[旋风分享] [原創][Shaman King][通靈王][1-64][粵&日雙語][更新至37集]

miga 发布于2008-5-22 15:06 20741 次浏览 214 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
wjr5200 发表于 2008-8-20 03:59:43 | 显示全部楼层
对此无爱,但还是顶你一下 $ Z2 n- U* e! g& i+ y0 E/ q
结界师好像不错,唔知楼主会唔会考虑合成呢

miga 发表于 2008-8-20 07:57:54 | 显示全部楼层
原帖由 wjr5200 于 2008-8-20 03:59 发表
( l5 K" P1 F. M: R+ ]# h4 U对此无爱,但还是顶你一下 # w5 m" i, R0 R- Q0 B
结界师好像不错,唔知楼主会唔会考虑合成呢
6 a6 R+ s# F. _2 h) L# \) |
5 R1 U# v) f8 @( ]6 d, [8 D
好似我无片源.....呢辑暂时唔起我计划之内...所以不考虑先.

Laputa81 发表于 2008-8-20 10:01:47 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-8-20 00:14 发表 8 m& P0 |% z: \8 L( y2 L% k# E

- k# {# V  r! y# T# j- _' D! q4 i. h% x
% T& [# h" B/ K) w$ V! j2 K1 }8 x

8 L8 F! D% Q* f8 N7 I1 `9 K我真系无问题播.........你睇吓得唔得??8 h, L; F1 ?+ m1 R" _* k
& Z# p8 I, t+ F* ], E5 B  B( m
或者你试吓单任务咯....

g, }+ }) O7 E! ?/ I6 e
* h" I0 U& d- ?( W7 K: \" {
8 Q: K6 n* w5 q/ P喺用单任务咖~~~' f' ], W8 q. q

- B9 K$ V( G$ ~$ R# C) A换咗嘅旋风终于下载到········
) M+ ^7 l; k% I$ R/ x+ V
* F: d( N& e& N; w0 w4 Y喺唔喺都要单线程咖??

wjr5200 发表于 2008-8-20 22:15:05 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-8-20 07:57 发表
3 y" T6 v8 X1 a! {
3 }3 m) s& B0 K! j2 e3 D
8 E0 Z9 v- V+ W- k" i好似我无片源.....呢辑暂时唔起我计划之内...所以不考虑先.

5 y0 j. q0 O& l) `5 H! |. d
1 @9 b' Q$ B" Q: a4 V! T原来系甘吖,D奈叶几时发吖# U$ l. n& J8 {. M
' J6 \/ r& e8 {0 Q; q8 p

唔知 发表于 2008-8-21 07:13:31 | 显示全部楼层
原帖由 wjr5200 于 2008-8-20 22:15 发表 $ `+ }/ ~* K! @$ T
4 F5 |* n/ a9 I4 t
# S* L8 O: Q4 E# I9 p
原来系甘吖,D奈叶几时发吖

; r: @  }1 `4 M; Z3 x
2 Y' }5 ~1 s; k己经上传完了...到12集....等人佢帮我整条LINE..." Y8 ]0 @* s  y; ]( i8 R2 s! v
佢话服务器有D不稳定..所以要迟小小...

2497341O1 发表于 2008-8-21 21:26:12 | 显示全部楼层
通灵王的更新速度唔多理想噢...     等s人拉..

wjr5200 发表于 2008-8-21 22:16:55 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2008-8-21 07:13 发表 . E9 j% j$ M+ h" {0 u
* x' v! P0 r! |
" s  A' W* P% l" |. [1 n3 I
己经上传完了...到12集....等人佢帮我整条LINE...
( W6 M5 S" E8 g, g3 T- C8 F佢话服务器有D不稳定..所以要迟小小...

/ ?. c( |4 S, F, ^; n- Z
$ t0 I) p% o" |! W5 d9 Z3 Y* a6 @! ^( j" c( z3 L
好的,几耐我都等

miga 发表于 2008-8-21 23:11:02 | 显示全部楼层
原帖由 2497341O1 于 2008-8-21 21:26 发表
8 x+ s0 T: o/ R+ I: F6 H/ T* S 通灵王的更新速度唔多理想噢...     等s人拉..

% n3 X6 W( U) ]4 v: i# P: `5 f0 `3 Z$ Y7 K- H( `
同一时间做埋其它作品..而且上传系花好多时间.....9 v2 x9 i/ j" B0 ], U4 l% R
呢头浪心做种..果头上传奈叶,仲上传埋呢部...三部野....好难顶的.

2497341O1 发表于 2008-8-22 15:47:13 | 显示全部楼层
原帖由 miga 于 2008-8-21 23:11 发表 + ^" ?1 d: D) p* e% P4 W' X
: O9 P" u9 X; I3 L( M/ I( f

5 y1 E# f% p: k4 M+ r2 u$ ]2 F同一时间做埋其它作品..而且上传系花好多时间.....2 K3 T4 A1 p6 {  E3 l8 X
呢头浪心做种..果头上传奈叶,仲上传埋呢部...三部野....好难顶的.
5 V6 W( P! U6 E/ |$ n) ~

2 a1 l% s0 Y! Y8 R1 [) x: T2 y& n. ]1 o9 F( B# t8 ^
* x3 n7 n5 q2 }' F
加油拉楼主,  通灵王已经完成 1/3 拉...   G持你`      继续努力!  

l1ukyle 发表于 2008-8-23 09:25:12 | 显示全部楼层
有点贵吖.......可怜....

l1ukyle 发表于 2008-8-23 10:24:43 | 显示全部楼层
奇怪...为什么...我有钱了...也是下载不了...奇怪../?

l1ukyle 发表于 2008-8-24 11:48:33 | 显示全部楼层
话时话...嚸解我下载不到楼主你新的补档概?FTP奇怪...