[其它更多] 有无人可以帮我弄个绯月邀请码,我提供KFB

183334257 发布于2010-5-24 11:24 1413 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我个绯月账号唔知做咩无端端被永久禁言...无奈! u' c  z/ O& K- f9 F4 G9 e! D% E- R
弄一个邀请码需要88KFB,我可以转比你,然后申请之后比我
4 |" V5 G1 M/ s. P唔麻烦的,有无朋友可以帮忙一下呢?" _" f! ^4 z2 Q: ]# G
感谢先~

已有(23)人评论

kevinchan 发表于 2010-5-24 12:31:11 | 显示全部楼层
我係绯月的神秘还是-2.....

183334257 发表于 2010-5-24 13:51:00 | 显示全部楼层
我係绯月的神秘还是-2.....& L) ]" s! s, W7 p8 s' l4 E
kevinchan 发表于 2010-5-24 12:31

' u9 ?! N; H3 a7 X! u* u0 l5 _5 G8 @

% ^3 t2 }5 p$ O: b6 d( L) d0 j    好过我...连贴都睇唔到...

Ling1988 发表于 2010-5-24 14:08:57 | 显示全部楼层
回复 1# 183334257
6 G7 [7 }+ N/ P' Q& _5 q" C! ?0 C" D( j2 F( v+ _9 F5 ^. @; n/ d

" T" G. l# X. w$ M* M; V7 ^/ E    边个会今“傻”啊!KFB唔是问题,但要扣神秘“2”级,但愿有好人啦

kevinchan 发表于 2010-5-24 14:13:26 | 显示全部楼层
好过我...连贴都睇唔到...
9 _5 ~1 t* I+ X+ w183334257 发表于 2010-5-24 13:51
禁言连贴都睇唔到嘎?

183334257 发表于 2010-5-24 15:03:38 | 显示全部楼层
禁言连贴都睇唔到嘎?0 Z2 n7 K- x- m, ^$ D2 Q% x
kevinchan 发表于 2010-5-24 14:13
" G% a  G3 |' u. f+ p

! ?: l4 H9 T% t1 V" n) o( L" _+ k1 X0 Z# F/ M) K
    资源区里面的贴入唔到去咯,其他区就唔知咯

183334257 发表于 2010-5-24 15:04:03 | 显示全部楼层
回复  183334257
+ x5 D& G+ n% |0 w% T; G) e! u; s6 `( G5 j4 f$ F8 J2 w; C  [) h

, i% c! W0 x; q) }/ M. l5 t    边个会今“傻”啊!KFB唔是问题,但要扣神秘“2”级,但愿有好人啦
- Y, Z2 q- H( t3 |% `, ALing1988 发表于 2010-5-24 14:08
5 D9 e2 {9 m/ S8 P, u2 e! G% c% v6 [
! ^4 ~9 o- l; D2 A
/ f+ j% R. {( F, X' N
    要扣神秘2级咖?

huang 发表于 2010-5-24 16:35:05 | 显示全部楼层
偶是万年潜水舰

huang 发表于 2010-5-24 16:36:49 | 显示全部楼层
绯月邀请码最大问题是:坐连政策

平常心 发表于 2010-5-24 16:40:06 | 显示全部楼层
未听过,系乜坛子?

Ling1988 发表于 2010-5-24 17:42:35 | 显示全部楼层
绯月邀请码最大问题是:坐连政策
# V0 o. I2 P5 s( Mhuang 发表于 2010-5-24 16:36
5 |; ~- r! j  b4 k. ?( M

) e- P" h9 a9 F) \7 d6 F. ?& z4 Q) Q  l0 h# o
   请问 “坐连政策”是咩意思啊?方便介绍下吗?

Milanor 发表于 2010-5-24 18:15:07 | 显示全部楼层
C78时绯月应该不用注册码. |0 x6 x, k" l6 E$ X& v
到时你去看看~~

12下一页