[其它更多] [MU/樂都][DVDRIp合成][天使心][1~50][tvb+dvd粵語及日語][h264-576p]

ngyan1600 发布于2009-2-9 00:47 11796 次浏览 134 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2009-5-28 14:34:18 | 显示全部楼层
即係呢?我想問係咪有幾個人下載就轉永久??
8 o6 |9 l5 q% O" b' O; v4 R轉左永久仲洗唔洗續期?0 W* x6 S& r/ W
* Q' D7 V. K* p4 F8 E* C
如果只係搵幾個人就永久既話我都想用囉。4 E7 L& z( S% O! ], m: Q' c
kwanyeung 发表于 2009-5-28 03:11
6 o. X' l, o7 `5 A7 {0 }% ?
實際上要幾多人下載先轉永久我都唔知...而家好亂,有D檔,俾5個人下載左就自動轉左永久,但係有D俾人下左十幾次都未轉.....哎,睇定D先啦,等我試清楚,你先轉樂都啦

kwanyeung 发表于 2009-5-29 03:23:57 | 显示全部楼层
我暫時都唔會轉。。。始終仲未對佢有信心。
9 E5 a  @4 \7 m" p# L總之一日冇續傳我都唔會啦。不過上個星期上傳唔到MU都可能要用住先。。除非今個星期正常番

蝌蚪囝囝 发表于 2009-6-4 06:55:33 | 显示全部楼层
好好,MU既唔错唔错,顶个先

云中天 发表于 2009-6-4 22:36:55 | 显示全部楼层
感謝你的分享

393321661 发表于 2009-6-5 12:58:38 | 显示全部楼层
顶下先~

ngyan1600 发表于 2009-6-7 03:35:14 | 显示全部楼层
原來已更新到去50集。。多謝曬。收下啦。  f; H- {& i# j
希望下一套係奈葉。重錄版既音頻好好期待樓主更新喔。! i; [) O. z! R+ X) X+ G
kwanyeung 发表于 2009-5-28 03:13

; g" p( c8 Q( K/ f' F$ O; [- [$ e呢個本來係定左整奈葉,而家有d變數,j@重播足本版高達00,而家知度足本,呢兩個字吸引左我的注意!. h. c. U9 n  g/ g  P9 F5 K
睇下有無加速,無既就要重合了~_~ ......4 w# y, \( U' o% [4 V2 C6 b
加左速既話就發錄影版整奈葉算,無加既就發合成同錄影版
4 m' v8 o5 h" p仲有7月既爆丸,期待同期既小紅帽重播(記住係期待,話說片源以經齊哂)....

ngyan1600 发表于 2009-6-7 03:36:36 | 显示全部楼层
我暫時都唔會轉。。。始終仲未對佢有信心。
8 N: _6 K9 F7 @4 W  x總之一日冇續傳我都唔會啦。不過上個星期上傳唔到MU都可能要用住先。。除非今個星期正常番
' g- n2 P- {+ U- u7 E2 p. _5 M9 Xkwanyeung 发表于 2009-5-29 03:23

3 _# k! D5 ?8 {( e2 r* S用得快車同訊礧應該可以續傳既...上傳方面都可以續傳啦,只不過要用ftp上傳先可以續傳ja...........

kwanyeung 发表于 2009-6-7 03:52:40 | 显示全部楼层
用得快車同訊礧應該可以續傳既...上傳方面都可以續傳啦,只不過要用ftp上傳先可以續傳ja...........' _9 y9 ]# p2 x: X/ {6 @
ngyan1600 发表于 2009-6-7 03:36

7 y: G8 B; u0 K" b+ u$ I- @FTP上傳好慢- - 話時話,你啲天使心就過期啦- - 得番3日- -

ngyan1600 发表于 2009-6-7 15:40:22 | 显示全部楼层
FTP上傳好慢- - 話時話,你啲天使心就過期啦- - 得番3日- -- `0 K* r* ?8 [' Y
kwanyeung 发表于 2009-6-7 03:52

: G( E& x7 _" \0 |: [過期咪算囉...又無人下(心痛中)

kwanyeung 发表于 2009-6-7 15:54:19 | 显示全部楼层
唔係喎。有好多人下。10幾個人下。但係都冇轉永久。

gygygy123 发表于 2009-6-7 21:07:40 | 显示全部楼层
感谢分享`!!

510823496 发表于 2009-6-11 20:40:27 | 显示全部楼层
感谢楼主的分享