边位仁兄帮手移走哩张贴!

yjb338 发布于2008-6-17 05:14 1353 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
片名:keroro军曹大电影2決戰水著兵團
0 c9 Z6 l( b+ }2 K: Z" V大小:833MB& s6 p! \7 {6 V9 ^8 ~% `
格式:rmvb
* M0 t% V( L( ]  P语言:日/粤语
) [" z! E4 w0 P, ^7 H* U: j休息日在家打发时间的试发品,点解压出来的RMVB文件容量会甘大?想知道大家用什么压片工具的.上传好就发上来.给几张图片上来先!
3 n5 u' T. ^, M- z6 {" f! h' l4 h8 P8 m7 F, |: v, T

已有(8)人评论

alexhus 发表于 2008-6-17 05:15:16 | 显示全部楼层
咁夜发帖啊。。。
alexhus 发表于 2008-6-17 05:18:18 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-17 05:15 发表 2 f& ]+ b% T' u; l* G/ u
咁夜发帖啊。。。
+ Z9 b' R6 F8 ^% T5 M8 P4 G
应该话咁早发帖啊。。。
yjb338 发表于 2008-6-17 05:29:17 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-17 05:18 发表
  [% P) {8 \* w* a
5 X8 D6 @. s# T! D  F7 b 应该话咁早发帖啊。。。

$ E; D2 H8 j' P- z个天一时凉爽一时热,搞到好难训得觉啊!
yjb338 发表于 2008-6-17 05:30:40 | 显示全部楼层
发咗两张添,麻烦版主帮手移走哩张!
alexhus 发表于 2008-6-17 05:34:32 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-17 05:30 发表 * e3 T1 Z8 x5 [* R9 {) a9 X" X  T
发咗两张添,麻烦版主帮手移走哩张!
. n2 W- e4 n2 }. j# n6 `
咁都得啊。。。发咗就删咗岩岩果张啊。。。留呢张咪得咯。。。
yjb338 发表于 2008-6-17 05:37:33 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-17 05:34 发表
, C* `1 \6 X+ V! L- e" @' s8 R% N$ ]5 W: w; V2 N9 J5 Y
咁都得啊。。。发咗就删咗岩岩果张啊。。。留呢张咪得咯。。。
( E+ V5 m* T1 @1 z* P
果张上咗图片啊!
yjb338 发表于 2008-6-17 05:38:41 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-17 05:34 发表
* B) ]3 Q. q( a2 t  B
$ N/ n7 ^! w6 G2 b咁都得啊。。。发咗就删咗岩岩果张啊。。。留呢张咪得咯。。。
% k: @: m" i- }: Y( U, `! Y
算了!都係留哩张啦!你都几早晨啵!
alexhus 发表于 2008-6-17 05:39:03 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-17 05:37 发表
# r+ L& D& r) P; U# {8 v: d$ [7 y: \0 C0 w4 p
果张上咗图片啊!
% W. ~# w4 p% }" \" Y3 }
哦。。。咁啊。。。就老虎移走呢张算啦。。。老虎好快就出现架啦。。。