[信息举报] 新仔乱灌水

ninaomu 发布于2008-6-22 12:54 8077 次浏览 46 位用户参与讨论   [复制分享主题]
lych 发表于 2008-6-22 20:46:12 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-22 20:11 发表
& @% m; P2 m0 d# X7 D, L0 k
, ]% b' L3 _5 @. d贴数与人气成正比,我以前係PMGBA,一日可以灌两千几贴
. d" a5 t* @1 e3 W: V% Z8 i3 L
2000帖, 厉害,PMGBA嘅管理唔是好严嘅咩,真是佩服!
alexhus 发表于 2008-6-22 21:23:51 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-6-22 20:46 发表 + x! E, F& {4 g8 I# j% P& A
3 {% O8 x: |+ s9 ]0 R5 a% y
2000帖, 厉害,PMGBA嘅管理唔是好严嘅咩,真是佩服!

8 V  T' Y8 y' N0 o/ Z7 l( v' c哈哈。。。我一日上1000帖都系因为我系超版冇人管我啊。。。我只要冇犯规,管理员唔会罚我架。。。乜论坛都好,只要你唔犯规就冇事。。。
Kiver 发表于 2008-6-22 21:36:43 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-22 13:57 发表 + F9 L1 h' p( m$ B4 p
话说以前举报属实有一两个星梦或积分做奖励噶哦。。。。社长比D鼓励得吗
! n* O, o/ u  d3 B+ R$ C8 j5 L

/ @$ v: v& Y" e8 O你系版主啵
7 I* G% x, |3 Z& K% Z3 K" D1 P1 V6 z) K7 T" F
甘计较?
Kiver 发表于 2008-6-22 21:37:57 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-22 18:42 发表
% V& v+ c: b9 n( h# Q# R. s
+ k7 Q8 g0 w  s9 [0 j啊???原来话三分钟8帖啫。。。我之前一日1000几帖,三分钟有18帖啦。。。 ) A" s  ^" w7 n$ ]% i# G( D1 G) ^
' y  g# k3 Z2 E. _, L$ J
系其他论坛啊。。。

3 `$ @( S& ~; w) e( l( _4 ]- Z3 H( _% X
如果他三分钟100帖
8 R  C, O' P0 F* E+ D  |; `6 |3 l( m
都不是这样乱灌的水帖当然没有任何问题啦( u( i; ]/ t: `! @

4 B# s; A* Z1 u* N* w. B仲好欢迎添
alexhus 发表于 2008-6-22 21:57:27 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-6-22 21:37 发表 4 W& E! i: G" X' I2 v# O* [7 {

) o7 r  Y1 U2 l) i. b- a5 ~* j
! v- s, M* k7 ^9 y5 c1 p7 g如果他三分钟100帖
. p9 s# b/ B  r, N1 r5 m! B0 N: c8 o4 x1 e( \
都不是这样乱灌的水帖当然没有任何问题啦" d; d' @) a/ S. q" _

! H1 b  w) ]# N仲好欢迎添
$ V* D3 C1 X& s
嘻嘻。。。有D咁强嘅人我都想见识下啊。。。因为防灌水机制每10″先可以发一帖啊。。。我三分钟18帖已经系创举啦。。。
andy01160 发表于 2008-6-22 23:06:23 | 显示全部楼层
如果我唔夠錢又想囉星夢可以點= =?
461357943 发表于 2008-6-23 00:13:50 | 显示全部楼层
咁都有?
ninaomu 发表于 2008-6-23 03:20:37 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-6-22 20:46 发表 % _( p+ ?! X6 j; ~; d4 F
. g( k# j9 X8 x* Q

* Y7 N5 r1 I: B, k9 T$ z9 |“我不是大哥好多年”。。。。。。。好多年前的事了,那个年代人气还很旺又没那么多限制
7 d: w/ |2 V  C2 r; F! ^
) c6 B8 u: J+ m  l9 E$ W) U& n[ 本帖最后由 ninaomu 于 2008-6-23 03:23 编辑 ]
ninaomu 发表于 2008-6-23 03:22:55 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-6-22 21:36 发表 5 c, k1 W7 _, `$ |6 C
. R- X$ D) c& }5 R# z( l

" j( a6 ?) B- \  u0 A. \( y你系版主啵) r7 s$ o$ }/ @) i  k
, I8 V( u- t" m' f5 l
甘计较?

/ J* N) T4 a2 H+ Y$ t3 t违规的人不在我管辖的版区嘛,处理不了
+ u. r! g$ e+ i- j, U( s要揪出这些人也不容易,时间、精力也得耗费一点
7 t% A$ E  R6 D( T  D比一两个星梦我买份早餐都好啦
ninaomu 发表于 2008-6-23 03:25:14 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-22 21:23 发表
( z9 I6 s+ v3 u. Y! _; k: g+ N; G' v9 g5 R, T$ w' [
哈哈。。。我一日上1000帖都系因为我系超版冇人管我啊。。。我只要冇犯规,管理员唔会罚我架。。。乜论坛都好,只要你唔犯规就冇事。。。
" A' T, s. m4 U# i. x
哇。。。。超版哦,那时我还是一无名小卒,只是水人之一,幸好没被罚哦
jimkey 发表于 2008-6-24 14:46:59 | 显示全部楼层
體諒下啦,穩食艱難,何必趕盡殺絕
alexhus 发表于 2008-6-24 15:25:01 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-6-23 03:25 发表 / _( ~; u4 C. o9 f) Q
; X6 r' U. q7 S$ d
哇。。。。超版哦,那时我还是一无名小卒,只是水人之一,幸好没被罚哦

4 q6 Y: G0 r7 d我都由一无名小卒到超版嘅。。。但系有个管理员同我一起水,先选好三栋楼,你系呢栋楼水完到另外一栋楼,流水式水落去。。。。