[吃喝玩乐] 大家发唔发觉啊???

alexhus 发布于2009-11-8 21:51 1394 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
最近开心农场果度有好多人种咗D新品种水果,不过有一种水果我系绝对唔会种,就系芒果啦。。。: a& {; ^1 O1 D. _1 K5 g

' C0 [6 Y. _+ v& p  R- R* n) n8 \大家发唔发觉打开有芒果D人噶地,会突然间卡咗好多啊???想点击都特别慢。。。唔知你哋点呢?咁样抢收时间就会突然间卡住,俾人偷晒D芒果。。。

已有(39)人评论

平常心 发表于 2009-11-8 21:53:25 | 显示全部楼层
系十分卡,我都吾明,{:5_338:}

kalaso 发表于 2009-11-8 22:03:42 | 显示全部楼层
立体得太丑之后$ j, f1 S& I6 p5 Z% ]& u; r8 ?
5多想玩

alexhus 发表于 2009-11-8 22:06:44 | 显示全部楼层
系十分卡,我都吾明,{:5_338:}1 x2 Q" b8 T- u
平常心 发表于 2009-11-8 21:53
- a6 [2 N3 k: Y0 C
我想浇水,除草都卡到唔郁得,而家都好少帮D种咗芒果噶人浇水啦。。。

kevinchan 发表于 2009-11-8 22:21:09 | 显示全部楼层
我又路过了,又唔关我事

lych 发表于 2009-11-8 22:30:46 | 显示全部楼层
是好卡好卡~~~& W; g% S6 h& W
觉得D作物越来越难睇

alexhus 发表于 2009-11-8 22:34:17 | 显示全部楼层
是好卡好卡~~~! q1 `7 l: G, X" t
觉得D作物越来越难睇- d4 M9 k5 R3 x3 M- ~
lych 发表于 2009-11-8 22:30
5 H8 Z# b" j) ]* }/ `3 B4 F- @
所以我唔建议D人种芒果咯,太卡啦,连仓库里面D芒果打开都卡。。。

kalaso 发表于 2009-11-8 22:36:09 | 显示全部楼层
芒果就系湿滞

Kiver 发表于 2009-11-9 10:39:33 | 显示全部楼层
最近开心农场果度有好多人种咗D新品种水果,不过有一种水果我系绝对唔会种,就系芒果啦。。。. b2 S) ]- G) k, i

4 l8 X5 C& K6 k7 f0 Q大家发唔发觉打开有芒果D人噶地,会突然间卡咗好多啊???想点击都特别慢。。。唔知你哋点呢?咁样抢收时间就会突然 ...% _' x4 e2 x1 E" ^& S  s( G. N
alexhus 发表于 2009-11-8 21:51

9 G" [! f# ?& E. o& z+ L9 c/ b2 n' k5 C5 K$ l2 k
新版的农场都出现卡机现象`~
4 _& o! Q9 U- W9 T不论种什么

toueikin 发表于 2009-11-9 12:17:07 | 显示全部楼层
好似伊d甘挨更抵嘢嘅嘢 我都係交个号俾人处理嘅

alexhus 发表于 2009-11-9 18:16:12 | 显示全部楼层
新版的农场都出现卡机现象`~
3 @) Q% B& V4 e! d& Q不论种什么
/ L+ K8 d3 i% h1 j& u6 nKiver 发表于 2009-11-9 10:39
7 M' a1 k2 M  f
K社,D芒果特别卡啊。偷你D芒果时候卡到我唔想偷啦。。。

平常心 发表于 2009-11-9 19:18:02 | 显示全部楼层
我呢几日先上到,你地呢高级人士吾好咁快收成,等我偷多呢,现在先得三万吾到金,4级,人家帮下手,{:5_338:}

1234下一页