[迅雷快传] [DVDRIP][小魔女DOREMI-心之密語][1~13+特典][日粵雙語][X264-720P]更換第2,11集連接

ngyan1600 发布于2009-5-8 13:45 12723 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
2 N" m# v  S" p: Y# r
音頻為H兄合成版既音頻,此版本只係比較清既版本,對本片有愛,又係DOREMI"超級粉絲"既朋友~請唔好錯過~
# g$ `( o7 O6 J& e* E) g) G/ Y1 f" M
[片名]小魔女DOREMI3-OVA-心之密語9 v8 Y' U9 o2 {3 M
[集數]1~13集(完)
; z. \- G+ K1 ?8 ^& c9 a[語言]日粵雙語4 f, }; Q7 ]8 ?' E. ^% y
[字幕]無
: x/ c3 P4 }& e' s, O+ K7 V[大小]360~400M5 M' I( g/ ?/ X' @/ p' L( f
[格式]MKV封裝& J$ ^4 z: O+ G1 @* X
[視頻]X264(MP4)-960X720
, ?7 J2 \! X7 l  z: p[音頻]MP3+AAC4 T4 n% C' F5 a) ]  J# Y

! Z% @0 D% [4 Z LOGO.jpg
7 m! K6 j$ h! q- N! R; ]# w P.jpg
( O/ Y9 B2 T" _ 01.jpg
% f% K' P. x% i( o
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(127)人评论

aubert22 发表于 2009-5-8 13:50:29 | 显示全部楼层
果然系大水喉~佩服~支持下先唔下都~

freedom246 发表于 2009-5-8 14:29:37 | 显示全部楼层
又有好野下,太忙啦,谢谢!!

熊猫仔 发表于 2009-5-8 14:51:47 | 显示全部楼层

1 j% R) `$ N1 t' \真系好清!特典即系咩啊?
" T3 {6 ?7 C5 K) p
1 [) Q# W( O( R2 q- W6 @网速太慢,未知收到何年何月,有上年个翡翠录制版就算了。。。
) ]( q4 e/ L7 j9 p5 F等齐你地出电视版嘅201集全部都收晒佢!

183334257 发表于 2009-5-8 15:53:33 | 显示全部楼层
好喜欢DOREMI,这个版本同H大叔的版本哪个好?

ngyan1600 发表于 2009-5-8 16:04:36 | 显示全部楼层
好喜欢DOREMI,这个版本同H大叔的版本哪个好?  ?. w7 Y' i: w# [& G
183334257 发表于 2009-5-8 15:53

) k# n; @* X3 v) C* Z6 p音質無分別,係畫質好D

wjr5200 发表于 2009-5-8 20:53:02 | 显示全部楼层
楼主真系劲吖

183334257 发表于 2009-5-8 21:02:10 | 显示全部楼层
音質無分別,係畫質好D# b7 X5 \/ [6 c$ ?/ Z8 @
ngyan1600 发表于 2009-5-8 16:04 [/quote]
5 ?6 n' O  }$ s% E3 H0 Y$ P( K4 G( B9 d: [9 c
既然咁样我就收藏你呢个版本吧,多谢晒

chongbo86 发表于 2009-5-8 21:09:21 | 显示全部楼层
我也不能错过这个超级劲作了

ykcheung 发表于 2009-5-8 21:47:04 | 显示全部楼层
果然夠清晰

billiard 发表于 2009-5-8 22:28:12 | 显示全部楼层
非常清晰,可惜无爱

shason 发表于 2009-5-9 00:03:07 | 显示全部楼层
已收rmvb仍然要支持一个哦