跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [MU][原創][動畫] 街霸V(Vol.1-15)(完)+街頭霸王Zero OVA1&2+街頭霸王 II(電影版) .. ...

manman 发布于2009-7-5 22:21 11544 次浏览 149 位用户参与讨论     [复制分享主题]
雪比 发表于 2009-7-6 22:36:10 | 显示全部楼层
多谢LZ分享珍藏

yoshiki36 发表于 2009-7-7 02:39:06 | 显示全部楼层
第10集没下到,多谢分享

seed22 发表于 2009-7-7 07:36:39 | 显示全部楼层
咁我又想問吓你地啦,你地下載完既野冇燒碟架咩?, V2 o: U" ?' V) P2 o& Q  p
manman 发表于 2009-7-6 20:17

& ^  V' E1 A2 n: l  `+ i& j  z
* t# h8 w6 K- K7 n  h我没有燒碟!因为这样怕会划伤里面的内容而出现花屏!而放在硬盘看,觉得方便许多!

manman 发表于 2009-7-7 10:51:55 | 显示全部楼层
我没有燒碟!因为这样怕会划伤里面的内容而出现花屏!而放在硬盘看,觉得方便许多!; d7 o! z5 h" m$ O
seed22 发表于 2009-7-7 07:36 AM

: A- T" k+ h9 U5 D! w: L4 d+ P: s  s% U7 h
以前租既vcd同而家既dvd我一定會燒碟架,好似火影咁282集都未完,冇可能唔燒碟,租一套都唔便,唔燒碟一陣個硬盘死左咪渣都冇晒.

seed22 发表于 2009-7-7 14:48:16 | 显示全部楼层
以前租既vcd同而家既dvd我一定會燒碟架,好似火影咁282集都未完,冇可能唔燒碟,租一套都唔便,唔燒碟一陣個硬盘死左咪渣都冇晒.. Y5 ?+ y) w9 S" B, E
manman 发表于 2009-7-7 10:51

% e3 ]& {& D& r0 s$ S, {3 R. K" ?" d1 {8 Q( t6 ]
讲得好对 , 的确会系渣都冇晒.........!: e$ [( J+ S' {) u1 f- U* _

; g3 M9 t, I' Y! Z( e3 h( x- |其实讲穿佐,我无刻录机。  f5 [8 n5 X; ]6 @) B; f  J/ J
$ z8 n: ^. r! N7 k) s3 `
想请问一下刻录到碟里面既文件,可以保存时间有几长呢?

彩虹V佐助 发表于 2009-7-7 17:06:05 | 显示全部楼层
其实我都系咁啊。个硬盘准备爆棚了,已经买佐一桶DVD企度准备刻碟。否则到时硬盘死佐,我咁多珍藏真系渣都无。。都系以防万一好。

manman 发表于 2009-7-7 20:30:30 | 显示全部楼层
讲得好对 , 的确会系渣都冇晒.........!
; W& D7 E' F: O! a' f3 l9 B, e9 i7 X! n: w& i
其实讲穿佐,我无刻录机。
8 |9 M) _3 ]' _' O: g% D0 e8 g# c2 {' n. _. h$ m
想请问一下刻录到碟里面既文件,可以保存时间有几长呢?
/ F6 y, G6 g6 M$ _1 n1 Useed22 发表于 2009-7-7 02:48 PM

: [* U: w0 y" y3 d2 ^8 ^
) b- c' O) S  w我自己用三夌DVD碟黎刻錄既,三夌碟廣告到話可保存100年,所以佢比其他DVD碟貴,我貪佢話可保存100年咋,所以貴少少都用佢,冇所謂啦,講真''''''''如果保存到有20-30年都好開心啦.

seed22 发表于 2009-7-7 21:16:08 | 显示全部楼层
  {9 Q; \1 H/ t, ~1 C, N6 W
我自己用三夌DVD碟黎刻錄既,三夌碟廣告到話可保存100年,所以佢比其他DVD碟貴,我貪佢話可保存100年咋,所以貴少少都用佢,冇所謂啦,講真''''''''如果保存到有20-30年都好開心啦.
! b( ~' {8 P3 B. A1 p7 s, q( h" Emanman 发表于 2009-7-7 20:30
9 I+ z* o6 n# x% Q& {% u

' m- M+ V+ v" }& v' ^哦!原来系貪佢話可保存100年?都几好喔!可以给子子孙孙看罗!

manman 发表于 2009-7-7 21:41:36 | 显示全部楼层
哦!原来系貪佢話可保存100年咋?都几好喔!可以给子子孙孙看罗!* I3 Z& Z3 _) Y* d" i2 t
seed22 发表于 2009-7-7 09:16 PM
: @# A9 k. i7 d, H3 }

9 ^! H6 @: M" O係貪佢話可保存100年咋,唔通貪佢夠貴呀.哈........哈.

seed22 发表于 2009-7-7 22:42:03 | 显示全部楼层
我想购买的最终理由是它的高品质所带来的安心。这才是最深层的购买理由!

manman 发表于 2009-7-7 23:54:42 | 显示全部楼层
我想购买的最终理由是它的高品质所带来的安心。这才是最深层的购买理由!) Z. \: D/ s# s
seed22 发表于 2009-7-7 10:42 PM
+ @: S* O  C: n0 O9 K

6 {  D6 ]; y; i; m% _! O) b咁三夌咪岩你囉,我都係想要高品質同可以保存耐架咋.

manman 发表于 2009-7-8 01:55:32 | 显示全部楼层
想問下你地勇者王,獸王星邊套會吸引d.