[吃喝玩乐] 魅力LOVE乜水啊?系咪@黑¥客啊?~~~~(危险警报!)

alexhus 发布于2009-8-30 10:14 2144 次浏览 41 位用户参与讨论   [复制分享主题]
7 M, n4 P4 k7 W/ n, v
4 j& N, l) v; d# q* A1 K- O  _魅力LOVE乜水啊?系咪@黑¥客啊?/ D+ K; u) G2 p% h# D7 g  O
" C, j7 m5 W+ H( f% J3 o6 `
今日我去咗开心农场度睇下,点知有个唔知系乜水过来帮手,仲偷咗我D花添

% e% t- \3 V3 s/ G! v7 o; [) M' X4 U. y! l1 g/ N+ n
但是我冇加佢为好友,粤漫社都冇呢个ID存在?难道系@黑%客?大家小心D啦。。。

已有(41)人评论

kururu 发表于 2009-8-30 10:22:03 | 显示全部楼层
采花大盗~~~~~~
& G- d" o9 Z( n, Q
3 T8 c  K) w8 S沙发~~~~

tandong 发表于 2009-8-30 10:30:27 | 显示全部楼层
采花大盗遇黑客采花大盗!!板凳!!

alexhus 发表于 2009-8-30 10:30:47 | 显示全部楼层
采花大盗~~~~~~
+ m$ p0 b) T, Y% p$ j5 w0 N2 A4 z6 Q, T0 g  ~: }5 f
沙发~~~~$ R: T+ z7 H% R- C0 S6 W
kururu 发表于 2009-8-30 10:22
, [- @! y4 y* d- O4 H1 h6 W" V+ C
不过冇呢个人存在啵,我用搜索功能搜索唔到,用版主管理查看唔到,我可以确定系冇呢个人存在。。。

tandong 发表于 2009-8-30 10:33:53 | 显示全部楼层
不过冇呢个人存在啵,我用搜索功能搜索唔到,用版主管理查看唔到,我可以确定系冇呢个人存在。。。
% F# ~) R; I' |  F* Zalexhus 发表于 2009-8-30 10:30
开心农场是开心网嘎,各论坛也会有开心农场嘎,井底水喉!

kevinchan 发表于 2009-8-30 10:35:39 | 显示全部楼层
嚟睇嘢,有人俾人偷嘢喔,呵呵

tandong 发表于 2009-8-30 10:41:50 | 显示全部楼层
嚟睇嘢,有人俾人偷嘢喔,呵呵
; s' w3 m" ~7 t6 g' o* U0 Ikevinchan 发表于 2009-8-30 10:35
几滴水咋,大把花比人拿!!

alexhus 发表于 2009-8-30 10:43:33 | 显示全部楼层
开心农场是开心网嘎,各论坛也会有开心农场嘎,井底水喉! 9 Y* j5 b7 d% J
tandong 发表于 2009-8-30 10:33

/ r- B, s4 T3 t7 r7 Z, K咁我冇加佢为好友都偷到我D嘢,冇理由。。。

kururu 发表于 2009-8-30 10:44:06 | 显示全部楼层
" y# p: j6 H* R) Jalexhus 发表于 2009-8-30 10:30
5 O. I/ P# M1 A" c
% |* H2 u& O  f
你地惺惺相惜挂~~~~~~

aaron81 发表于 2009-8-30 11:11:16 | 显示全部楼层
" y2 U: S1 f# K8 M  E  U5 Y8 x" M1 H( w1 `8 p0 `
吾明吾明,这里的农场是和开心网的农场共同的吗,即寻边的ID可以响这论坛用的吗?/! v6 }9 l( X) l6 W4 m3 v, c
能否解释下?/

alexhus 发表于 2009-8-30 11:36:08 | 显示全部楼层
吾明吾明,这里的农场是和开心网的农场共同的吗,即寻边的ID可以响这论坛用的吗?/- W# D; ]* W1 g9 A9 r
能否解释下?/. S7 G* E- J. f- p0 ]: X
aaron81 发表于 2009-8-30 11:17
7 M6 k# V# M. S" R1 g; i
可能粤漫社俾人入侵咗啦,要等K社出嚟解释下先得。。。

lych 发表于 2009-8-30 11:38:25 | 显示全部楼层
比人偷野啫,唔洗咁大声挂~~~~~~~~~~~

1234下一页