[其它更多] [永久保存] [柯南剧场版10部] [DVD合成MKV] [日粤双语]

alexhus 发布于2008-6-11 08:41 39177 次浏览 530 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Xoun 发表于 2008-6-11 12:55:00 | 显示全部楼层
系呢..alex打算传落边个空间啊??
alexhus 发表于 2008-6-11 13:02:57 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-6-11 12:55 发表
  x, K1 ]5 w7 ]  J系呢..alex打算传落边个空间啊??

5 K7 k; k; y9 \, m0 r( n嘻嘻。。。呢个空间放心啦。。。下载好稳定快速,不过线程不要开太多啊。。。我惊人哋会封你IP啊。。。
ninaomu 发表于 2008-6-11 13:16:47 | 显示全部楼层
咁放上咩空间可以永久保存呀请问?
wen197968 发表于 2008-6-11 16:08:58 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-11 12:17 发表 + a$ {! k$ G# x) ]8 \5 V4 r: _
2 I0 Y/ i# W' y
佢一直更新我就系睇唔到。。。
7 P/ D* O$ F% M' @( y2 ~

- F9 K! @+ q  |3 Q睇晤到系你人品问题啊 ,oh,我都睇晤到,哈哈。但系我人品冇问题啊~~~·
alexhus 发表于 2008-6-11 18:27:38 | 显示全部楼层
原帖由 wen197968 于 2008-6-11 16:08 发表
3 h" C' I. o4 t! l4 J: x! i3 I8 A# _- v% X* Y$ W' e; f
# p# e/ ?2 Z$ \/ C0 ?2 H  n
睇晤到系你人品问题啊 ,oh,我都睇晤到,哈哈。但系我人品冇问题啊~~~·

% B. o8 b; |% g5 h3 `  T; d唓。。。听日我将帖子嘅阅读权限加大,睇你睇到冇。。。
hikaruyin 发表于 2008-6-11 19:23:02 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-11 12:17 发表 / n* b" s  k5 g6 b( k% v8 g

2 G( J4 B- g& ]' h佢一直更新我就系睇唔到。。。

, m7 N. w; W2 ]3 t依家可以睇到了!改更正了
alexhus 发表于 2008-6-11 19:36:58 | 显示全部楼层
原帖由 hikaruyin 于 2008-6-11 19:23 发表 2 F. t* q- N2 `6 [& A2 p5 u( R
/ t, Q9 `" N, j1 w; d
依家可以睇到了!改更正了
: J3 [/ B! s. N7 H' Y9 D0 c4 t
多谢小冰啊。。。
netasa 发表于 2008-6-12 00:48:51 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-11 08:41 发表 " }( O9 \  r# i3 o0 {. v) v6 Z$ _
首先要感谢netasa为我哋带嚟一部部咁好嘅剧场版。。。
7 }  A( G% v6 k0 X/ i0 s: v# i! l* m8 @3 Z; M: V
我觉得BT方面有几多人未下载完毕,所以发呢个永久补档俾大家下载+ H3 K2 z0 ?! N' u8 N
7 C! `0 K8 _) F( a- G/ Y: v
先嚟咨询一下各方面嘅意见,最重要嘅系原创人点睇,因为版权问题不敢乱发,只要原 ...
- z5 l) C( X1 J) |. E$ @# F

( l$ d/ p$ ?' H$ ^  e# H. i其实要感谢嘅係名侦探柯南事务所! 无佢地嘅努力成果就无依D嘢,我做的只不过很少嘅劳动。 我对任何形式嘅分享不存在意异。另外希望更多喜欢睇嘅人可以下载到。而我自己由于网络条件限制所以并未能提供到很好嘅分享方式,对一D未下载完全嘅朋友讲声不好意思。 最后多谢SUPERCOW提供嘅FTP下载。  另外第十一部电影版已经完成,正于调试并考虑分享方式中。 
% a$ Q3 g) |! e
" R/ k. k$ p0 A6 @- [& Y1 Q- \PS:版权不属于在下,可不须以我名义转载,但请注意保留APTX或柯南事务所嘅部份原创视频,请尊重他们嘅劳动成果,再次感谢楼主你嘅补档!!
leafir 发表于 2008-6-12 01:07:01 | 显示全部楼层
记得发了哦楼主,不可以讲大话的哦,支持下你先
alexhus 发表于 2008-6-12 05:45:02 | 显示全部楼层
OK。。。虽然网速有D慢每线程得250K/s。。。我不敢开太多啊,惊佢封我IP啊。。。
2 ^. K1 v$ t' ^* }3 z5 ]
/ ]1 B, ?; d/ q' E0 H, b; [& X5 N所以只可以以龟速合计500几K/s上传。。。大家唔好见怪。。。
alexhus 发表于 2008-6-12 07:15:12 | 显示全部楼层
原帖由 leafir 于 2008-6-12 01:07 发表 2 `% T" q) a, k* H6 W9 ^8 D# |# M) @
记得发了哦楼主,不可以讲大话的哦,支持下你先
- M$ |2 \: v2 ?  O* F, F/ \6 i9 \$ D
我话过发就一定发。。。 $ F! U1 `+ ~4 x1 e6 \0 a/ ]0 y- Y

6 D4 W& P2 G) k5 a3 ^等到呢个完咗就完成棋灵王。。。
2497341O1 发表于 2008-6-12 07:19:18 | 显示全部楼层
楼主.   每个剧场版可无写详细D, 即係有講乜格式, 几大, 同埋俾幅真实截图喇...      & X, ?- `0 {# j9 g, T+ l
  我全部都未睇過,    而且我只想下高清的``    嘻嘻