跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [MU][原創][動畫] 街霸V(Vol.1-15)(完)+街頭霸王Zero OVA1&2+街頭霸王 II(電影版) .. ...

manman 发布于2009-7-5 22:21 11567 次浏览 149 位用户参与讨论     [复制分享主题]
seed22 发表于 2009-7-8 07:37:50 | 显示全部楼层

/ ?& Y0 X# ?1 @' ]$ x. H" @我比较喜欢看勇者王架咋(借用了一下23楼的名词),因剧情到精彩,看一部动画我会先看看剧情方面是否动人先!8 K& `$ o0 ~* a+ `& k& D$ l; V( y
才会看看是否值得收藏!

manman 发表于 2009-7-8 08:30:56 | 显示全部楼层
* C5 }$ z3 \* R0 t' C
我比较喜欢看勇者王架咋(借用了一下23楼的名词),因剧情到精彩,看一部动画我会先看看剧情方面是否动人先!
& s2 P5 j! T3 l. N  a5 v才会看看是否值得收藏!
; l+ N: H! X# W1 S, T+ Q- I: Iseed22 发表于 2009-7-8 07:37 AM
, h6 R$ _* M; ^5 }  @5 T" x

4 e  S) g6 I$ A; R9 B8 Z& u勇者王   (1- 8集)完  4DVD 即呢套,DVD你岩下載咩.* P% ^- W7 O- E' X( p& U: P1 Z
9 I6 n% T9 L$ ^, R3 t0 r
http://www.yesasia.com/global/%E5%8B%87%E8%80%85%E7%8E%8B-final-final-1-2-%E5%8B%87%E8%80%85%E7%8E%8B%E6%96%B0%E7%94%9F-%E7%A0%B4%E5%A3%9E%E7%A5%9E-%E6%9A%B4%E9%A2%A8%E4%B8%AD%E4%B9%8B%E6%B1%BA%E6%88%B0/1001814124-0-0-0-zh_TW/info.html

seed22 发表于 2009-7-8 09:11:24 | 显示全部楼层
这是什么意思呢?

manman 发表于 2009-7-8 14:02:52 | 显示全部楼层
这是什么意思呢?' Z! j( t. ?+ V
seed22 发表于 2009-7-8 09:11 AM

9 M4 E5 A0 t$ P; {; t6 i% U; T, j2 I
俾d相你睇啫,可以遲d會放呢套囉.

seed22 发表于 2009-7-8 14:33:50 | 显示全部楼层
俾d相你睇啫,可以遲d會放呢套囉.# U6 r5 Y1 p: K$ H- p
manman 发表于 2009-7-8 14:02
. s0 x+ C! k& Q5 I4 \
/ B) D2 L0 ]5 S. m" U2 F6 K
如果系甘样就真系非常感激!3 }2 p! P2 q" g/ `& s9 G
(呢个就系我既反应啦:流口水+喷白色既鼻血+流泪中)
: Q& @9 K" {# {0 h$ h! [2 h0 B. u呢部动画想睇好耐!但系无粤语下载。

manman 发表于 2009-7-8 15:53:11 | 显示全部楼层
如果系甘样就真系非常感激!* z/ @/ j) Y& B
(呢个就系我既反应啦:流口水+喷白色既鼻血+流泪中)* g! [" h3 ^; J
呢部动画想睇好耐!但系无粤语下载。) R) l/ }) w3 c4 V3 d. D
seed22 发表于 2009-7-8 02:33 PM

# y- u  h6 O, [) w9 w: T: c. I/ ~  @' {  Y/ v( `8 D8 W" K
dvd你地岩下載咩,我個d係dvd黎.
% N  Z* f" J  T& m# {冇粵語既我係唔會搵黎買或租.
/ u/ f6 G* b8 M, @5 M# x豬王放緊既格鬥美神武龍(1-25集完)BOX1同BOX2(26-50集完)我都有dvd呀,
" m- V. {  K4 d1 w6 \$ A我覺得呢個論壇d人唔鍾意下載dvd既.

freedom246 发表于 2009-7-8 16:00:19 | 显示全部楼层
讲真,我地呢度D人都中意下多语既MKV版!!

manman 发表于 2009-7-8 16:06:22 | 显示全部楼层
本帖最后由 manman 于 2009-7-8 16:19 编辑 3 y& A' K/ p* Z  _& w1 x0 T' \! t
讲真,我地呢度D人都中意下多语既MKV版!!- x1 H, i% M. s! \0 T
freedom246 发表于 2009-7-8 04:00 PM

) K/ {; |# h" e! @; Y咁講即係d人回覆都唔係真係想下載架啦.
" A7 j( j# i4 i9 X7 H4 x* {5 J# b6 U
咁我放既野呢到d人係唔會岩要架啦.因為我係唔會冇MKV放,我得vcd同dvd.

seed22 发表于 2009-7-8 16:33:43 | 显示全部楼层
本帖最后由 seed22 于 2009-7-8 16:45 编辑 5 C! o0 C7 I0 O2 o" {2 O: ]( y0 y/ [0 o
讲真,我地呢度D人都中意下多语既MKV版!!
5 w. U8 B* e- {  I  ofreedom246 发表于 2009-7-8 16:00
' D( [! v8 `& y1 {# a, ?7 ~

# [% _/ v: v7 V0 c我地呢度D人?你几时成为大家既代表挂!
2 w6 K6 y: T, {# \: ~' y5 s9 U5 r, v
起码我会下载!MKV只不过是一种格式,何必要如此区紧!而且也是从DVD片源才有得合成的!

seed22 发表于 2009-7-8 16:45:19 | 显示全部楼层
咁講即係d人回覆都唔係真係想下載架啦.
$ W& {% t. F7 u& o$ ~0 Y) r' f9 ]* u/ g( b# V7 B
咁我放既野呢到d人係唔會岩要架啦.因為我係唔會冇MKV放,我得vcd同dvd.
. N& Z$ X) ^5 a$ O5 X. lmanman 发表于 2009-7-8 16:06
4 e; c, t% M6 k
& C  G2 ~3 n% @/ o# s+ i- q
第一:这只是代表他一人的观点!# i, `  ?9 W9 W; r7 o  `; [
第二:回覆虽然不一定等于下载,但也不能否定有很多朋友会下载。难道它们只下载MKV,而不下载AVI ,RM与及DVD格式吗?只要是动画就会有特定的人群下载特定的格式.
+ q+ x# x6 |2 Y' T8 Z5 x- a" c# {8 A
我相信会有很多朋友会因你的分享,而得到他一直要看的动画与感动,并在心里说多谢!

seed22 发表于 2009-7-8 17:19:25 | 显示全部楼层
1 I& {0 r6 h" T. z& v

' r3 G* N4 i. o/ v* i
# `" ?& o/ \" R7 jdvd你地岩下載咩,我個d係dvd黎., G4 f* U& I, [. E( d+ b
冇粵語既我係唔會搵黎買或租.' c! ?6 E7 I8 ~+ G8 {. r
豬王放緊既格鬥美神武龍(1-25集完)BOX1同BOX2(26-50集完)我都有dvd呀,- j" t% L* |3 h& L* U( x3 M2 S
我覺得呢個論壇d人唔鍾意下載dvd既.
8 x4 Z5 H! \% h( t; A2 bmanman 发表于 2009-7-8 15:53

, H! V* Z% ^) L7 o$ B8 E# Z' w2 m4 M3 J  t6 R: z) X
8 X; c$ X& Y) m+ t' }! h. c3 e9 ~! K
请问豬王是那一位呢?

zhongtao 发表于 2009-7-8 17:22:15 | 显示全部楼层
好多年前,一部每个星期睇一集的动画