[Tora.to] [mu/JS][DVDRIP][美少女戰士R][電影版2][日粵雙語][X264重壓][MP3+OGG]

ngyan1600 发布于2009-5-2 03:40 13434 次浏览 141 位用户参与讨论     [复制分享主题]
saiqq 发表于 2009-5-2 18:26:31 | 显示全部楼层
好怀念啊~这个剧场版印象中未看过~

wjr5200 发表于 2009-5-2 20:10:39 | 显示全部楼层
唔知楼主可吾可以发埋电驴的下载地址,我只稳到1.3G的版本

richoly 发表于 2009-5-2 22:05:14 | 显示全部楼层
  - W  g7 Q* h, T3 M0 x
4 `# r5 W8 _3 L) g; {9 H* J$ g% D: y8 {5 b% b+ p
         正!!!!!!!!!!!, m5 o4 F6 V* Q) W8 q5 n+ w5 {6 Z* {* V

- \% \% E  a+ V" P        系咪中有个叫 星夜传奇 ????# p( @+ M& Q# ~& p# w# t' G% ]
       马桶帅哥 发表于 2009-5-2 07:08
/ M+ s' K9 V* ^, c, t3 N7 g5 l9 Q, u" C# B1 Q' i( j
米就系呢个咯!!$ l  y6 |3 R8 C9 }3 ?9 s
freedom246 发表于 2009-5-2 07:22
/ E4 ~# {) @+ z0 t6 \3 u( s

3 S4 J/ C( u$ e. W" j( s呢个唔系叫“花朵的约定”咩??2 F( J! H& ]; d! z0 w+ x
別名得唔得。。。。
- E' s+ Q8 K4 x: S一套電影可以有好多個名。) K5 C% a9 a: R
kwanyeung 发表于 2009-5-2 11:01

8 g$ s. W& B* k/ |* Q
, _9 j- i  G6 s4 {- k2 x  j% |. A5 i2 t* n
' p3 W! U# E4 j- m  G$ t$ q6 L
即系呢个系“星夜传奇”,别名“花朵的约定”啊?

xiuhong 发表于 2009-5-3 00:17:05 | 显示全部楼层
雖然我有VCD啦,純支持下~辛苦了~

先灵 发表于 2009-5-3 20:34:42 | 显示全部楼层
支持一下!经典!

ykk221 发表于 2009-5-3 21:19:58 | 显示全部楼层

评分

ninaomu -1 -5 无意义回复

ngyan1600 发表于 2009-5-3 23:52:34 | 显示全部楼层
即系呢个系“星夜传奇”,别名“花朵的约定”啊?" Z1 K  p$ u( Y, V' y
richoly 发表于 2009-5-2 22:05
5 ^. r9 }# q3 A  M! i( _
星夜傳奇係香港播果時tvb改既名--正式應該係叫花朵的約定...因為呢集起因為個外星人應承左會帶d花返黎俾陭偉

kwanyeung 发表于 2009-5-3 23:53:23 | 显示全部楼层
MU載點失蹤了。

ngyan1600 发表于 2009-5-4 00:10:08 | 显示全部楼层

& M; _: ^7 _- O" `4 d+ [吓--"唔係掛......係度喎-.-

kwanyeung 发表于 2009-5-4 00:35:02 | 显示全部楼层
頭先你都未更新-0-

ngyan1600 发表于 2009-5-4 00:38:07 | 显示全部楼层
本帖最后由 ngyan1600 于 2009-5-4 00:39 编辑 , y, w5 }9 C8 k1 \% ]
4 s+ y: |* y: T0 A; j
-.-"""""果時我係更新左,但係呢度未反應出黎

kwanyeung 发表于 2009-5-4 00:39:39 | 显示全部楼层
= =咁唔知啦- -唔理咁多- -下載睇畫質先。! q5 f0 W0 ]% Y: n0 i
幾時先傳DOREMI音頻比我- - 死佬- -