[其它更多] 啊——毁容啊!

毛利蘭 发布于2008-7-20 08:30 4630 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
沉日去屈臣氏买咗只“屈臣氏天然骨胶原眼部保湿啫喱”……点知……点知…… 今日眼部周围嘅皮肤红到一块块咁!仲有少少痛添!其实沉晚啱啱用果阵我都已经係咁嘅喇!我仲考虑咗好耐,好唔好洗咗佢,但係谂咗好耐都係觉得可能到咗听日就唔会嘅喇!就咁过咗一晚!今日都仲係咁! 我平时都用开45蚊一支嘅“玉兰凝翠眼部亮肤霜”嘅,如果唔係因为呢只产品下咗线,我就唔洗买20蚊一支嘅屈臣氏眼霜喇!仲要係买一支眼霜送一支洗面奶添!都唔知係未用惯贵嘅突然用平嘅就变成咁!

已有(46)人评论

lych 发表于 2008-7-20 11:03:53 | 显示全部楼层
甘惨啊!~~~是不是刺激过头,搞到过敏啊!~~~~

平常心 发表于 2008-7-20 11:11:35 | 显示全部楼层
丽质系天生,化妆有风险.

Laputa81 发表于 2008-7-20 11:40:00 | 显示全部楼层
应该喺皮肤过敏囉~~~~~
, W5 J) n* C/ x- P) Q8 ?# [
1 {. E' D1 _+ X* R节哀节哀·············

yrj 发表于 2008-7-20 11:51:39 | 显示全部楼层
投诉商家 ,维护消费者权益

zhuwang 发表于 2008-7-20 12:02:36 | 显示全部楼层
边个叫你吾同我一齐去呢~~3 L9 J3 t: p; f! R6 p4 u: m. m
同我一齐就吾会甘拉~~
# l( R; v# R6 l3 ?4 X* l0 Q都话你.......................噶拉~~

abc-like 发表于 2008-7-20 12:47:20 | 显示全部楼层
原帖由 毛利蘭 于 2008-7-20 08:30 发表
5 f3 _: `- [, s8 @/ A& \' ~% K沉日去屈臣氏买咗只“屈臣氏天然骨胶原眼部保湿啫喱”……点知……点知…… 今日眼部周围嘅皮肤红到一块块咁!仲有少少痛添!其实沉晚啱啱用果阵我都已经係咁嘅喇!我仲考虑咗好耐,好唔好洗咗佢,但係谂咗好 ...
毁咗容? 畀張相來睇睇傷成點??

huang 发表于 2008-7-20 12:54:13 | 显示全部楼层
平时食少点煎炸野,多煲点汤水,早睡早起,何需用化妆品

AWP 发表于 2008-7-20 13:07:25 | 显示全部楼层
买噶时候冇试么?

嚣のЪ 发表于 2008-7-20 13:21:14 | 显示全部楼层
节哀...过敏好惨的...
$ U/ G3 `' X' @3 L0 `+ T自然本色是最好的.

kalaso 发表于 2008-7-20 13:32:04 | 显示全部楼层
默哀.................同情MISS毛......系米好严重啊?
  C- K+ P1 d1 N. K) J/ S" p严重要去睇医生啊
- V, m& g  P$ }, F块面我一向都少理佢
9 F# g7 m; |; b眼部好敏感 未用过嘅产品仲系在其他地方试过有无事先用囖..........

毛利蘭 发表于 2008-7-20 16:41:53 | 显示全部楼层
甘惨啊!~~~是不是刺激过头,搞到过敏啊!~~~~係呀!牛牛!请我食炒面三文治包安慰下我喇!)& c" c7 h4 D# g) \% M2 k

, Z# |0 s- _0 k6 V* Q丽质系天生,化妆有风险.(睇嚟呢位先生唔係好明化妆同护肤嘅区别wor ?女仔可以唔化妆,但係一定要护肤!女人唔保好易老咖嘛!你唔知新一仲有排都未番得嚟咩!万一佢番嚟见到我成个阿婆咁,走咗去灰原喥点算!)
% O% M! ]1 A0 _, Q, ?1 `; T4 W1 z* w; C0 a) W5 w' I$ I6 N
应该喺皮肤过敏囉~~~~~节哀节哀·············为我默哀一分钟喇!)) E2 U) R& S; N9 d
6 A# K/ U( V& o( |/ Z
投诉商家 ,维护消费者权益(应该只係我D皮肤唔适合啫!唔关个商家事……呱!)
2 u4 ^9 z8 F. k4 d$ Z# ?; B
& n1 D' {' B6 v0 r  q2 w, @) i边个叫你吾同我一齐去呢~~同我一齐就吾会甘拉~~都话你.......................噶拉~~乜你係护肤品专家嚟咩!)
$ Q/ h8 H; ]# R+ N. p: K9 l, H, H) R7 c. l8 X+ g
毁咗容? 畀張相來睇睇傷成點??(伤唔伤都唔靓嘅喇!冇面见人啊!)0 ^6 v. V5 W+ ?- P! c' @1 F6 w- Y
9 }/ n) f  u/ B" E% V+ T( r4 H! D
平时食少点煎炸野,多煲点汤水,早睡早起,何需用化妆品(我唔单止好少食煎炸嘢,我直头係好少食嘢!日日都有饮汤!不过就迟睡迟起!所以要用护肤品嘅!唔係化妆品啊!). l* c( H# m+ `# e

/ v+ s3 z8 S3 r! k 买噶时候冇试么?果喥摆咗支试用嘅,不过我觉得就算试咗都唔会即时睇得出效果咁未冇试啰,我次次买护肤品都冇试嘅喇,次次都冇事!点知今次咁唔好彩就出事喇!)
. {% K+ Z% o7 [: Q% k
9 H  f6 p/ x6 B5 M: @ 节哀...过敏好惨的...自然本色是最好的.(老太婆冇自然本色嘅!你係后生女唔明白D老太婆嘅心情嘅喇!)* L' ^! T6 Z4 _1 n) c

6 ]* N6 M4 B& O% W8 E; k默哀.................同情MISS毛......系米好严重啊?严重要去睇医生啊  块面我一向都少理佢 眼部好敏感 未用过嘅产品仲系在其他地方试过有无事先用囖..........如果係好严重嘅我都死得嘅喇!好彩只係红咗同埋有D痕!你咁后生梗係少理——唔理都得喇!)
2 N9 I# |5 D* S6 A) ]5 Y

I& l5 E" l4 ~4 ^[ 本帖最后由 毛利蘭 于 2008-7-20 16:44 编辑 ]

1234下一页