[其它更多] 我地社同字幕组合作整字幕动画咩?

ninaomu 发布于2008-9-27 13:43 136 次浏览 7 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(7)人评论

kalaso 发表于 2008-9-30 01:02:54 | 显示全部楼层
......................... 咁耐无人答嘅# }! a/ C. w0 G2 c/ V, X
我5G呢, u! U% c+ J; m( j# b/ c* R* F
用左D野加埋个名挂...古古下

ninaomu 发表于 2008-9-30 01:53:13 | 显示全部楼层
好多謝卡拉苏嘅沙发啊~~~
& q; z2 s7 o7 `% X& y. [3 D8 I# Y版版们忙唔係经常入来吧

Kiver 发表于 2008-10-2 21:30:10 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-9-30 01:53 发表 . J+ F  d) F7 |  |) A$ [: I8 t9 l
好多謝卡拉苏嘅沙发啊~~~ 7 D3 K1 o7 Z, Z
版版们忙唔係经常入来吧

, P- ]" U1 @% [, z' V5 h6 M. q1 X' a1 g
今天才看到这个帖子~~~

Kiver 发表于 2008-10-2 21:30:41 | 显示全部楼层
% k; Z( `( f% q
6 L; m/ `3 S3 M' W* }
因为D片源系我俾的9 j6 G. {5 W# S

. y. @( _& N4 l8 L所以挂上粤漫社的字样~~

Kiver 发表于 2008-10-2 21:31:46 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-9-30 01:02 发表 7 K4 w$ X4 V6 l% X! V% Y" h; w; [
......................... 咁耐无人答嘅( b3 [. v- X. |9 t
我5G呢; [9 x; z- Q" z! o
用左D野加埋个名挂...古古下
: j# N5 d5 A  e( r) Y

9 U  L9 D; _$ S- A% N' i正解也~~

ninaomu 发表于 2008-10-3 02:03:46 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-10-2 21:30 发表 0 {1 w0 U0 N* C4 _- D  t  r

( X1 @6 [7 {+ U' x9 m
; A4 S& P! L# n/ g因为D片源系我俾的6 o6 {" o$ g1 Q- i$ T

' N. Z, o7 J+ k; a所以挂上粤漫社的字样~~
5 V# Y2 j9 w+ l) D6 H
哦,原来係咁,果个字幕组唔好烂尾就得~~~

Kiver 发表于 2008-10-3 23:48:44 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-10-3 02:03 发表 ' |+ }- @' U) T1 k  y2 ]: F
5 U4 m* o; d- O* }" R
哦,原来係咁,果个字幕组唔好烂尾就得~~~
1 G0 W; M8 T# T" Q
- K8 k% A! {' I4 M5 q* Y
应该吾会经常出现吧~~