[迅雷快传] 小魔女DOREMI第四辑TVB粤日双语合成版51话END

huang 发布于2009-5-15 08:42 20885 次浏览 205 位用户参与讨论     [复制分享主题]
yuchan 发表于 2009-5-16 13:40:43 | 显示全部楼层
当年个个星期追

kwanyeung 发表于 2009-5-21 03:32:15 | 显示全部楼层
又更新啦。多謝曬。遲D我幫你上傳1至8集MP4版。
, L0 R& `! G. v, u0 T. Q8 M順便一提,你WMV版既音頻同MP4版唔同步。大部份集數要CUT番0.551秒先同步。

ngyan1600 发表于 2009-5-21 03:51:43 | 显示全部楼层
~_~今星期內俾6~15集你~加油!

183334257 发表于 2009-5-21 06:38:20 | 显示全部楼层
更新了,支持H大叔

kiutao 发表于 2009-5-21 06:52:59 | 显示全部楼层
又更新啦。多謝曬。遲D我幫你上傳1至8集MP4版。% d" p! J  ~8 f3 w4 R
順便一提,你WMV版既音頻同MP4版唔同步。大部份集數要CUT番0.551秒先同步。: L: A8 W& L1 n6 t4 C7 a. T
kwanyeung 发表于 2009-5-21 03:32

" ?) p. H7 k! }* y5 V& a& o
" F: ]) k2 O' r1 J8 k& b0 h. M5 R3 m. M6 q2 F5 m  R2 D+ d
我想問你幾時會更新1-8?, 因為我係一個完美主義者) [) w9 L8 U! |; C3 D3 j3 t' V
1-8的像素只有640x480, 其他就960x720.....9 W$ j& i& X; Z& \  I' i2 ?
TVB粵語質素好差

huang 发表于 2009-5-21 10:53:49 | 显示全部楼层
又更新啦。多謝曬。遲D我幫你上傳1至8集MP4版。5 c/ {$ N% _5 t$ ^4 ~
順便一提,你WMV版既音頻同MP4版唔同步。大部份集數要CUT番0.551秒先同步。
) z* m  A9 q: i( `5 `! ikwanyeung 发表于 2009-5-21 03:32
$ T! I# l( ^5 {5 p
顶你啊,吾早讲,以前的全用WMV9版对,上传左D费事理啦,等NY1600版的音频吧

kiutao 发表于 2009-5-21 12:15:39 | 显示全部楼层
顶你啊,吾早讲,以前的全用WMV9版对,上传左D费事理啦,等郎牙版的音频吧
9 H8 z* a7 h: U$ u; B, ghuang 发表于 2009-5-21 10:53
# G% }7 E" x* m+ F: m7 O1 {
7 b9 h- p, o: q! P4 a/ u/ c
朗牙有音頻咩? 希望1-8有MP4的720P, 無啦啦1-8係480p....
' T" R. L0 f" n) ?5 y仲有第11集上集口型唔啱

183334257 发表于 2009-5-21 12:45:46 | 显示全部楼层
9-14集变成960*720?

ngyan1600 发表于 2009-5-21 13:08:14 | 显示全部楼层
我想問你幾時會更新1-8?, 因為我係一個完美主義者$ K1 G: ]4 y" P" \
1-8的像素只有640x480, 其他就960x720.....+ i6 r7 M  ^1 X# v0 ~
TVB粵語質素好差+ `: `. b1 i! B$ d
kiutao 发表于 2009-5-21 06:52

) F6 f3 N9 ?+ G1~8佢唔整MP4版就等我下完我整啦....(雖然而家下得3集)

183334257 发表于 2009-5-21 15:00:45 | 显示全部楼层
好,唔该晒你哋

kwanyeung 发表于 2009-5-22 03:22:02 | 显示全部楼层
顶你啊,吾早讲,以前的全用WMV9版对,上传左D费事理啦,等NY1600版的音频吧
8 H' m( ?! A3 Whuang 发表于 2009-5-21 10:53

4 f. l% O$ \/ l0 K6 G5 t你都講野啦H大叔~0~  a0 r1 [0 O+ v% R$ f
我點樣早D講比你聽。。。下左先知架嘛。。
, R. y  A; h; ~/ K- _/ _9 }  ]3 n你唔通1至30集都係用WMV版合???咁就麻煩啦。。
3 p  ]/ r- e) z, _# C# ?; U; z1至5集我幫你調好左。星期六連片源一齊上傳。
7 P& r4 W( m; {: u2 O/ ^6至8等1600音頻先上傳。7 n1 ~# W+ g+ s/ h6 K8 W
仲有第三集1600版冇左粵語介紹。所以用左私家版加番。

kiutao 发表于 2009-5-22 06:30:37 | 显示全部楼层
第11集唔啱嘴型呀﹗