[吃喝玩乐] 祝大家国庆节快乐!

alexhus 发布于2008-10-1 00:02 2071 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
这一年好事坏事接着嚟。希望下一年嘅国庆一直都会系好事。。。国庆节快乐!~~~~ ; e% e8 d- ?2 N
6 U. i, f9 B$ U" c* S; ?
今日系国庆节。出去玩记得玩得开心D。。。留系学校或者屋企嘅都要开开心心。。。
. D8 `+ s! T, S' M1 j# T
: D+ P0 _" \/ c% h6 |7 p( X[ 本帖最后由 alexhus 于 2008-10-1 00:04 编辑 ]

评分

熊猫仔 + 30 国庆节快乐!

已有(28)人评论

遗忘爱 发表于 2008-10-1 00:05:32 | 显示全部楼层
国庆节快乐!~~~
9 t& a8 g4 ^5 w3 C
' X$ e# ?# ~4 I+ i2 ]5 I连续几日噶假期
  ~3 e: ~0 Y) k3 I) I; q( w 5 ?; I+ h- `) _# u
希望大家都玩得开心!!

评分

freedom246 发表于 2008-10-1 00:26:36 | 显示全部楼层
国庆节快乐啊!!

评分

熊猫仔 发表于 2008-10-1 02:31:33 | 显示全部楼层
59周年!下年就应该有阅兵睇啦!

评分

遗忘爱 + 30 國慶節快樂~!

ninaomu 发表于 2008-10-1 03:07:13 | 显示全部楼层
国庆节翻乡下探亲~~~~~~~~~
. R: p& j& t3 v! f  \# u* g唔知国庆论坛派唔派利市咧

评分

alexhus 发表于 2008-10-1 06:44:31 | 显示全部楼层
哇。。。咁快就派啦。。。我都未准备好。。。 $ X2 j$ `% @: c" I( H
我谂住一起身先派啊。。。点知熊猫仔咁快就派。。。

alexhus 发表于 2008-10-1 06:45:11 | 显示全部楼层
好。。。咁就置顶多D人睇到啦。。。

lych 发表于 2008-10-1 07:35:52 | 显示全部楼层
国庆节快乐!
3 Q0 j& O* `1 \/ g  b+ tACG终于开始了,好开心!

评分

alexhus + 30 国庆节快乐!

xing 发表于 2008-10-1 08:09:09 | 显示全部楼层
嗯 舉國同慶~
0 O! D, R; ]& \9 [2 o/ b' \/ Y祝福~
5 Y( Q2 A* Y% J1 i9 J- C家裡寫數學試卷是也~

评分

Laputa81 发表于 2008-10-1 08:26:11 | 显示全部楼层
国庆快乐~~~8 q. t0 K" Y9 z" r' t

& l# T5 W: [* L5 V不过我就唔多快乐····
% D3 n+ m" y$ K. n! d$ m$ R晨早吡人嘈醒晒~~~

评分

huang 发表于 2008-10-1 08:30:02 | 显示全部楼层
没有什么感觉
  s( i. q" b$ `* v& J7 d. ~反正都是家里蹲

评分

Kiver 发表于 2008-10-1 09:31:27 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-10-1 02:31 发表
" t7 ^+ G" T2 q2 |59周年!下年就应该有阅兵睇啦!
. @) T, c0 ?! B

- ~+ @) W4 _; d+ P2 Y9年前的那个
# R6 j3 N4 F. A+ Q! {4 B0 l) P$ p/ Z" O' i+ c# t
最后的镜头不错`~~

评分

123下一页