[幽默情感] 听日就考公务员啦。祝我一直好运~~~

alexhus 发布于2009-4-25 12:04 1603 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
听日就系公务员考试日啦。好紧张,但是谂到考完就轻松,真系有D兴奋,但愿我可以先过笔试,再过面试,咁就好啦,阿门。。。
4 v! u$ b( c, o+ Y- d  v3 J 4 d! @' K8 u7 P8 ^# e. b( j
祝我一直好运,行运行到挡不住。。。 qqbiaoqing08.gif

已有(28)人评论

ykcheung 发表于 2009-4-25 13:17:17 | 显示全部楼层
祝福樓主考試順利,廣州公務員,人工幾多?

aubert22 发表于 2009-4-25 13:22:05 | 显示全部楼层
笔试好多人过~难就难面试~特别系无后台无关系嘅~所以好多农村嘅优秀有才都埋没左~唔系泼你冷水~只系有果句讲果句,见谅~+ M* B9 i. z; D) ], T% _
希望ALX可以考上~记得通知声~

Kiver 发表于 2009-4-25 14:12:39 | 显示全部楼层
听日就系公务员考试日啦。好紧张,但是谂到考完就轻松,真系有D兴奋,但愿我可以先过笔试,再过面试,咁就好啦,阿门。。。) u4 V) ?; m2 n6 U
; P7 D$ N& \5 W! Z  e
祝我一直好运,行运行到挡不住。。。112644
. t% M8 e% |3 h' Q0 walexhus 发表于 2009-4-25 12:04
, L. H3 k; s0 |$ _0 G

+ y# D' v: a5 t, l/ t1 X8 x考到的要照应下这里~ ~

aaron81 发表于 2009-4-25 15:10:54 | 显示全部楼层
大家好运啦~~

marb 发表于 2009-4-25 16:45:46 | 显示全部楼层
公务员..铁饭碗啊!!,祝你成功!

熊猫仔 发表于 2009-4-25 17:44:40 | 显示全部楼层
今年喺录取率喺1.175%。。。" A+ m1 o; X) Z7 f( ^& u$ y
阿力士加油吖!。。。

Laputa81 发表于 2009-4-25 18:06:26 | 显示全部楼层
祝你好运咯~~~  S8 x$ r9 x7 [' ~4 t4 n. E4 Z

- F% l# }- B. G' G8 Uno money no talk~~~

嚣のЪ 发表于 2009-4-25 18:24:07 | 显示全部楼层
加油啊!

xiaojim 发表于 2009-4-25 20:00:58 | 显示全部楼层
* @7 w2 z# X" I/ q
: C4 c$ c; }% d2 u6 A# B/ e& C3 }阿妈叫我去考,睇到报名数同录取数,即刻晕低

次天使 发表于 2009-4-25 20:52:36 | 显示全部楼层
祝你好运咯~~~

kalaso 发表于 2009-4-25 22:08:56 | 显示全部楼层
祝你好运

123下一页