[粤语动画] 求天才小鱼郎粤语高清

kental 发布于2009-8-25 02:20 1640 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]
0社区币
好耐之前噶啦!翡翠台呢就系分第一部同第二部噶!我买噶个只碟有问题,DVD播无到,电脑都读无出,搞到我鬼甘郁闷!希望有人提供下比我啦,我重新刻过碟呢!

已有(7)人评论

billiard 发表于 2009-8-25 12:34:00 | 显示全部楼层
这部卡通我玩过游戏

saber0758 发表于 2009-8-25 15:32:23 | 显示全部楼层
想要高清使乜求人~~8 x- k1 q0 X% f2 ?$ @  f8 L
自己下载个天才小鱼郎粤语版+高清版 之后自己合成咯。

Milanor 发表于 2009-8-25 15:46:39 | 显示全部楼层
想要高清使乜求人~~- Y) `% r( T( L& B- @  |
自己下载个天才小鱼郎粤语版+高清版 之后自己合成咯。
+ H' R& e3 v. j, E% V) M; @) @saber0758 发表于 2009-8-25 15:32
! N( B" f/ O0 X( L
被你讲我左我想讲的话
9 U' F% t& {1 @8 J# [5 X( Q我只有讲就是这样~~

kental 发表于 2009-8-28 01:26:31 | 显示全部楼层
你地真系好醒啊!我识噶话,稳到源噶话就真系好似你地甘讲罗!最弊我系呢D方面系一个小白!

@~@ 发表于 2009-9-2 14:26:19 | 显示全部楼层
我在土豆度睇晒囉~~~~~虽然唔係高清~~~~~~睇完就算~~~~

gap神 发表于 2009-9-17 19:01:14 | 显示全部楼层
出野都唔係好好睇姐,,睇完咪算lo

kental 发表于 2009-9-21 22:04:28 | 显示全部楼层
想要高清使乜求人~~& @' ^& p0 B" M% X
自己下载个天才小鱼郎粤语版+高清版 之后自己合成咯。% E( d* E7 [( d* ~/ p" J
saber0758 发表于 2009-8-25 15:32

6 W) L' K5 Q2 h* x我有呢个技术我就唔使甘烦啦!而且高清的片源哪里找呢!