[社区发布] [BT][DMS][爆走兄弟Let's & GO!! WGP][DVD特典集][x264_Vorbis]

火中君 发布于2008-5-1 23:48 6098 次浏览 14 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
来自小学馆爆走兄弟DVD Project第二弹 WGP的DVD-BOX特典合集& `& E: r# t/ h' W* v
包含DVD OP×1和NCOP×1 NCED×6 等8个映像特典
% l" A) \$ S; {! b4 B: ~[email=]http://i233.photobucket.com/albums/ee81/dms_Tsurugi/M03414390-01.jpg[/email]

[DMS][Bakusou_Kyoudai_WGP][DVDRip].torrent

16.71 KB, 下载次数: 12, 下载积分: 社区币 -5 星梦

评分

tandong -5 -28 -1 违规,社区发布是本社版主专用,发帖内容也 ...

已有(14)人评论

GavinDX 发表于 2008-5-2 09:37:54 | 显示全部楼层
正野,有冇第一部?系米日语架?
GavinDX 发表于 2008-5-2 09:39:23 | 显示全部楼层
晕,原来全部都系OP,仲以为系动画先。。。。。。。
Laputa81 发表于 2008-5-2 11:15:23 | 显示全部楼层
乜唔喺动画嚟咖???
GavinDX 发表于 2008-5-2 17:32:24 | 显示全部楼层
有冇搞错,点解D声甘“疾”嘅?
小冰 发表于 2008-5-7 11:15:40 | 显示全部楼层
WGP RAW檔我都下咗廿幾集啦
dream6080 发表于 2008-5-10 11:54:42 | 显示全部楼层
乜原来呢套叫爆走兄弟咖...以前TVB叫四驱兄弟咖...呢个名好听啲
mu3450 发表于 2008-6-4 12:41:17 | 显示全部楼层
谢谢````
akira_yuan 发表于 2008-6-4 20:02:01 | 显示全部楼层
系咪粤语架???
home3000 发表于 2008-6-5 01:23:47 | 显示全部楼层
2497341O1 发表于 2008-6-11 08:10:02 | 显示全部楼层
如果有粤语就正喇```  
icesunnie 发表于 2008-6-14 14:58:50 | 显示全部楼层
有无以前的四驱小子啊?
12下一页