[迅雷快传] [DVDRIP][爆走兄弟][01~51][DVDRIP][X264-480P][日粵雙語]浸底永不更新~

ngyan1600 发布于2009-4-19 19:52 23718 次浏览 368 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2009-4-19 22:34:43 | 显示全部楼层
1600又黎劲嘢~支持啊~我都一样系等MU ~

kwanyeung 发表于 2009-4-19 22:39:51 | 显示全部楼层
不過有個問題?960P係咪原DVD個解像度??/ h# H) [3 o0 V& T( A8 _
如果專登壓到960P嘅話畫質會變差㗎喎。

Xoun 发表于 2009-4-19 23:56:05 | 显示全部楼层
1600果然快手..fs2you保存期较短..到时上传完之后要快D下左佢至得

ngyan1600 发表于 2009-4-19 23:58:53 | 显示全部楼层
感覺壓出黎同dvd差唔多,dvd檔本身都係幪d

迪格斯 发表于 2009-4-20 00:03:11 | 显示全部楼层
过来收货。。。。。嘅。。。。

GavinDX 发表于 2009-4-20 00:29:36 | 显示全部楼层
本帖最后由 GavinDX 于 2009-4-20 00:32 编辑 9 K& S" B5 a3 v; Z2 k0 n
不過有個問題?960P係咪原DVD個解像度??
/ F9 Y" M6 F3 B如果專登壓到960P嘅話畫質會變差㗎喎。& Q8 g- S; V' V, s- }% i3 m
kwanyeung 发表于 2009-4-19 22:39

! A0 k( j( O4 e7 O; l同问,究竟原来嘅解像度系米960P架?% J/ f; w2 t0 k7 S; s1 t
仲有,个音频系米1600你自己录架?笨豪嘅版本似乎唔多掂

ngyan1600 发表于 2009-4-20 00:38:43 | 显示全部楼层
同问,究竟原来嘅解像度系米960P架?0 H# e% v. G. P: w
仲有,个音频系米1600你自己录架?笨豪嘅版本似乎唔多掂" x4 b" ?6 k9 C3 P
GavinDX 发表于 2009-4-20 00:29
5 Q* j1 i! r/ Q+ {) g3 }
係,自己錄的,有好多雜音,寬頻問題!?..又唔似睇其他台都無事,係兒童台係咁

ConvoyChan 发表于 2009-4-20 01:20:51 | 显示全部楼层
载完录制版就见到哩个 无奈啊
1 l& n- @! Y# d) c0 A不过照载可也

mrkazaf 发表于 2009-4-20 02:42:51 | 显示全部楼层
虽然刚下完tvb版,看到老大分享的版本忍不住重下。

ninaomu 发表于 2009-4-20 03:08:24 | 显示全部楼层
请问1600:, i8 j* w. c8 A, T- d4 n* a
1、哩個DVD係台版DVD定日版DVD?
7 r# F/ K" P. Z% j& T2、同问,究竟原来嘅解像度系米960P架? 唔係嘅话觉得无必要夹硬调大个分辨率哦。。。
9 u; G8 H# O: \3 A# r' |6 _3、希望不会烂尾啦。。。如若日后你用回MU更新,请係番哩个贴内更新

183334257 发表于 2009-4-20 03:32:50 | 显示全部楼层
终于等到1600兄合成啦~好多谢~`
; r, B* Y, J+ M) S$ L/ D* ~千奇一定要出完啊,几大都无所谓

ngyan1600 发表于 2009-4-20 05:13:54 | 显示全部楼层
请问1600:
  g% U  r# T4 z9 k9 i+ F1、哩個DVD係台版DVD定日版DVD?
  Z' J) g3 t% z2、同问,究竟原来嘅解像度系米960P架? 唔係嘅话觉得无必要夹硬调大个分辨率哦。。。
5 Y% F7 `2 S7 g3、希望不会烂尾啦。。。如若日后你用回MU更新,请係番哩个贴内更新) {" s1 f2 {; L% W- x1 b
ninaomu 发表于 2009-4-20 03:08
$ _3 d$ [& @4 t. {" s* z
片源應該係日版,所以無字幕的( }$ P& e/ @' m/ k
後面第五集起有國語,D國語應該係字幕組自己係台版碟加抽出黎加上去(以我所知台版係內國式中文字幕的,所以可以確定係日版既片源黎)