[Tora.to] [mu/JS][DVDRIP][美少女戰士R][電影版2][日粵雙語][X264重壓][MP3+OGG]

ngyan1600 发布于2009-5-2 03:40 13480 次浏览 141 位用户参与讨论     [复制分享主题]
大天使007 发表于 2009-6-17 08:03:13 | 显示全部楼层
呵呵呵,又一出电影版

天使之风 发表于 2009-6-17 19:06:28 | 显示全部楼层
这图截得真有水平。。。。

ninaomu 发表于 2009-6-17 19:25:56 | 显示全部楼层
这图截得真有水平。。。。
% c6 Z4 J3 m1 b( ?: ?1 `天使之风 发表于 2009-6-17 19:06

- l$ G! ~4 b. C1 n1 U: F 截图是需要技巧的

邪恶撒旦 发表于 2009-6-19 21:23:50 | 显示全部楼层
过来下MU空间,R剧场版还没下,收下

noriko 发表于 2009-7-11 14:29:54 | 显示全部楼层
以前down過一個vcd版 不過中間有段播唔到 睇住呢個先啦
: r: O$ O7 ?1 d: [( N8 K* w5 I以前有tvb版的 不過餅錄影帶都發咗mo 真系可惜啦 好dum 心

noriko 发表于 2009-7-11 23:12:46 | 显示全部楼层
!   F:\[YMP][Sailor_Moon_R][花朵的約定][ch+jp][H264_1024x576][mp3].part2.rar: 压缩包数据中的 [YMP][Sailor_Moon_R][?Ψ??﹚][ch+jp][H264_1024x576][mp3].mkv CRC 失败。压缩卷被破坏* H5 V6 b4 o3 I7 g; H
!   [YMP][Sailor_Moon_R][花朵的約定][ch+jp][H264_1024x576][mp3].mkv CRC 失败。文件被破坏1 [% S! G6 |$ O9 G5 m- u
. d/ `: Y8 s# t% s$ L

+ E6 y( I+ p9 O點解我解唔到壓 點解決呀??

sarahytan 发表于 2009-7-12 06:39:40 | 显示全部楼层
I watched this cartoon when I was young.

fullmetal 发表于 2009-7-12 08:49:00 | 显示全部楼层
清晰版要支持,重压画质应该唔会差好远吧

fullmetal 发表于 2009-7-12 10:16:15 | 显示全部楼层
!   F:\[YMP][Sailor_Moon_R][花朵的約定][ch+jp][H264_1024x576].part2.rar: 压缩包数据中的 [YMP][Sailor_Moon_R][?Ψ??﹚][ch+jp][H264_1024x576].mkv CRC 失败。压缩卷被破坏, f; V% W! K! D. @: U& e: r, l: P
!   [YMP][Sailor_Moon_R][花朵 ...
1 [! g3 I2 s7 c6 e4 v1 i; C+ Unoriko 发表于 2009-7-11 23:12
7 f+ \! C- O: _- q! {( b
, M7 k8 Y5 j& {* L  M  b8 r6 q
+ v9 a- k/ i. v. Q% u
我都系咁啊,解压唔到,点办啊

stayhome 发表于 2009-7-12 16:28:01 | 显示全部楼层
感谢 ,LZ辛苦哂

ljjunex 发表于 2009-7-12 19:57:47 | 显示全部楼层
收了TV版,剧场版也要收一套。

noriko 发表于 2009-7-14 18:51:42 | 显示全部楼层
有無好心人幫手補檔呀 我真系好想要噶