-1.html这贴子罗~

已有(13)人评论

kevinchan 发表于 2009-11-12 01:20:30 | 显示全部楼层
唔一定断种,可能需要更长时间去挂啫!+ z& y) C+ |0 X0 }
我无收藏,帮你唔到

alexhus 发表于 2009-11-12 18:35:21 | 显示全部楼层
300星梦,我来揾下啦,不过系国粤双语,你岩唔岩啊???

alexhus 发表于 2009-11-12 19:14:30 | 显示全部楼层
3 Y5 V/ C# M% w. h$ S2 e  }, k' T. n  ~' w8 P# n4 T
保存七日,加多两个花絮俾你,国粤双语钟意就Down啦。。。
3 e* Z; K% c6 v" R
4 ~( ?, e: K! Z7 _
0 K& h/ x" }" L" G: A- S- E
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 712 才可浏览,您当前积分为 0

kevinchan 发表于 2009-11-12 23:13:33 | 显示全部楼层
楼主刚好够积分睇到A兄嘅链接,哈哈

alexhus 发表于 2009-11-13 06:39:58 | 显示全部楼层
楼主刚好够积分睇到A兄嘅链接,哈哈* T7 H) u0 \6 e2 j9 J
kevinchan 发表于 2009-11-12 23:13
1 {2 ]  X& F) E, p) ^9 M# H
我系特意噶。。。

kevinchan 发表于 2009-11-13 14:44:23 | 显示全部楼层
我系特意噶。。。
! [3 y; p+ E7 Lalexhus 发表于 2009-11-13 06:39
呵呵,原来係咁!啊?係米修改过积分呢?之前好似低啲嗰喔

Handosme 发表于 2009-11-14 00:57:50 | 显示全部楼层
* S  O' ?: n) F$ Q6 X" }5 ^4 o: o" G
GdbT_黑社会之以和为贵[1].2006.简体中字.torrent (78.08 KB, 下载次数: 2)

评分

alexhus + 3 热心帮助人,奖俾你(^-^)

aaron81 发表于 2009-11-14 21:15:37 | 显示全部楼层
保存七日,加多两个花絮俾你,国粤双语钟意就Down啦。。。
2 u$ i& \" K2 V! _( J
! K, O2 S2 Q8 y
3 w2 K' B: ?# V# |" p9 q) m**** 本内容被作者隐藏 ****6 U/ J4 V& @6 [4 m  d8 o% ^! @
alexhus 发表于 2009-11-12 19:14
" y3 ?1 C8 {6 }* m( t
吾知点解我睇吾见D内容,我想你的版本应该是verycD果度的版本,不过都谢谢你~

aaron81 发表于 2009-11-14 21:17:47 | 显示全部楼层
; e/ n9 h/ B! ]星梦都吾知有乜用,留比你责袋啦,希望帮到你。
8 C; r$ C6 @& V5 c; i) g9 N7 J! FHandosme 发表于 2009-11-14 00:57

& E/ l; p: D  w) o- w" ~( t, c谢谢你,你的文件太大了,我还是挂多一个星期,下不了就下载你果个~

alexhus 发表于 2009-11-14 22:10:53 | 显示全部楼层
吾知点解我睇吾见D内容,我想你的版本应该是verycD果度的版本,不过都谢谢你~
, v1 {5 C- Z% |+ paaron81 发表于 2009-11-14 21:15
* k$ T1 c4 A  [* y% d4 D
HALFCD比RMVB好D噶,你都系下载我呢个版本啦,有国粤双语。。。

84960548 发表于 2009-11-19 16:01:25 | 显示全部楼层
谢谢你,你的文件太大了,我还是挂多一个星期,下不了就下载你果个~

12下一页