[Tora.to] [mu/JS][DVDRIP][美少女戰士R][電影版2][日粵雙語][X264重壓][MP3+OGG]

ngyan1600 发布于2009-5-2 03:40 13430 次浏览 141 位用户参与讨论     [复制分享主题]
马桶帅哥 发表于 2009-5-2 09:46:17 | 显示全部楼层
米就系呢个咯!!/ K% h7 k% m; d" S
freedom246 发表于 2009-5-2 07:22
8 ~+ T( l$ v! W
! P2 D2 P7 C7 o# a

7 l! ?! ^% E. y% y, N, d1 S. s4 l呢个唔系叫“花朵的约定”咩??

kwanyeung 发表于 2009-5-2 11:01:49 | 显示全部楼层
別名得唔得。。。。& _( z# v' j6 W0 ]1 s( ~- H
一套電影可以有好多個名。

ninaomu 发表于 2009-5-2 11:19:46 | 显示全部楼层
JS每个帐号都有永久空间和临时空间噶。# L. b( H* R& G4 ]: l+ H! i
幸好係VCD粤语,不用係只碟罗翻出嚟合完再刻碟了,支持下~

ninaomu 发表于 2009-5-2 11:22:11 | 显示全部楼层
画质麻麻,纯支持1600,看看之前我的WINNY版画质都不是很好,所以都无合% H+ V: L& E/ [; u3 g( Y
huang 发表于 2009-5-2 09:00

: _8 n/ F& D/ n9 G+ |8 P5 a2 {全屏截你个WINNY版几张图出嚟与1.44G版比较下

平常心 发表于 2009-5-2 11:55:07 | 显示全部楼层
1600发布,快呢下载,多谢,美少女战士点可错过,感谢。

aubert22 发表于 2009-5-2 12:03:18 | 显示全部楼层
我都系等MU~又多个下载任务了~顶1600一个先~

ngyan1600 发表于 2009-5-2 12:06:31 | 显示全部楼层
请问系保存7日定系永久保存?! J8 s, N! G' [. i
venuschen 发表于 2009-5-2 08:08

$ ~1 s; E( d5 b) u& d& c# p永久既無位--所以呢個係7日期

ngyan1600 发表于 2009-5-2 12:08:21 | 显示全部楼层
JS每个帐号都有永久空间和临时空间噶。% Z6 X0 R9 Y3 u' g; t8 ?5 C7 ^5 ^# T% U
幸好係VCD粤语,不用係只碟罗翻出嚟合完再刻碟了,支持下~
/ h* i1 S, v+ C+ C- T, r" z1 E* a1 pninaomu 发表于 2009-5-2 11:19

6 Y2 Z% N5 @+ b( K: L1 R+ B. }感覺上留VCD版好D.......最只係加速無CUT畫面

153153153 发表于 2009-5-2 15:23:56 | 显示全部楼层
哦哦哦哦

评分

ninaomu -2 -5 恶意灌水

ninaomu 发表于 2009-5-2 16:06:02 | 显示全部楼层
永久既無位--所以呢個係7日期' ~: U* ~/ j; h: O; W* t# ]
ngyan1600 发表于 2009-5-2 12:06

4 `: i% k! O# F, ^$ P日后发JS临时空间的请在贴子标题注明有效期7日,谢谢

ninaomu 发表于 2009-5-2 16:08:22 | 显示全部楼层
感覺上留VCD版好D.......最只係加速無CUT畫面
  m- K9 ]* j& j5 Lngyan1600 发表于 2009-5-2 12:08
9 h7 x4 s5 N+ c& \7 H& \( D' p
嗯。。。but无TVB粤语的话我只会收日语,除咗婚纱小天使DX哩部係例外

wjr5200 发表于 2009-5-2 18:02:00 | 显示全部楼层
好我会用电驴挂的