[其它更多] [永久保存系列][长腿叔叔 (Uncle Long Legs)][1~40集全][粤语][DVDrip-RMVB]

alexhus 发布于2008-10-28 06:53 16451 次浏览 161 位用户参与讨论     [复制分享主题]
miga 发表于 2008-10-28 13:05:50 | 显示全部楼层
我以前下过两集版本..配音应该系一样的..无论系VCD还是TVB配音都系一样.

alexhus 发表于 2008-10-28 13:08:47 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-10-28 13:05 发表
9 c- b* C+ b  |( z我以前下过两集版本..配音应该系一样的..无论系VCD还是TVB配音都系一样.
5 ^' b! o) }3 d; e1 t
即系VCD配音就系TVB配音???

mcnynbajay 发表于 2008-10-28 13:12:59 | 显示全部楼层

回复 14楼 alexhus 的帖子

我已经听过了~& m. z% y- @: }/ S
确认佐吾系TVB配音来噶!# o2 y$ X4 t2 \' a7 k4 J
单纯系VCD粤语来噶!

GavinDX 发表于 2008-10-28 13:30:17 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-10-28 13:12 发表 ( a( H4 Y+ g3 N  s0 A$ Z
我已经听过了~
$ h& B5 _, e5 t+ O( M3 X5 ]确认佐吾系TVB配音来噶!
: w4 B# K/ e% T$ [单纯系VCD粤语来噶!
) f3 k! C: v% X: f$ ~, o6 w
我都估都系啦,之前D人发嘅TVB儿童台录制版就保证系TVB配音,我收藏左果个版本。。。。。。。

mcnynbajay 发表于 2008-10-28 13:58:56 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-10-28 12:54 发表 ( f4 w, Q: p: m& i7 `+ G, E

1 j$ ~. A2 B9 K我唔知系咪TVB粤语啊。。。你自己Down嚟听下。。。我传咗个声音到QQ度啦。。。# [# G2 w% K! }

" A; h; p# M3 |9 p
7 Y, |2 G) y5 n4 S( ?长腿叔叔01-04.mkv (77.91M, 7天),  查看下载信息

& w) S+ v, `( Y* ^' J我想问你点样先可以把下载url搞到好似你个甘了?

zcjian 发表于 2008-10-28 14:34:03 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-10-28 13:30 发表
) W& ]% }4 k) w8 z9 ~( l9 a0 A
, ^# r1 O) C- O5 N9 i. R, m我都估都系啦,之前D人发嘅TVB儿童台录制版就保证系TVB配音,我收藏左果个版本。。。。。。。
5 [% M' I0 W4 O/ ~; j" k! X
不如你发布裹tvb版拉,好多人都想要啊

GavinDX 发表于 2008-10-28 16:02:51 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-10-28 14:34 发表
2 ?" A. C; e: }' y. `/ A  D( Q3 k/ ^
不如你发布裹tvb版拉,好多人都想要啊
2 ?. {: W, g3 q" r
最弊系我嘅上传速度超级慢呢,如果我好似楼主咁高上传速度(或者唔使高得咁夸张都得),我乜野都唔使讲,即刻上传。
% c8 F# |! o( L5 g$ w点解之前你唔下载嘅?暑假果阵就有得下载。

hydedvd 发表于 2008-10-28 16:57:23 | 显示全部楼层
之前BENNY008发布过,已经刻左碟·····, e  D9 {7 P/ X
, V9 ?0 M& |  T( }- V" V
唔知道D个版本又点呢??每集大小几多M架??

Laputa81 发表于 2008-10-28 18:31:23 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-10-28 12:16 发表
: m( E) z5 {5 E4 i2 ~- X- R6 P& ]/ _+ p% D& i& D1 s* X
呢个问题我都想问啊,5喺tvb我5收啊

7 m4 T, z! T# ?. x9 X& [; c" d0 L5 E; g) h) K4 J3 A* H
& Q, P( m% g% W5 i  ^+ U7 F# D/ t
听过个音频~~~
: w8 C& D2 [3 n( D! O3 C. @8 E& o5 ]/ q: T
唔喺tvb嗰個配音版嚟·····

alexhus 发表于 2008-10-28 19:52:31 | 显示全部楼层
咁我都系挪人哋D碟嚟发架,我自己冇收藏到。。。. G9 f1 |5 H  T5 |1 n  q
5 t3 b* N/ K# u. w) }( A2 z
TVB音频果个版本冇下载到啊。。。唔好意思啦,各位。。。

lych 发表于 2008-10-28 20:12:36 | 显示全部楼层
以前下左TVB录制版,甘次纯支持啦!* F+ \: r7 e) \

y0 m5 D# Q1 R6 N! y1 b[ 本帖最后由 lych 于 2008-10-28 20:13 编辑 ]

zcjian 发表于 2008-10-28 20:57:18 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-10-28 16:02 发表 4 v: V! V! O& S  [2 V, m
1 r9 j2 L( r; l3 F
最弊系我嘅上传速度超级慢呢,如果我好似楼主咁高上传速度(或者唔使高得咁夸张都得),我乜野都唔使讲,即刻上传。
9 n/ p, t- y( ~0 H) j点解之前你唔下载嘅?暑假果阵就有得下载。
4 p; p  j* h; M+ H* h, M
我裹时刚刚来到粤漫社啊,乜都5识~~