粤漫社社区论坛风格是窄好还是按比例宽屏好`!

Kiver 发布于2009-4-6 11:42 9610 次浏览 73 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ninaomu 发表于 2009-4-6 19:01:36 | 显示全部楼层
宽嘅感觉唔错~~~

lych 发表于 2009-4-6 21:25:51 | 显示全部楼层
02年嘅主机,唔系02年嘅屏幕就OK~
  s1 h4 G# p* ]1 F9 [aubert-22 发表于 2009-4-6 18:19

, a2 J! X9 n% W* M' X0 I" r: N( ~咁又是,不过换左台一样是纯平呢~~~~~~

aubert22 发表于 2009-4-6 21:33:44 | 显示全部楼层
咁又是,不过换左台一样是纯平呢~~~~~~
& a4 n0 C0 U4 O. d, `% glych 发表于 2009-4-6 21:25
) c* T+ Z1 P2 X' B& n
依家D液晶鬼死咁便~不过如果好似K社咁嘅做设计,图形出黎比较多嘅都系CRT首选~~我屋企都有台15'非纯平喺度~~

Kiver 发表于 2009-4-6 21:53:28 | 显示全部楼层
依家D液晶鬼死咁便~不过如果好似K社咁嘅做设计,图形出黎比较多嘅都系CRT首选~~我屋企都有台15'非纯平喺度~~  [$ h; ^- T& @0 f& B: B( o4 e( w
aubert-22 发表于 2009-4-6 21:33

4 N2 p6 M- o4 X4 H% N9 W
9 T5 T4 w8 h& P主要LCD做设计
4 I( e9 R3 D+ \4 ]色彩偏亮了

lych 发表于 2009-4-6 21:55:30 | 显示全部楼层
显示器无咩所谓啊,就是想换过个脑啊。

aubert22 发表于 2009-4-6 22:01:54 | 显示全部楼层
主要LCD做设计: `2 a5 Y3 Y4 C  ^
色彩偏亮了. t7 L, Z8 R$ Z
Kiver 发表于 2009-4-6 21:53

1 H4 {6 `2 L; @/ @9 v9 m* T我中意LCD系因为区唔会好似CRT咁搞到我好快眼训(对得耐)~

aubert22 发表于 2009-4-6 22:03:20 | 显示全部楼层
显示器无咩所谓啊,就是想换过个脑啊。
" L" O; ~3 O3 `, \lych 发表于 2009-4-6 21:55
: ?8 j( D8 a/ p; f
劳动节快到了~肯定有活动搞,到时狂扫货就OK区啦~

平常心 发表于 2009-4-6 22:25:50 | 显示全部楼层
推薦用專業級24寸,保證紅社沒意見.

aubert22 发表于 2009-4-6 23:16:12 | 显示全部楼层
推薦用專業級24寸,保證紅社沒意見.4 \6 p0 \# H3 W
平常心 发表于 2009-4-6 22:25

9 J3 l3 }8 H8 H& V系我嘅话留翻买呢个嘅钱再加D落去买台私人液晶电视好过咯~~

Kiver 发表于 2009-4-6 23:23:57 | 显示全部楼层
推薦用專業級24寸,保證紅社沒意見.
* B# @6 v# f6 G; ]5 n/ T( R; ^平常心 发表于 2009-4-6 22:25
$ B0 x" W( v. h. ~" \# Y+ r) U8 r" \

* S3 M8 r" d- ^! m! t穷到鬼甘
' K5 g0 T1 e8 H6 W- O  r) I
; W( t0 H0 W: Z; L省得就省了~~

平常心 发表于 2009-4-6 23:25:53 | 显示全部楼层
有呢钱吾省得,现在系视沉时代,听觉跟住就嚟,

aubert22 发表于 2009-4-6 23:26:27 | 显示全部楼层
穷到鬼甘
7 J  l) f3 X1 |8 w5 W$ v7 B% o5 ~! S0 z  i3 \5 M
省得就省了~~
3 G1 m2 A1 i: iKiver 发表于 2009-4-6 23:23

9 V# ?" Q& p( U: TK社你D星梦做乜少左咁多嘅??虽然话对你黎讲有无都无分别,但之前都见有几多下嘎~~