星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 下载加速软件及MU下载流程讲解...2009.11.28更新JDownloader软件[软件在2楼]

佐為 发布于2008-4-30 11:10 40917 次浏览 564 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
GavinDX 发表于 2008-4-30 15:00:15 | 显示全部楼层
睇下点样先
GavinDX 发表于 2008-4-30 15:04:14 | 显示全部楼层
仲以为有D咩笋野先,原来只系甘咋?全世界都知道MU系边个时间段下载速度系最快啦,而且,用其他软件下的速度都一样姐,你果只软件根本冇咩甘特别。
佐為 发表于 2008-4-30 15:13:56 | 显示全部楼层
全世界就是有人唔知,
6 q# ^  a2 i" f. t
* c! f: K  `1 z- H个软件是快好多嘅,实验已经证明了....
Xoun 发表于 2008-4-30 15:14:47 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-4-30 15:04 发表 / f8 o: ]: B! ?6 Z( p5 Q
仲以为有D咩笋野先,原来只系甘咋?全世界都知道MU系边个时间段下载速度系最快啦,而且,用其他软件下的速度都一样姐,你果只软件根本冇咩甘特别。

" g$ F% y5 b& v$ @$ D* n! F$ X你又唔好甘讲..其实依家唔系好多人识用MU咖...!!要考虑下别人.
leafir 发表于 2008-4-30 16:07:17 | 显示全部楼层
支持一下先,快点看一看
* a+ q2 k+ I/ c2 m. M3 w我也要加速
ninaomu 发表于 2008-4-30 17:58:24 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-4-30 15:04 发表 * v$ u  c/ p. Z
/ s9 P+ s- r% X- X7 L2 h. O6 f
为姐一楼发贴果个时间係11点,佢在果个时间用呢个软件down MU都有几十K& ?8 J* _' |. ^
) S% n( s! Y2 J5 b% T
唔知同一个时段你用其他软件又得唔得咧?
Laputa81 发表于 2008-4-30 19:13:48 | 显示全部楼层
试试睇睇得唔得先~~~~% a8 v2 `, Y' ~4 r, m

9 b: V" b9 f( a) I8 w. e, w* J个mu实在太麻烦·········
tandong 发表于 2008-4-30 19:39:42 | 显示全部楼层
好精彩,但我就无几多时间下MU了!
lyz4733 发表于 2008-4-30 19:52:26 | 显示全部楼层
MU有得加速就支持过了.多谢先.
0 K4 h- n  O4 o+ M0 p
2 ~. {: E  n, O  w. O3 B  n最怕就系比MU发现封哂CN后缀的用户喳.
) o  M- d- z, j: g5 v  U& i( z3 G8 Z3 V) _
freedom246 发表于 2008-4-30 21:10:56 | 显示全部楼层
学习学习,掌握技术!!
shason 发表于 2008-4-30 21:57:49 | 显示全部楼层
加速mu吗?这个要看看
sksson 发表于 2008-4-30 22:03:32 | 显示全部楼层
看看为姐的教程....谢谢...!!