[每日闲聊] 反骨教材反骨的鲁鲁狗将播,BD片源质量先睹为快

huang 发布于2009-4-26 19:58 1706 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-4-27 23:15:57 | 显示全部楼层
我只可以话,又一硬盘空间杀手横空出世!( B+ r* D0 k0 p
ball84 发表于 2009-4-27 23:14

) N( d" Z" g) i; d7 {4 l5 `下??乜意思??其实你可以刻碟嘎~

xiaojim 发表于 2009-4-27 23:21:37 | 显示全部楼层
等2T跌跌跌

kwanyeung 发表于 2009-4-28 03:36:51 | 显示全部楼层
水貓你都有掛???你就好啦。
8 ~0 q( h* }2 f0 h7 r- Y岩岩先掛完小櫻。依家又要掛DOREMI。" |+ k1 B1 u* f5 S5 k& O3 e( `
TVB應該播曬2季。如果做合成版既話就最好2季都掛曬啦XD

otober 发表于 2009-4-28 10:31:25 | 显示全部楼层
反骨的鲁鲁狗... OMG

aubert22 发表于 2009-4-28 12:04:38 | 显示全部楼层
水貓你都有掛???你就好啦。
  d' G. }- w- h7 R' D岩岩先掛完小櫻。依家又要掛DOREMI。0 A2 r+ L; t& g" s
TVB應該播曬2季。如果做合成版既話就最好2季都掛曬啦XD  x! Y$ ]( j" |4 A' a4 C" w5 F$ K
kwanyeung 发表于 2009-4-28 03:36

( t. b# x- g$ U4 k果日米同你讲左我都挂紧话谂住合嘎咯~我家都知道点稳到第一季黎挂~不过BD嘅就难稳D,DVD嘅就大把~DVD嘅全部都系720P,不过睇过还算可以~谂住挂唔晒BD就用DVD鱼目混珠,咔咔~

minying20 发表于 2009-4-28 12:25:10 | 显示全部楼层
It hope I can watch it soon.

kwanyeung 发表于 2009-4-30 03:53:31 | 显示全部楼层
你都冇講過 你話出去睇碟睇下有咩岩先話我聽合咩   p8 ?5 i. _* H2 y! w6 G
5月2日好快架炸。你要快手D先得XD

kwanyeung 发表于 2009-4-30 03:53:55 | 显示全部楼层
你都冇講過 你話出去睇碟睇下有咩岩先話我聽合咩
% N* O$ ^% j5 M, ]1 V5月2日好快架炸。你要快手D先得XD

ykcheung 发表于 2009-4-30 08:33:30 | 显示全部楼层
果日米同你讲左我都挂紧话谂住合嘎咯~我家都知道点稳到第一季黎挂~不过BD嘅就难稳D,DVD嘅就大把~DVD嘅全部都系720P,不过睇过还算可以~谂住挂唔晒BD就用DVD鱼目混珠,咔咔~' N+ u) m' \9 R# f" F- b
aubert-22 发表于 2009-4-28 12:04
, q$ T$ s/ d$ k0 w1 b" m
6 q# r  ?0 K8 V# {- k9 F1 q
DVD點同BD比,希望不要upsize.

wenwen 发表于 2009-4-30 16:43:32 | 显示全部楼层
不是很喜欢这个,因为我觉得他们的世界观好难懂啊!

admin 发表于 2009-5-2 13:32:47 | 显示全部楼层
未睇过呢~