[其它更多] [MU/樂都][DVDRIp合成][天使心][1~50][tvb+dvd粵語及日語][h264-576p]

ngyan1600 发布于2009-2-9 00:47 11798 次浏览 134 位用户参与讨论     [复制分享主题]
sum1314 发表于 2009-4-13 23:07:26 | 显示全部楼层
我下完了....好正...支持

ngyan1600 发表于 2009-5-26 00:14:54 | 显示全部楼层
第27~40集改為樂都空間,另外,我只會作出更新通知,請各位下載者點擊樂都連接去遺辰下載的集數% p3 d, z7 E, o; G. s3 s) V  \9 D
樂都期張有15日,有人下載會自動續期,每日只要有一個人下載就會多15日保存期~請大家~慢慢下

kwanyeung 发表于 2009-5-26 03:33:40 | 显示全部楼层
依家樂都保存期得15日??咁咪仲小過其他空間?
1 R; R3 C- U, \! z* M6 G以後唔上傳MU啦?得15日都冇得慢慢下

ngyan1600 发表于 2009-5-26 14:24:50 | 显示全部楼层
本帖最后由 ngyan1600 于 2009-5-26 16:11 编辑 : a- v/ @: _7 Q( o& @0 `" b
依家樂都保存期得15日??咁咪仲小過其他空間?
; q  L; T& P) e0 L8 A# E* f以後唔上傳MU啦?得15日都冇得慢慢下
( E5 Z, ]% s8 c2 {& K/ k, ]kwanyeung 发表于 2009-5-26 03:33
( P# x8 G8 w; k* K% i8 P$ O
無計MU係香港太煩,上傳速度又勁慢....等香港MU好番先再用
( l8 P6 C. _( F樂都真係唔錯~_~,佢地咁既做法只係為左確定d檔係唔係有俾其他人下載,係限期內(15日)有3個人以上下載,就自動轉永久
0 V2 g' Q, x7 Y$ l! A  a6 P" v. j我尋日係dotbt發左5 part未來報告,第1part有3個人下載左,變左永久,第2part係6人下載左變左永久,第3part待2個人下載左仲係14日,第4part無人下載,仲係14日,第5paet同第3part一樣

ngyan1600 发表于 2009-5-26 16:12:13 | 显示全部楼层
想佢變永久既就幫手下載(唔一定要下載完)
) q7 M  H/ D( d. S+ E無位既朋友,下載開始左之後,取消就ok

hidashen 发表于 2009-5-26 21:32:51 | 显示全部楼层
原來我一直都遺漏咗天使心喔.............

平常心 发表于 2009-5-27 11:50:49 | 显示全部楼层
20集,有排下载,多谢{:5_339:}

winever 发表于 2009-5-27 13:34:40 | 显示全部楼层
以为是人型电脑的~汗~~不过这个很清晰啊,支持楼主

keroro123 发表于 2009-5-27 19:13:51 | 显示全部楼层
楼主制作得很用心,感谢制作好动画!~

kwanyeung 发表于 2009-5-28 03:11:06 | 显示全部楼层
即係呢?我想問係咪有幾個人下載就轉永久??
+ h: R* P7 P  R" O+ u2 Z0 g轉左永久仲洗唔洗續期?* Y$ d. J9 a8 |7 H0 R. H4 ^
9 v4 d6 ?, B. c9 l  C5 {* D, g
如果只係搵幾個人就永久既話我都想用囉。

kwanyeung 发表于 2009-5-28 03:13:28 | 显示全部楼层
原來已更新到去50集。。多謝曬。收下啦。
$ H. r* a7 G* Z6 X* x/ C; q希望下一套係奈葉。重錄版既音頻好好期待樓主更新喔。

kwanyeung 发表于 2009-5-28 03:13:42 | 显示全部楼层
原來已更新到去50集。。多謝曬。收下啦。
1 D' M/ P8 S- h  r- z2 S3 z3 y! t% g希望下一套係奈葉。重錄版既音頻好好期待樓主更新喔。