[软件应用] MU下载小结,觉得挺齐全!

kental 发布于2009-8-22 15:36 2835 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2009-8-24 18:32:32 | 显示全部楼层
希望無再跌翻10幾KB/s,咁噶速度一日DOWN一集好鬱悶
! N* g* H  l: ~2 o3 e, M! Qxiaojim 发表于 2009-8-24 18:05
咁慢?你係米学返阿布欧兄咁用咗路由影响速度啊?(不过我都係用路由,速度无影响)

kental 发表于 2009-8-24 19:41:08 | 显示全部楼层
好,多谢大大们指点!

bill203 发表于 2009-8-24 21:22:27 | 显示全部楼层
其实楼主你似乎系唔识直接用IP入,如果用IP入,根本唔会再出现你提及既”This service is temporarily not available from your service area ”呢种情况!

kevinchan 发表于 2009-8-24 22:39:44 | 显示全部楼层
终于编辑好,显示晒出嚟咯..今次真係方便D有MU问题嘅朋友咯

xiaojim 发表于 2009-8-25 01:49:29 | 显示全部楼层
咁慢?你係米学返阿布欧兄咁用咗路由影响速度啊?(不过我都係用路由,速度无影响)/ K1 I! e/ @5 E7 J
kevinchan 发表于 2009-8-24 18:32

7 S9 k& x0 b! ^無啊,我都無路由,就一個MODEM,雖然網通5封路由~

kevinchan 发表于 2009-8-25 16:48:55 | 显示全部楼层
無啊,我都無路由,就一個MODEM,雖然網通5封路由~
% ]! P0 J' s- }4 _xiaojim 发表于 2009-8-25 01:49
可能网通唔稳定!

gap神 发表于 2009-8-25 21:38:42 | 显示全部楼层
我個朋友就係得This service is temporarily not available from your service area e句野出左黎= =

xiaojim 发表于 2009-8-25 22:09:36 | 显示全部楼层
我個朋友就係得This service is temporarily not available from your service area e句野出左黎= =
6 d& I6 k1 {% H; Sgap神 发表于 2009-8-25 21:38

# t7 Q1 N1 F6 X: q# K  e2 O你朋友用乜鬼寬帶= =!

honeylee1 发表于 2009-8-25 23:43:18 | 显示全部楼层
先回复,再慢慢睇!

kental 发表于 2009-8-29 13:10:53 | 显示全部楼层
其实楼主你似乎系唔识直接用IP入,如果用IP入,根本唔会再出现你提及既”This service is temporarily not available from your service area ”呢种情况!
% Q4 Q. |" ~- u" P) b) s; rbill203 发表于 2009-8-24 21:22

3 N. E% [  U# }" B3 H   查实我都未试过呢种情况!其实系觉得距比较齐全先发上来的呢!虽然有旧帖,不过被顶到好后了!

kental 发表于 2009-8-29 13:11:50 | 显示全部楼层
我個朋友就係得This service is temporarily not available from your service area e句野出左黎= =4 P4 ~; ~. k6 r& ~& z- U2 V9 r
gap神 发表于 2009-8-25 21:38
6 J1 O! W' \  B& Z2 ?
甘你米可以叫距试下呢D办法罗!

星总 发表于 2009-8-29 23:55:29 | 显示全部楼层
某个傻仔睇到依个贴好开心~系MU度下载左好动画