[幽默情感] 做吾到情人,可以做朋友咩??

BMW 发布于2009-5-25 00:16 8721 次浏览 95 位用户参与讨论   [复制分享主题]
熊猫仔 发表于 2009-5-25 18:30:21 | 显示全部楼层
甘样你吾觉得痛苦咖! 默默等待,仲要系吾知要等到咩时候,而且仲要一直睇住距同“他”一起3 c- d8 h' i- V0 ^  N$ J
BMW 发表于 2009-5-25 18:25

' J2 M& ]% o" P2 k6 }# P
( K: J4 w) K# r9 @( U; ~$ I& b5 A只要锄头挥得好,不怕墙角挖不倒。。。
! ~( y) A8 O; I4 W; f: V2 W拒绝一次啫,当佢知道你比那个“他”好米得咯~~~

BMW 发表于 2009-5-25 18:47:44 | 显示全部楼层
睇来到几难!只能过一段时间,再睇下情况点样先

tandong 发表于 2009-5-25 18:58:55 | 显示全部楼层
睇下情况点样先挥锄头?脸皮厚D就得啦!

BMW 发表于 2009-5-25 19:58:22 | 显示全部楼层
睇下情况点样先挥锄头?脸皮厚D就得啦!
6 p0 D* l* h0 l* R% P) ]- Ttandong 发表于 2009-5-25 18:58

1 Z+ ^  J: |& t# e( v( G; g. Y9 S& h! _; h" X
( @7 M& p6 D9 v3 @) |
+ G6 C8 l4 {  W4 g4 r
好!睇下情况点样先!到时有咩进展,再向大家报告!

tandong 发表于 2009-5-25 20:04:06 | 显示全部楼层
好!睇下情况点样先!到时有咩进展,再向大家报告!
6 D: M/ o; J6 H2 CBMW 发表于 2009-5-25 19:58
要记住:脸皮厚D吾会死,甜言蜜语收获多啊!!

saber0758 发表于 2009-5-25 20:34:36 | 显示全部楼层
实在几尴尬嘅````

Kiver 发表于 2009-5-26 09:23:18 | 显示全部楼层
甘样你吾觉得痛苦咖! 默默等待,仲要系吾知要等到咩时候,而且仲要一直睇住距同“他”一起$ _% L7 N: {0 A* m9 Y
BMW 发表于 2009-5-25 18:25
( \3 t# Y% m) ~# J5 N/ t
4 C9 j  L5 F% ~+ W: l6 W- X
我的那个是没有另一个他的`~~& k. ?2 _. L+ Z% j
呵呵```5 T/ W6 k. g1 |; P+ k4 i

! l! E1 D. W% V- f% D我最后讲的等时机; ^3 K4 H' m+ Y1 s6 M/ J
不是指老虎那样呢~~~4 T, P& s0 a4 p8 ~7 }2 h
) h: w% s5 \  I1 F1 e- s
呵呵

BMW 发表于 2009-5-26 22:13:06 | 显示全部楼层
我的那个是没有另一个他的`~~" ~8 p6 P" w$ t$ U
呵呵```
* X7 ]" h! s' ?2 ^* J" Q6 }8 {& L! Z) \
我最后讲的等时机
6 s; ?; M( X  x6 t4 T2 F不是指老虎那样呢~~~
. f( R" A6 O1 I
- A2 }6 z. Y+ {! T1 Q呵呵' q$ d6 w5 U9 n1 J
Kiver 发表于 2009-5-26 09:23

! p" `6 a" }. A; E  j# ?
8 a3 @$ J+ B7 O" k$ A! i
( p. {+ R/ r  U9 K9 M你就好啦! 吾造........

Kiver 发表于 2009-5-26 23:26:45 | 显示全部楼层
你就好啦! 吾造........5 n" F  n" C9 Y6 _
BMW 发表于 2009-5-26 22:13
( S; P2 w- g, E, X/ F3 |
. S; a% p5 D# V) W+ u
因为当年一个寒假
* u& K' I5 C; R3 h距发信息问我话当日见到以前追过距的男仔) U" ~# Q1 I, Y+ i% h1 ?5 \( Z
仲讲左好多那个男仔点对距D野5 z  G. h/ q4 A  O: ?1 l, W; E
问我有乜睇法先, L2 K$ M7 A; j9 v" S# a& X% L

9 E) u5 `, O! h5 x7 J* A/ a; f- o之后两个几月我才表白的
9 R# Z3 x4 C- M- T# S4 V3 }不过最终玩到绝交再交会好朋友
* i7 Z1 Q/ b/ b1 V# f' n( S: g1 N4 v* B& {( y2 ~1 n
毕业后距稳工返屋企等时候很多事都我同我讲问我意见既~~~1 d3 ~2 r1 [1 J7 ]
到现在距出左广州先没有联系那么密~~

平常心 发表于 2009-5-26 23:53:02 | 显示全部楼层
失恋只是前菜,前菜好多款没必要在意.

BMW 发表于 2009-5-27 00:09:37 | 显示全部楼层
因为当年一个寒假( r2 ^* K' p2 x3 |$ i. |& k
距发信息问我话当日见到以前追过距的男仔
9 A3 \4 z. U; A& H仲讲左好多那个男仔点对距D野
. G) P6 A/ F1 A6 _) Q问我有乜睇法先
- s5 F0 o" m. L1 L" r9 J5 r: N1 Q6 c4 B1 U. I/ J/ }5 [1 e
之后两个几月我才表白的
' @1 ]; z" I& Q# y& o1 Z不过最终玩到绝交再交会好朋友. g" _$ Q/ e% w2 C
8 j% Q8 a% \: h1 l+ w5 i
毕业后距稳工返屋企等时候很多事都我同 ...$ q; X( `( X1 _5 r# u3 Y
Kiver 发表于 2009-5-26 23:26
+ @+ j+ i: A' ^+ [

$ W; Q' Y( z" M1 m* P3 P5 k: h* ?5 ]) a' J# F# e( q
甘你仲会打算继续等距!广州呢个花花世界好危险咖!仲钟意人就应该做返D也啦!  v- J- ]5 e: c! H4 M
, ^0 [# o6 ?/ I* Y7 e/ p9 p, G* e
吾系到时就迟啦!

Kiver 发表于 2009-5-27 09:05:46 | 显示全部楼层
甘你仲会打算继续等距!广州呢个花花世界好危险咖!仲钟意人就应该做返D也啦!
: m3 ]" W& N+ X+ f
% |" s, t* h. e) s* _4 [1 p7 U5 }吾系到时就迟啦!- R2 Z# B, R: R" t- E+ s* s8 Q
BMW 发表于 2009-5-27 00:09

6 L0 }' Q  I9 g% X5 V  R$ a% J. @. _! g+ W' x" F8 v
都叫左你吾好按老虎的意思咯
0 Q# X5 l, s0 o6 ]9 @, \2 C
; V0 U2 A/ r( Q  C; K' ~* k当年就有
- D; `& m  w) [  K
. Z4 h# g1 }4 m2 n9 H# K, V. C0 T- e到现在都4年啦! E: x1 `+ b% j8 n% V8 Q

, t4 h; ?6 K- T" r追求距都花左足足一个学期的时间咯7 o1 ?! m# K. ?- ]$ ]
% l4 x% A1 R' b. G0 f
一个学期在悲伤中过咯
- V. n5 Y. m  l, H" I3 x+ ~( C
* n( e  M2 K3 @% S+ g* ]/ x: E因为那个女的有些时候不得不令你不服的~~(好有主见与个性的人)