[社区发布] 希望所有会员不要为新手会员无偿提供帮助下载种子资源文件,并转交其人

Kiver 发布于2008-8-7 09:35 17544 次浏览 70 位用户参与讨论   [复制分享主题]
netasa 发表于 2008-8-8 00:22:38 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-8-7 12:14 发表 , X+ L3 C) `: y5 W. p7 q' |4 l

- q- \0 K* D4 E3 E# ?& k
; D; [% I2 a  i; \7 j我就被人叫了几次了~' n. W) C2 K1 v

5 d" }! y/ Z4 A全部拒绝
: f, h7 F+ J/ x; i* F  i
: M7 |( V' o/ g: A
都有N个人稳过我,不过都PM方式嘅。 如果D名(ID)係乱七八糟嘅我直接删除睬佢都傻! 如果D资料规规矩矩嘅米回佢同佢说下教咯。当然如果係我识嘅又几熟下添咁就要有条件啦! 不过靓女就另计!! n* [2 D7 k+ Y' q9 {+ q2 j

. g2 O/ H* [4 h! Y+ _最讨厌靠关系嘅了,况且无关系添,PM我当佢傻嘅!!! 再有PM记录ID
& T4 j. D; `2 k- a0 g, f( U9 B# D% c& ~  U( c0 a
PS:係了讲开又讲啦,点解无左以前嘅定员贴嘅?实现唔到咩? 可唔可以做到拒员贴功能?!

a13621311 发表于 2008-8-8 06:57:11 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-8-7 12:14 发表 5 X9 z3 Y5 p! h7 N$ h6 O0 k
& Q6 X0 A  b: y; I  t0 E" v& a
9 |- l3 i7 y; Q7 J  r9 ]1 Y
我就被人叫了几次了~
* T( D8 W, `- e4 d0 _
& C3 [; |: _2 B9 M  {( N; M2 {全部拒绝
- ?+ ]) O, c% r6 B3 c% a
讲紧我阿嘛,我只不过想下载来看看之嘛,使5使甘样拒绝啊!!!!!

ks128 发表于 2008-8-8 08:35:53 | 显示全部楼层
原帖由 a13621311 于 2008-8-8 06:57 发表
- k+ R( s% R) I9 E
! {/ r( I0 x( I; R- C讲紧我阿嘛,我只不过想下载来看看之嘛,使5使甘样拒绝啊!!!!!
3 S6 I; W( L: C' k0 L' R; Y
如果真心加入论坛的话,你想要下载的野肯定都能下载到的

Kiver 发表于 2008-8-8 11:25:33 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-8-8 00:22 发表
7 c4 J) G( R* Z3 I& E, ]+ I1 u% R! ?4 b( z5 {' H( R9 t1 H
# N, k* J! p9 q0 Y7 v) L
都有N个人稳过我,不过都PM方式嘅。 如果D名(ID)係乱七八糟嘅我直接删除睬佢都傻! 如果D资料规规矩矩嘅米回佢同佢说下教咯。当然如果係我识嘅又几熟下添咁就要有条件啦! 不过靓女就另计!! x3 g0 @5 d& {+ |' Q
3 v6 [. a+ N6 U8 z" V
最讨厌靠关系 ...
) }4 n* g! k6 ]6 B5 r/ T6 n
8 H( h# F1 A2 R* e3 @4 v
现在的论坛版本没有了定员帖的功能9 g9 \& S$ e4 b$ L- s8 e
' q# i+ A6 V4 B# V7 Y! G
如果有. T% y% z' `" K' A- B  t" e' N
% i+ w6 y2 R0 X3 F* B
我都开启了1 R# a* N4 m6 m0 {/ l3 R- t
0 P+ [" d1 w+ d! V1 i
基本论坛上所有功能都尽可能应用上来的

熊猫仔 发表于 2008-8-8 13:53:18 | 显示全部楼层
定员帖  何解啊???~~~

Kiver 发表于 2008-8-8 13:57:49 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-8 13:53 发表
3 a6 A$ j5 O; Y) i, }" H定员帖  何解啊???~~~

- [6 v. I9 N/ j2 P$ S% o: R2 n. `/ a7 i0 x; S. N
你问什么啊?

傻仔一嗰 发表于 2008-8-8 14:20:23 | 显示全部楼层
呵呵..想要免費去其他論壇下載..

Laputa81 发表于 2008-8-8 15:05:43 | 显示全部楼层
话说收过N条D噉嘅短信·········
7 G3 T& ~, @) k1 x/ S- {1 x8 p' c" A0 l; X. `3 |5 U, K
不过就无个识~~~

lych 发表于 2008-8-8 19:51:10 | 显示全部楼层
无人稳过牛牛喔!

lych 发表于 2008-8-8 19:53:48 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-8-8 13:57 发表
$ b0 g9 t" {% J- _: J2 K* r2 u4 p6 j8 l

6 l. X& t% F% i% U; r你问什么啊?
5 g8 Q( N7 q& s7 [
佢是問咩叫定员帖,定员帖是有什么用的。

Xoun 发表于 2008-8-8 23:16:39 | 显示全部楼层
哎呀..有几个都咩野过我噶,我通常都叫距迟下啦,迟下过左期就免费咖啦

Laputa81 发表于 2008-8-9 00:40:03 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-8-8 19:53 发表 . ]/ E; T/ i- q

0 M; j% t% r7 H佢是問咩叫定员帖,定员帖是有什么用的。
9 |" F) ^% s4 y5 y

2 X' `+ v+ N* c+ i& [+ ?+ |4 p
+ g$ A. h  n9 s7 p$ Q) R: a& B5 i& j. ]7 a# W+ E# m: q
指定嘅会员先可以睇到帖里面嘅内容~~~~