[CosPLay] 妖艳~~~阿修罗

kururu 发布于2009-2-28 15:12 4024 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kururu 发表于 2009-3-1 09:45:19 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2009-3-1 00:51 发表
% g/ }/ ]7 t4 i: f鼻子很男身材也男" \7 {8 N2 Z" h4 }( l! ?
若这是女人才雷

~& V6 Z% R/ `# H' a
& \: R) }- J7 b: I7 Y2 H% T3 J  S鼻子的确差左D~~~我已经删左好多啦~~~某些角度5多觉~~~就哩个COS算好成功噶啦~~~~你地5好要求甘高啦~~~~~~~~

kururu 发表于 2009-3-1 09:48:35 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2009-2-28 16:32 发表
! t3 H! r" j/ j# ?& L- m性别不明的人妖SI开
- T& ~# K& w2 {/ P3 n7 P话说D衫都几靓喔。
" \7 E! ^' M4 l) O1 t, I- h& K
' G9 m* D  }* O6 B3 w3 ~- k  _5 D! b
人妖都鯑人姐~~~洗5洗甘啊~~~~人人平等识5识噶你~~~

嚣のЪ 发表于 2009-3-1 12:25:34 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2009-2-28 15:40 发表 ; P" U3 x3 O0 v. S- }

0 F2 l" w: H7 M- v$ d1 V- V4 P  f, `# T& u! K
大批5错啊~~~5觉乜~!?) B6 ?# Z. c  ~4 t; c/ ]$ r
# t: v! h3 G3 D: [
身材纤细度都岩好~~~就系无...................

' i; n2 x  i, X" T: l 对牙对牙~超纤滑的~系咪用佐脱毛膏呢?~ / L) ]7 `6 d5 q$ L7 v
对于果度塞D嘢就得喇~ 肯定迷倒一大片```

熊猫仔 发表于 2009-3-2 10:12:40 | 显示全部楼层
又搞呢味野!!!

熊猫仔 发表于 2009-3-2 10:13:55 | 显示全部楼层
原帖由 kururu 于 2009-3-1 09:45 发表
+ D+ D' M2 j8 O0 d; o1 S8 U
6 t: {2 x& r) v) V# S( x
4 W/ o* D% l) t9 P6 Q- |# i鼻子的确差左D~~~我已经删左好多啦~~~某些角度5多觉~~~就哩个COS算好成功噶啦~~~~你地5好要求甘高啦~~~~~~~~

9 O+ P4 G& q5 W/ ~- [# }. P* G) h6 L9 @7 [" L0 L: c; c* c
咁维护佢,难度呢个cos你有份帮手?

adyyan 发表于 2009-3-5 23:04:46 | 显示全部楼层
人妖!!伪娘!!

sandra123 发表于 2009-3-11 14:18:14 | 显示全部楼层
貌似系雄性物体~0 r% h7 h# U/ H, P7 n9 ^, n

# n1 s) J- v. l# h' q; [" ^[ 本帖最后由 sandra123 于 2009-3-11 14:21 编辑 ]

sum1314 发表于 2009-4-13 20:08:58 | 显示全部楼层
美男子......他很美

yjennytws 发表于 2009-4-19 23:58:04 | 显示全部楼层
睇真d原來真係人妖, 妖艳? 頂?

qwe829225 发表于 2009-5-8 21:18:05 | 显示全部楼层
睇唔系RY添!

czxzero 发表于 2009-5-9 14:19:25 | 显示全部楼层
乜嘢东东,好无聊啊

suend 发表于 2009-6-16 17:08:36 | 显示全部楼层
Shit... it is a man...