[其它更多] 啊——毁容啊!

毛利蘭 发布于2008-7-20 08:30 4651 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aa超級p 发表于 2008-7-21 15:31:01 | 显示全部楼层
浯係吧.屈臣氏都搞d咁嘎黑心産品?

毛利蘭 发表于 2008-7-21 16:12:31 | 显示全部楼层
我20的说。。。。知你后生喇!喺喥晒命!我份人妒嫉心好强咖!好似白雪公主个后母咁咖!见到D俾我后生嘅人唔知会做出D咩事加!你小心D喇!)3 F: j$ ~7 Y" C' j* j1 E' k

. R6 D. n# n' J+ M) o/ ?. t- H) c 系咯。。。25岁应该昰叫姐姐的说(咁未学柯南咁叫我小兰姐姐啰!哦呵呵……)
5 d+ w( ]* {$ G0 o# B* ]6 y0 R/ f5 b+ }' [+ K! a, _
好番未,呢皮肤再差都系天生,我只知用惯化妆品保养呢MM呢皮肤没个好,(好番,有心喇。我用护肤品并非皮肤差,相反嚟讲我虽然皮肤好黑,但係胜在皮肤够好!只不过随着年纪嘅增长再好嘅皮肤都会衰老喇!)
2 d! V- b( v# {  l
3 H, a2 H" V8 l( m5 Z$ N7 D+ O浯係吧.屈臣氏都搞d咁嘎黑心産品?(屈臣氏只不过係个小超市,并非专业出产护肤品嘅!唔关佢事嘅,可能係我D皮肤唔适合佢D产品啫!)

平常心 发表于 2008-7-21 18:45:23 | 显示全部楼层
你呢皮肤好好地,何必护肤,难听讲句,"自找,"

毛利蘭 发表于 2008-7-21 19:14:52 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-7-21 18:45 发表 7 @$ v8 i! H  H' f; D3 E$ ]5 {
你呢皮肤好好地,何必护肤,难听讲句,"自找,"
+ d! |* y6 i2 N5 j1 y. R5 y" `
, U* |: t" Z6 `0 b' r

; _! d$ S: [0 n8 j 你太过分喇!

平常心 发表于 2008-7-21 19:22:20 | 显示全部楼层
天生丽质,人见人爱,成日批荡,过眼云烟,

毛利蘭 发表于 2008-7-21 22:25:47 | 显示全部楼层
原帖由 平常心 于 2008-7-21 19:22 发表
5 z- j- y5 r# C4 {天生丽质,人见人爱,成日批荡,过眼云烟,
0 |9 N5 d+ Y# ?/ K( ]

6 ~1 F7 A) m  A7 d  ?' s2 N* H8 F兄台!你好有文采啊!

lxch99 发表于 2008-7-21 22:42:30 | 显示全部楼层
算啦 睇开D·

毛利蘭 发表于 2008-7-21 22:52:08 | 显示全部楼层
原帖由 lxch99 于 2008-7-21 22:42 发表
5 Q2 N2 ?" }1 @; y- a. Y- v算啦 睇开D·

l" x+ j% o; p/ G
" }" ~+ g! O' Z如果我睇唔开嘅,晨早已经XXXXX喇!

kalaso 发表于 2008-7-21 23:45:52 | 显示全部楼层
原帖由 毛利蘭 于 2008-7-21 10:33 发表
  w& s9 P+ ^% P4 }2 q/ W; |25岁的婆婆..............你要推理去諗就会觉得好恐怖噶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (你D推理真係好无厘头啊,都唔明你UP乜!你不如拜我为师学下咩叫推理喇!)
: x( t. K" U% U. J9 G
8 s" m0 B" {) z4 A" m1 Q% b过期产品,皮肤过敏了(我 ...
6 D( }$ T: ]8 v: n* d

* U6 y: H" S  A" j! x$ _! x25岁的婆婆 諗下佢几时生个女 个女几时生左个孙
$ B. C6 w/ @* r+ e咁样系米好恐怖吖

sarahytan 发表于 2008-7-22 08:37:25 | 显示全部楼层
allergy is really bad...

quill 发表于 2008-7-23 21:13:26 | 显示全部楼层
原帖由 毛利蘭 于 2008-7-20 21:53 发表 ' B4 D3 r/ q# V, N4 g& d) w
) ^5 q* Z! S, m1 M8 S: U1 I8 \

. V1 O, Q! ?4 i+ ?$ V4 R" T- {8 |% H6 W) ^
俾咗阿妈用喇!仲俾佢闹啊!佢话佢都唔用嘅!再过43日我就25岁嘅喇,一定要用咖!你係未以为钟意卡通嘅人都係好后生嘅呢?其实我係“粤漫社”年纪最大嘅女动漫迷嚟咖!已经係“婆婆级”嘅喇!
* Z# f6 P; u4 \: |5 E7 \
5 f# d" C8 |8 q/ s, s8 iP.S:你个“靓 ...

- r# b5 m; c5 L4 U
+ @% d5 ~9 E, f8 f/ C真系晤好意思拉,因为我都好内无上过来论坛拉,我多时间系论坛的时候你先刚入来无几内,无点同你讲过也,所以唔知道你D"秘密"
. G( H9 E6 ]9 }: D7 r3 j+ b: N% \5 C- ~7 {( w& U) i- F% S* f
怪晤得你会选呢只也拉,其实不过我觉得屈臣呢只系列,我自己就只用过护手霜同去角质果只罗,觉得呢两个都非常好用,而且去角质的我还系重点推荐噶~~眼膜个话,我个人比较懒惰,好多面膜都同眼膜一起噶拉,我就用果个就算拉~~~~哈哈~~! l: L9 X% M" C2 R* `3 `

k8 F1 ]* j4 @5 M个签名已经唔重要拉,甘内无上过来,我还以为给人删了个号拉`~