[幽默情感] 升左中3,,成級調曬班

gap神 发布于2009-9-4 20:04 1283 次浏览 38 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唉,,,雖然調班唔係小見,,年年都調. a: @# [% Q& N' u5 H' s
不過今年真係攞命,,年年調起馬都有1,2個熟,,4,5個識嫁啦- -
0 C/ X* q) _3 m" p7 I今年真係唔知行咩運, h& y3 X3 h9 m- y- T5 D
調到哥班差唔多成班都唔識,,,有5,6個識ge,,不過係平時冇乜兩句哥種lo
2 i6 I+ r' g, U- ]
- s0 T$ x7 s7 L4 ], J畢業班先正d野黎搞,,,諗住畢業旅行都唔去tim啦

已有(38)人评论

aubert22 发表于 2009-9-4 20:30:14 | 显示全部楼层
调班正常事~考验友谊的时候~

lych 发表于 2009-9-4 20:32:11 | 显示全部楼层
毕业班要努力啊~~~~~~!

moschino 发表于 2009-9-4 20:39:16 | 显示全部楼层
而家 先岩岩开学,过多几个月就熟晒啦~

my1988170 发表于 2009-9-4 20:40:24 | 显示全部楼层
好彩,我地个整时麽么点调班

Kiver 发表于 2009-9-4 21:19:34 | 显示全部楼层
唉,,,雖然調班唔係小見,,年年都調
9 ]) @+ I$ I( N; x/ w不過今年真係攞命,,年年調起馬都有1,2個熟,,4,5個識嫁啦- -9 B& L/ B2 L1 D
今年真係唔知行咩運- F2 T: S8 Z9 z- P4 w: _9 ?# d# R
調到哥班差唔多成班都唔識,,,有5,6個識ge,,不過係平時冇乜兩句哥種lo
' W5 M) _) [) v0 r9 B% B# m( k3 L! P" `  p7 h* M- ^6 H
畢業班先正d野黎搞,,,諗 ...# E' O4 j4 F/ R
gap神 发表于 2009-9-4 20:04
2 s, y7 \. a9 C* G/ c2 D. m, x
+ ]* H! G* G$ x- E- f
我们初中阶段三年分了7次班  Z/ k9 b7 a, i" O7 I

" O% e1 Q- o8 Y: ~) J3 a2 Z比你的更加恐怖

KO999 发表于 2009-9-4 22:07:58 | 显示全部楼层
分7次班,真的是好恐怖WO~~~~~

kyo1983 发表于 2009-9-4 22:14:27 | 显示全部楼层
以前我哋读初中都系每年都调班,其实咁都好既,可以识多D人

kevinchan 发表于 2009-9-4 22:25:31 | 显示全部楼层
我读初中时,每次升级就调班,而且每次都唔会有超过两个係熟人!不过无所谓啦,识多D人米仲好,或者平时多D到隔离班玩啊

Kiver 发表于 2009-9-4 23:11:18 | 显示全部楼层
分7次班,真的是好恐怖WO~~~~~
5 O! S  o' C) |: i9 {1 A# |# gKO999 发表于 2009-9-4 22:07
/ |0 v" H) c8 ?% n. J* z1 f
0 _* f0 f- @" a. `9 n  g% a
的确讲出来都吓惊人7 v' P: ~2 _* C
也很多人怀疑怎样分7次甘多`~

honeylee1 发表于 2009-9-4 23:29:46 | 显示全部楼层
米当识过d新朋友罗,楼主毕业班要加油啊

Kiver 发表于 2009-9-4 23:32:14 | 显示全部楼层
米当识过d新朋友罗,楼主毕业班要加油啊" x# `8 r; A( H0 `" r2 F/ F% a) |1 B  ~
honeylee1 发表于 2009-9-4 23:29

. T1 y  A0 h" z$ ]7 }0 Q1 h) `/ S7 y+ ]
分班太多
! D. a9 l. T3 _1 k  u; j一毕业就好快吾记得的了! z! @9 u, m# N- @' O
除非好F的那些啦

1234下一页