[旋风分享] [原創][Shaman King][通靈王][1-64][粵&日雙語][更新至37集]

miga 发布于2008-5-22 15:06 20723 次浏览 214 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
miga 发表于 2008-10-25 19:03:37 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2008-10-25 11:09 发表 % r* K0 a' Q" |8 i
个地址中间多咗个空格~~~
  ^  |0 r) n9 m+ m! p删咗佢就下载到·········

6 s% `! N' x- H" ?
5 o8 s1 b% T/ ]9 P3 |  D  k: `1 q3 i$ r3 ~! I* `
系啊....所以你地先下唔到....宜家全部无事啦.我验证过了.

ttsti 发表于 2008-10-25 23:51:46 | 显示全部楼层
用迅雷,IE,BC都下吾到,用IDM就下到,奇怪!!!  s/ w4 b/ L- N) X  U" h' G
6 }" j6 i2 {% S

huang 发表于 2008-10-26 00:14:38 | 显示全部楼层
32集以后的下吾到,变态

miga 发表于 2008-10-26 01:05:57 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-10-26 00:14 发表
5 D' `1 C- s6 O4 l9 H4 M: C32集以后的下吾到,变态

6 E1 U. g1 Y' G& o5 t! I2 ^0 W6 E0 H/ c! O
是否新地址??, K0 G3 h" O9 L4 U
如果唔得..可能服务器问题.迟D试吓.

miga 发表于 2008-10-26 01:06:37 | 显示全部楼层
原帖由 ttsti 于 2008-10-25 23:51 发表 , @8 G; h" _6 O) @' j$ T# @: b6 |
用迅雷,IE,BC都下吾到,用IDM就下到,奇怪!!!

# ?- D0 n: e3 D/ s7 k6 p2 b" A2 P; i  R1 G3 X9 w
呢个问题的确存在,之前我用旋风系可以下的.但其它唔得.

jomalm 发表于 2008-10-26 01:47:58 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-10-26 01:06 发表
2 q' G9 b2 e1 O, K! f! y; o  t5 y6 h) v# Y9 I& W4 ?
+ p$ d- G! F! F7 X. X/ F# m
呢个问题的确存在,之前我用旋风系可以下的.但其它唔得.

{' f8 t( V9 p; J% X4 {- h& ]1 f$ ]! p$ Y! |" C& d
我都系用旋風可以下到, 其它吾得。

miga 发表于 2008-10-26 09:59:06 | 显示全部楼层
原帖由 jomalm 于 2008-10-26 01:47 发表 : t+ g9 J  F$ p  G% Z& G7 k

7 @1 S2 G. `2 l1 Z- F* n5 I9 ]9 a
我都系用旋風可以下到, 其它吾得。
& \) S. y" |  Q  x8 d

% F) b5 h9 v; c& b$ J4 i6 ]/ [3 i7 [  k! a
可能旋风的适应能力强.....哈哈..我向来都系用旋风下载..
8 z, K0 |2 t( r# t1 I! I8 [1 L方便下QQ中转.....

q86185509 发表于 2008-10-26 22:01:33 | 显示全部楼层
日语全部睇完啦...

jay2046ex 发表于 2008-10-27 09:22:26 | 显示全部楼层
一直想补完它,可以直接看粤语了...

2497341O1 发表于 2008-11-8 09:16:46 | 显示全部楼层
支持支持呀````       楼主, 我又黎收片拉`  `

mrdb 发表于 2008-11-22 13:56:43 | 显示全部楼层
好想重溫一下,可惜無星夢……

nnan288 发表于 2008-11-22 23:54:28 | 显示全部楼层
wo yao ~~~~~~~~~~~~~~