[原創] [aTV1] 棒球大聯盟 (第1-4集) [看1樓公告]

hikaruyin 发布于2009-2-19 22:05 2656 次浏览 40 位用户参与讨论   [复制分享主题]
jeff0987 发表于 2009-2-21 09:12:23 | 显示全部楼层
无记错的话~
$ K2 }0 X& A+ X! T6 |呢套动画出佐有5辑甘多了~( C/ z* `+ |0 d# W, Q
都吾知ATV会播晒~

hikaruyin 发表于 2009-2-21 10:53:40 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2009-2-20 21:28 发表 # G0 P) Q1 L: g
又系MU......   ], u* G& p6 [
我下唔到.....有无人用其它分享啊???; k$ s$ t1 P  P2 k( u
呢辑暂时未知有几辑..新番影紧第五辑..
, B9 P! k( L( A0 c) f有细路打到去美国大联盟...
5 r! e7 C9 r( M0 Z: P5 @" |我好想收啊.......

6 M. [: W  S/ E! a. A8 ~# g本來諗住MU同BT一齊發的,發了第一集,一共有7X個人下載
; x/ h* P$ W$ h  i' o第一集145MB的片上傳咗成GB,見到至少10-20個人100%後就失晒蹤
# l/ b7 H- R/ Y$ T; @5 {叫我仲點用BT發佈呀
3 |+ \7 P6 S4 ?, j6 G& O( u4 H或者考慮第一輯全26集播完先用BT發佈全集啦
6 r9 [/ @2 T! ^. l$ z+ m不過MU會連載落去的,除非又出現先前的情況(到時我一定會停載的,莫謂言之不預也!)

ykcheung 发表于 2009-2-21 10:58:05 | 显示全部楼层
衣架好多人都無分享精神.

kwanyeung 发表于 2009-2-21 15:02:20 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2009-2-20 14:59 发表
/ \4 {: X; _- S& {0 \2 V* _5 l
: z9 d1 M3 U) m& A# p好难讲,蜡笔小新佢都坚持唔落去
% G; A) q' f" n8 Z4 `7 L' v; q
+ @' M! g, O! b; n6 |" K
蜡筆小新佢停播主要係因為收視爆低。。收視點報告顯示收視只有一點。。

kwanyeung 发表于 2009-2-21 15:05:30 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2009-2-21 10:53 发表
0 v% E" n6 A6 W$ H
+ q3 }+ P5 I# n5 X/ m本來諗住MU同BT一齊發的,發了第一集,一共有7X個人下載
9 O- E( J  j% L3 M1 o第一集145MB的片上傳咗成GB,見到至少10-20個人100%後就失晒蹤$ x: A5 c0 J# S7 I& M
叫我仲點用BT發佈呀 ( [& C7 M% T, c
或者考慮第一輯全26集播完先用BT發佈全集啦
) w+ l- F) O2 P7 @+ }( b- @不過MU會連載落去 ...

; I) x& _. M% W' \7 ]' P+ A
  c  y: n* ^- k2 o# S/ k% `對我嚟講有MU就夠㗎啦。。保存期有2年。。0 K0 |" k- F2 E! O5 Y( G2 g+ V
BT 成日好快冇種,所以唔建議小冰用BT發佈。對MU 下載唔到嘅朋友小冰可以考慮上傳到其他空間。

ykcheung 发表于 2009-2-21 15:08:31 | 显示全部楼层
MU對於我來講,算系OK窩,只不過JS更加好.

lsjhldy 发表于 2009-2-21 23:26:37 | 显示全部楼层
好野敢系要落黎慢慢体啦~~~

qq6096162 发表于 2009-2-25 10:06:46 | 显示全部楼层
支持 ~~~~~~~~

hikaruyin 发表于 2009-2-25 23:00:22 | 显示全部楼层
更新第3集

hikaruyin 发表于 2009-2-26 21:38:49 | 显示全部楼层
更新第4集

hikaruyin 发表于 2009-2-27 13:27:32 | 显示全部楼层
成日都有人回覆,搞到要成日自己頂返上嚟,冇癮!這邊決定停止更新,要下的去Dotbtplus啦

huang 发表于 2009-2-27 16:40:48 | 显示全部楼层
这个可以置顶的哦