[其它更多] 啊——毁容啊!

毛利蘭 发布于2008-7-20 08:30 4652 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
毛利蘭 发表于 2008-7-20 21:53:15 | 显示全部楼层
原帖由 quill 于 2008-7-20 21:35 发表
$ E, I+ c% g, i, }+ {& O& ]5 y' }. h你系皮肤过敏而已拉~~晤好用拉,眼的皮肤好脆弱噶,你呢段时间可能皮肤比较唔好容易过敏噶~~+ q, g0 F, E$ N# M6 I/ ^; g
, l* ^/ z/ _" T" [5 t
给啊妈用拉,骨胶原比较适合妈妈的年纪,如果你个年纪还不到25岁,就晤使用拉~~~~
& N- ?; P& b% T3 d
% Q& d* K) M, _9 X8 j; e你D皮肤都未去到,使咩用到甘的也啊~~~
& |1 R. f" Q- F. b# J
4 }, q" t9 a" A6 x4 u- {
4 x* W% C( u. o  z
俾咗阿妈用喇!仲俾佢闹啊!佢话佢都唔用嘅!再过43日我就25岁嘅喇,一定要用咖!你係未以为钟意卡通嘅人都係好后生嘅呢?其实我係“粤漫社”年纪最大嘅女动漫迷嚟咖!已经係“婆婆级”嘅喇!
8 w! |- Q8 ~! e+ C* t) |, C, x, f2 q9 H; o, Y* m  e4 E
P.S:你个“靓靓签名档”个图睇唔到。

AWP 发表于 2008-7-20 22:10:30 | 显示全部楼层
原帖由 毛利蘭 于 2008-7-20 21:53 发表
/ h7 S- v+ P: w3 _$ X; f0 W6 M7 y+ @, |3 m8 K. m

" b' X* i/ \, Q* B6 E
$ ?, ]: y' z/ O9 S俾咗阿妈用喇!仲俾佢闹啊!佢话佢都唔用嘅!再过43日我就25岁嘅喇,一定要用咖!你係未以为钟意卡通嘅人都係好后生嘅呢?其实我係“粤漫社”年纪最大嘅女动漫迷嚟咖!已经係“婆婆级”嘅喇!* Y' }" Q& e9 U' b0 s* e

, E' n8 @" V; j# d4 t  I( t8 nP.S:你个“靓 ...
婆婆級???miss mao講得咁老的說

ks128 发表于 2008-7-20 22:27:50 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-7-20 22:10 发表
( K- K/ \9 y8 r9 `. I, y 婆婆級???miss mao講得咁老的說

+ ]% |2 {) S- U6 E* R7 G其实是好年轻的靓女来噶

毛利蘭 发表于 2008-7-20 22:29:24 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-7-20 22:10 发表 5 G7 F2 r, x4 b9 U0 j4 Q5 s
婆婆級???miss mao講得咁老的說

$ u9 Q' P4 E$ H4 V, v- z3 B! u
$ k6 q: ~4 J0 ?4 [7 k
! G5 h! z$ X6 r; T5 _你估我好想咁讲嘅咩!係事实嚟吖嘛!我够想同新一一样年年17岁洛!唉……都唔知新一番到嚟仲认唔认到我!

kalaso 发表于 2008-7-20 23:52:56 | 显示全部楼层
原帖由 毛利蘭 于 2008-7-20 22:29 发表
' c9 ?8 s/ @3 l; \4 s. [/ r6 s4 l6 q0 s$ p

# X- E% |8 D4 V+ x5 l" C* |1 C) r9 N' v4 `
你估我好想咁讲嘅咩!係事实嚟吖嘛!我够想同新一一样年年17岁洛!唉……都唔知新一番到嚟仲认唔认到我!
- }8 m6 |0 G% I# Q5 c0 u7 V. J/ _

8 w5 i1 q# y3 }+ Z1 {25岁的婆婆..............你要推理去諗就会觉得好恐怖噶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andy888 发表于 2008-7-21 00:56:18 | 显示全部楼层
过期产品,皮肤过敏了

kidhitomi 发表于 2008-7-21 03:20:30 | 显示全部楼层
毁容????
' I* m( o% E( {% G. n4 L; h6 Z不系吧~~; H( v! t% a- f* q0 f+ X
过敏,又点会毁容呢~~* h7 q1 }$ g" K
好番就无事罗~~~
: Z0 H9 f  e5 j% @1 j8 E7 q) X1 e

hjmdm 发表于 2008-7-21 09:48:51 | 显示全部楼层
应该喺皮肤过敏而已、、、下次不买就系啦。。

毛利蘭 发表于 2008-7-21 10:33:32 | 显示全部楼层
25岁的婆婆..............你要推理去諗就会觉得好恐怖噶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (你D推理真係好无厘头啊,都唔明你UP乜!你不如拜我为师学下咩叫推理喇!)
' H  r+ {& `2 F5 W3 Z( N& ?8 w# T$ u9 o( S( K! Z
过期产品,皮肤过敏了(我次次买嘢都一定会睇个生产日期嘅!都冇过期。不过,好奇怪,我本嚟係攞咗独立包装嘅果支眼霜嘅,后嚟去俾钱果阵,个收银员攞咗另一种个眼霜同一支洗面奶装埋一齐嘅包装俾我,话价钱一样,但係佢攞俾我嘅果种就係有送洗面奶嘅,咁我当然换咗佢俾我嘅果盒喇!一样价钱,但係就多咗去洗面奶wor!)
0 G. w9 g9 B( {9 a" m0 j! f* I" W* }" ?
毁容????不系吧~~ ~过敏,又点会毁容呢~~) J好番就无事罗~~~(今日已经好好多喇)! N' [# C% K  o9 B' y
2 [1 ~4 ~+ o. F+ o" E. o4 q. Z
应该喺皮肤过敏而已、、、下次不买就系啦。。(仲敢买咩!等我好番买另一只牌子嘅!)

AWP 发表于 2008-7-21 12:05:53 | 显示全部楼层
原帖由 毛利蘭 于 2008-7-20 22:29 发表
4 l2 f! j/ \- j: z, p* J" Z+ h. ^! Z3 g% g6 z" p- n' a2 g; w

9 y" T1 L$ W$ s8 M! _8 d/ E
' B' {5 R, _  `3 G你估我好想咁讲嘅咩!係事实嚟吖嘛!我够想同新一一样年年17岁洛!唉……都唔知新一番到嚟仲认唔认到我!
我20的说。。。。

AWP 发表于 2008-7-21 12:06:57 | 显示全部楼层
原帖由 kalaso 于 2008-7-20 23:52 发表 8 D' j- O/ g8 D6 G. T" W6 K

- }& ^: L3 f& ]$ X
% l, B) ]2 p* W+ C% c25岁的婆婆..............你要推理去諗就会觉得好恐怖噶!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
系咯。。。25岁应该昰叫姐姐的说

平常心 发表于 2008-7-21 14:26:56 | 显示全部楼层
好番未,呢皮肤再差都系天生,我只知用惯化妆品保养呢MM呢皮肤没个好,