[其它更多] [永久保存系列][长腿叔叔 (Uncle Long Legs)][1~40集全][粤语][DVDrip-RMVB]

alexhus 发布于2008-10-28 06:53 16432 次浏览 160 位用户参与讨论     [复制分享主题]
zcjian 发表于 2008-10-28 20:59:05 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-10-28 20:12 发表 8 B/ C9 P1 G/ T! j/ A
以前下左TVB录制版,甘次纯支持啦!

1 n& C' J# s8 M5 L4 `' i* ~& B我都想要tvb录制版啊

平常心 发表于 2008-10-29 15:13:47 | 显示全部楼层
字幕贵咗呢,收顺呢,) H; P5 l( e7 P6 {- O% e

. L, X# M6 E5 h& @" l* R长腿合成版?我要,

遗忘爱 发表于 2008-10-29 15:29:22 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-10-29 15:13 发表 3 Y& {) z0 G7 I0 z0 m
字幕贵咗呢,收顺呢,
- b  {) B: F- Z1 L
. U6 K5 x/ x! c6 o4 Q; p; y$ j长腿合成版?我要,

# ^6 N, d3 J$ Q# L. p9 m! L, T$ G0 |! g! E
1 A7 v/ V0 \7 U
字幕??
! @/ h! d$ c1 p
3 ]: h' L) i: w/ T4 c$ J
TT截图未命名.jpg . p! Y! K2 P( U& p
" q5 r! q9 [0 ~% @& S5 C
果个应该系01-40的合集来噶~
; s: g$ x; @9 j  g1 H& m5 d, k' l. k' s! \
为免其他人下载每个附件扣税太犀利而压缩一个附件。。

alexhus 发表于 2008-10-29 15:53:52 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-10-29 15:13 发表
0 k. o: F& a. k0 [& B' W& X) X# M字幕贵咗呢,收顺呢,, j2 m; Z6 P% @
# y2 y7 c0 A0 r! m3 d8 F
长腿合成版?我要,
4 o% J! r6 k% l& ^
我嚟解释多一次啦。。。
) U9 L) {: k: \* F) l' _" k0 o: Y4 y
5 j- C; K0 z7 d. A. s4 p- W上面D分开嘅系俾D新人下载,因为佢哋权限唔够所以设定收取星梦会少D,但是税收为12星梦一个附件,咁权限高嘅人就可以知道边个最省钱啦。。。 9 d0 P0 c3 @8 s, y
3 D' A2 U7 Q5 l
我只要想要D新人多D了解粤漫社先设置成咁,咁D新人就会努力D回帖同分享自己收藏嚟提升自己嘅权限。。。

zcjian 发表于 2008-10-29 16:55:24 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-29 15:53 发表 9 x* K. D0 E" t  P' X

9 J5 {3 J, R. G% a2 [我嚟解释多一次啦。。。- e* X' u. m) H: S! B2 {. \: ~# [
- t8 ?) H( {2 t8 H. }6 U- g  E
上面D分开嘅系俾D新人下载,因为佢哋权限唔够所以设定收取星梦会少D,但是税收为12星梦一个附件,咁权限高嘅人就可以知道边个最省钱啦。。。
5 J) V$ ]+ ^+ N4 D& e# y7 n3 ]8 ?5 {9 y7 C8 y# P
我只要想要D新人多D了解粤漫社先 ...
5 c* o; R% A1 W' Q
照顾下新人喺应该啊

traimy 发表于 2008-10-31 10:45:33 | 显示全部楼层
非常正!!! 超级经典好看!

sencotse 发表于 2008-10-31 13:47:49 | 显示全部楼层
我要下载我要下载,但系我权限唔够,阴功

keroro123 发表于 2008-11-2 21:38:57 | 显示全部楼层
确实是经典中的经典,想知道画质!~

小楼听雨 发表于 2008-11-5 14:27:54 | 显示全部楼层
长腿叔叔你好吗?交出温馨的心是你吗?以前我常常希望自己能做一回长腿叔叔呢。

memechan 发表于 2008-11-6 21:00:32 | 显示全部楼层
我唔夠錢阿,,,,,,,點算阿...

memechan 发表于 2008-11-6 21:11:41 | 显示全部楼层
我依架好似夠錢阿,無辦法啦,鬼叫自己中意呢套動畫咩

15cn 发表于 2008-11-7 17:24:40 | 显示全部楼层
长腿叔叔够晒经典..收藏收藏