星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[纯属测试][咕噜咕噜魔法阵II][DVDrip][测试第15话粤日双语]

Xoun 发布于2008-4-20 20:41 3403 次浏览 11 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】:咕噜咕噜魔法阵2
; y" J, k5 J/ q) E9 P【集       數】:测试第15话
( l+ e  D0 ^0 E! S/ V2 k2 W, @【配       音】:粤日双语  1 u" b. C; m0 L0 R
【每集容量】:300M左右
! |% K2 T+ N+ Q6 F8 _【文件類型】:DVDrip(avi)% q9 _8 S# a' o, s1 g7 H
【文件大小】:640*480
) a; S" a; ^# E4 s3 V2 m0 z% q【語  言】:冇
3 C" e2 z8 C6 C$ I. C! ?【水       印】:冇8 |; G( a* Q; K7 \+ g- f
图片:* ?" U+ n% l. J$ l* H1 _6 d
01.jpg 02.jpg
, T: z. A6 R0 G+ H1 q: Y- K! C/ e, b- P) w1 |1 @

已有(11)人评论

yrj 发表于 2008-4-20 21:36:06 | 显示全部楼层
【語  言】:冇: C& ]5 n9 Z1 b% l! O

/ t  M% }. q1 | 打错了吧?
ninaomu 发表于 2008-4-20 22:36:04 | 显示全部楼层
其实唔多想要日语音频哦。。。。都未睇过日语 5 T( C, U& S0 d# g3 ?
唔要日语文件可以细翻几十M吧?
Xoun 发表于 2008-4-20 23:26:51 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-4-20 22:36 发表 % s# I/ `0 A9 ~9 D+ @1 V
其实唔多想要日语音频哦。。。。都未睇过日语 ( T, ?5 t1 h/ ]0 w7 m: z
唔要日语文件可以细翻几十M吧?

& M# u7 Z2 T) ^# L$ }% Y系道林紧唔知哩部卡通多唔多人睇既呢.(当时睇个阵.搞笑到死 )
ninaomu 发表于 2008-4-20 23:33:29 | 显示全部楼层
绝对多人睇啦,我高中果阵仲有不少同学经常讨论到咕噜咕噜II咧(当时翡翠台正在重播II)
ninaomu 发表于 2008-4-21 10:45:50 | 显示全部楼层
X兄,D下载链接全部都打唔开吖~~~~~~~~~~# M  @+ b. R. P9 v  T# z$ f
Xoun 发表于 2008-4-21 10:48:03 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-4-21 10:45 发表 ' E% M5 I) E  n9 e3 a/ U" n
X兄,D下载链接全部都打唔开吖~~~~~~~~~~
5 i9 t5 f9 v4 Q' z- B' T4 n% r95600
$ c) w4 _. ?1 @- T, v
唔知系米个网址今日有问题呢..岩先我做左个试验,先复制个网址到地址栏-->打开(空白一片)-->再点击地址栏-->回车
9 Q# Q5 g- p) e% w/ n4 w! W: G保存个阵好似会自动保存为"*.txt"文件,到时你只需要在保存个阵选择"所有文件"-->并改名为"咕噜.part1.rar"
& v4 M' l8 [0 i4 B2 ?后面个D照样,但名字要有顺序改为"咕噜.part2.rar" 如此类推.....
* t3 ?7 h9 O- J, e& S+ T$ P& y8 S, q. w  u4 C
xing 发表于 2008-4-21 22:44:00 | 显示全部楼层
神圣的GURUGURU...
: \9 K$ h6 G5 C2 ]) B當然喜歡~
& U- _0 L; E/ X6 A; C; i有冇意大利文的?
pspching 发表于 2008-4-22 19:44:43 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-4-20 23:26 发表
  e/ y* V+ y  t6 ~* k( F6 ]
! _: |$ N- `+ s% D8 @5 B! k系道林紧唔知哩部卡通多唔多人睇既呢.(当时睇个阵.搞笑到死 )
7 X% K3 ^4 w0 W  j6 k/ [
是绝对会多人看,能有全集的话我绝对支持
282812106 发表于 2008-5-3 02:44:23 | 显示全部楼层
你部经典啊..绝对支持啊
282812106 发表于 2008-5-3 02:45:55 | 显示全部楼层
记得以前经常睇....衰在唔见有结局
202448282 发表于 2008-7-14 22:31:54 | 显示全部楼层
很懷念結他他老伯