[幽默情感] 做吾到情人,可以做朋友咩??

BMW 发布于2009-5-25 00:16 8753 次浏览 95 位用户参与讨论   [复制分享主题]
BMW 发表于 2009-6-27 00:07:01 | 显示全部楼层
此贴都有一个月啦!
, l- G* k- b' F& N, c而家我已经决定放弃呢段错误嘎感觉。
* k- [; M/ o$ a5 W( J9 z! T
" T9 M1 _* y6 X6 u只要距仲当我系朋友,我都会一直系距好朋友!

sarahytan 发表于 2009-6-27 10:23:22 | 显示全部楼层
I think it's hard to be friends. She might just try to avoid you.

richoly 发表于 2009-6-27 22:48:33 | 显示全部楼层
此贴都有一个月啦!
6 v# B! @" C1 z! y而家我已经决定放弃呢段错误嘎感觉。( S, L4 K( i4 d5 W8 j& ?

, y2 t# D  d. q只要距仲当我系朋友,我都会一直系距好朋友!1 S% Z2 o6 P% Q
BMW 发表于 2009-6-27 00:07

0 [0 x% o1 V+ d* C  m& E
7 x% L& M$ |. `- }+ {5 q7 h' |6 j) o感觉无咩错唔错误嘎,随缘啦,唔好甘执着!
/ ^# a+ @7 N0 v: M7 y% c
- \' n+ |" p: o8 F6 K2 C塞翁失马焉知非福呢!

BMW 发表于 2009-6-28 00:01:12 | 显示全部楼层
或者楼上两位讲得岩嘎!% J0 F7 N$ O" `' }
0 F8 w- i/ [9 ~1 t" a$ l! S
都系一切顺其自然!随缘啦!

saiqq 发表于 2009-6-28 23:17:45 | 显示全部楼层
见仁见智啦,我有D朋友就做到,有D就做唔到,因人分手情况而定噶~

150462460 发表于 2009-7-1 18:39:19 | 显示全部楼层
楼主,你追女仔前功夫明显做得不够。怎么可以连别人有没有男友都不知道就表白啊!

BMW 发表于 2009-7-2 23:20:48 | 显示全部楼层
楼主,你追女仔前功夫明显做得不够。怎么可以连别人有没有男友都不知道就表白啊!
+ x( {- E* Y6 b150462460 发表于 2009-7-1 18:39
' D* Q- I& v. ]* _! C9 c6 e

: f6 m' w% m- h: ?
+ E& ~3 z! Z. X5 B: l# o冇办法!
+ a9 H$ U' M1 p% n, h虽然而家都可以好似之前甘一起玩,但系总觉得有D吾同

392919296 发表于 2009-7-15 01:02:38 | 显示全部楼层
感情得失最没所谓,佢知道你爱佢就得。{:5_339:}6 O- x7 C2 A) ]+ y) J( Y* l
平常心 发表于 2009-5-25 00:45
9 Z) t/ \4 w  t: `2 T5 g1 H  R
同意~爱亦分好多种既~T开D拉!

paul2913 发表于 2009-7-15 02:17:49 | 显示全部楼层
根据我的经验,。。系唔可以的。。。。甘只会更加伤

BMW 发表于 2009-7-15 09:41:16 | 显示全部楼层
而家都系一切顺其自然啦!3 _' k5 G3 A  S5 |6 N
我都吾再林甘多啦!

天使之风 发表于 2009-7-16 16:15:43 | 显示全部楼层
为楼主默下哀,能不能做朋友就看你过不过得你自己的心理关了。。。

YizioNce 发表于 2009-7-17 14:18:33 | 显示全部楼层
好多时无胆表白就错过. 表白咗咩又变咗过错..
; P( J  q0 T- \4 Z9 U感情哩家嘢,说不清,道不明../ E+ B) u3 r) @. |8 a) x" h
顺其自然啦