[新手问题] 点解主业噶"更多粤语动画下载"一个都下吾到噶?

517760107 发布于2008-6-29 14:58 8609 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(37)人评论

tandong 发表于 2008-6-29 16:12:59 | 显示全部楼层
沒有付出你就想下载?那是本社FTP的粤语动画,想下载就充点券換星梦下载去!!
alexhus 发表于 2008-6-29 16:14:44 | 显示全部楼层
老虎讲得岩。。。劳动最重要。。。有付出先有收获,呢个系铁一般嘅原则。。。
yjb338 发表于 2008-6-29 16:27:55 | 显示全部楼层
继续努力吧!大把粤漫等住你!
Kiver 发表于 2008-6-29 16:41:38 | 显示全部楼层
原帖由 517760107 于 2008-6-29 14:58 发表 " Y% t* C- [6 q/ \
点解主业噶"更多粤语动画下载"一个都下吾到噶?......
' m: p9 p- t( ~

: b5 i7 l4 d0 \4 R0 z6 P/ k+ a0 ~# P具体查看论坛教程第二页
517760107 发表于 2008-6-29 19:11:10 | 显示全部楼层
那要多少星梦币??
Kiver 发表于 2008-6-29 19:35:51 | 显示全部楼层
原帖由 517760107 于 2008-6-29 19:11 发表
; I3 T3 j5 }1 O5 C+ T) [2 b! ?那要多少星梦币??

- C# ]( W- ^8 S: Z& f* P9 q/ k- ]; i  p% F$ g% H
358星梦或88点券
kidhitomi 发表于 2008-6-30 02:15:54 | 显示全部楼层
路过!
2 h9 K& T" c$ O& F" C睇下讲咩!1 @+ C/ I$ z) k: K2 c- p
有FTP下载的咩?% d7 t! ~5 ]/ I6 ^4 W+ o

$ g: x$ S- U* e" X现在先知
% o  ?5 y/ r( {: Z8 P
517760107 发表于 2008-6-30 06:22:21 | 显示全部楼层
厉害
Kiver 发表于 2008-6-30 08:43:04 | 显示全部楼层
原帖由 kidhitomi 于 2008-6-30 02:15 发表 + h! |' J5 S# Z( f, @5 E
路过!
" r8 [  G2 z1 r. S6 W睇下讲咩!
5 j7 r6 n) P6 v4 E$ m有FTP下载的咩?. D; H! B! G. ]! D  J/ N, B6 J
% K7 `4 T/ [  w- T/ K3 v
现在先知2 Z: z, z# x( l- y- [6 S+ R
" K2 `7 N9 w: f: R  n/ T' L
# q* H" q5 E7 D# n1 t
上年已经经常提的咯啵~
曼联迷 发表于 2008-6-30 13:48:17 | 显示全部楼层
我都想知啊!宜家就系多D上睇下点用!今日第一次发帖就扣我成日赚既币啦!!!!
alexhus 发表于 2008-6-30 18:05:14 | 显示全部楼层
原帖由 曼联迷 于 2008-6-30 13:48 发表
& P% r' G& D4 R3 F0 ]. c+ A& Z 我都想知啊!宜家就系多D上睇下点用!今日第一次发帖就扣我成日赚既币啦!!!!

4 E9 j4 Y- |6 @/ O2 T. y) x7 g你一定系乱咁发帖先会被人扣。。。如果冇犯规就俾人扣可以话我知,我去教训佢。。。
1234下一页