[原创漫画] 大家估下~一出动画嘅人物~我画咖!!(作品更新ing)

sukky_ou 发布于2009-10-1 18:06 5649 次浏览 55 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 sukky_ou 于 2009-10-2 21:49 编辑 : w. B4 v0 k4 S8 D# S

( e$ y7 s3 i  |. \4 [6 I6 D% \  5 P& W5 j  B1 j7 l* u

! P: N* v, n  e, @以前画嘅~~~~而家拎出嚟哂下~~~% @& J5 w) x$ ~& B. I- R# @
虽然我嘅画技一般,虽然我唔係读美术,虽然我净係识临摹,但係……依幅係我满意作品之一,请多多支持吖~!0 X# d. E9 p- Q# S3 H
我已经好多年无画过漫画啦~!得闲要画下回味下个感觉先~~~~~. L; A1 `$ x$ I" [2 J! S

% A6 x6 ~: q% }$ n7 `! D' u动画里面第二个女主角~~~    2 M; v# b. S- S% J* t
" w+ p% \" {! C' s
! J, L0 t% k, M

; t1 }* ?4 i5 {( [依幅作品,今日新鲜出炉,早上9点几开始画,大概用咗30分钟多一啲画完草图,用咗可能一个钟呱(无乜睇时间)上色~~~~画完感觉还OK,宝刀未老,但手法的确比以前生疏咗,毕竟已经有7、8年未拿起过画笔啦~~~但画到最后顺番啲啦~~~多谢支持~~!
1 z; D: X& \3 N& W# n6 d等我将三个女主角画哂我就会开古依出动画係边出啦~~~
/ s& a# M4 M/ A3 y* W1 Q# ^" u2 h3 I& \$ d, T4 _/ P# H
PS. 等我画好依三个人物后,我会将原图附上,唔知我贴番原图后,各位仲估唔估到係边出动画/漫画嘅女主角呢?呵呵~~~

评分

熊猫仔 + 16 原创+国庆、中秋快乐吖!

已有(55)人评论

my1988170 发表于 2009-10-1 18:55:34 | 显示全部楼层
睇唔到图% z/ W" _& d8 b6 q7 F$ N
楼主重新整下

hotcool2 发表于 2009-10-1 19:43:25 | 显示全部楼层
传到论坛的空间里吧~~~~~~看不到

gundam 发表于 2009-10-1 20:22:49 | 显示全部楼层
我以前都好中意临摹嘎,不过搬屋后就5知去左边咯

wwy1205 发表于 2009-10-1 20:25:09 | 显示全部楼层
can"t see the pic

嚣のЪ 发表于 2009-10-1 21:26:15 | 显示全部楼层
好了之后告诉我一声~

sukky_ou 发表于 2009-10-1 21:34:58 | 显示全部楼层
5555555~~~~~9 Q( I3 J9 t4 T
唔好意思吖!!!!我唔知道QQ个空间相册里面唔可以连接出去吖~~~~
1 r% H# N" q7 S) q1 N8 C唔~~~~& P5 l3 [8 l6 e1 y* Y
唔好扣我分啦~~~而家修正番,有无得畀番啲分我啊???

kalaso 发表于 2009-10-1 21:46:53 | 显示全部楼层
本帖最后由 kalaso 于 2009-10-1 22:01 编辑 * ~! P( o. R$ V4 R9 a% j) \5 [

/ Z( W" j& O% h  ]4 B7 w; B仲未得吖/ t6 `- U/ j( h
0 b1 S: p$ ?- q0 z3 D. W# V2 p/ `
这与是否为游客无关。。。。汗3 m9 l5 J0 c- I. j
+ K# @( K0 g9 t, S8 X. B
******************( [% t; \$ U. V; D4 C% z6 o3 |5 x3 K* @

W& H6 o+ x" i; r& N现在可以看见一张图.....

sukky_ou 发表于 2009-10-1 21:49:13 | 显示全部楼层
8# kalaso . s- B. Y/ r/ q' I. s( Y* I- N: b
但我自己睇到啵~~~~
& P0 `4 i0 C4 ~! e. m我自己退出咗都仲睇到啵~~~~

sukky_ou 发表于 2009-10-1 21:51:25 | 显示全部楼层
8# kalaso
2 m% D+ L$ e) r! c5 o$ V( x! u: O. M' Q" g9 D# }
虾人嘅~~~~明明我已经退出咗,以游客人份再开个贴,都已经睇到图了~~~~~

choyu 发表于 2009-10-1 21:58:38 | 显示全部楼层
哇……好靓啵

sukky_ou 发表于 2009-10-1 22:00:33 | 显示全部楼层
终于有人睇到了~~~~~
! |0 s' [" o5 v6 H1 p; `店长唔好扣我分啦~~~~~~!!!* o/ V/ Y" x' b2 {

12345下一页