[其它更多] 幽游白书 第112集全[TVB-DVDRIP合成版][更新至033-037集]

abc856172 发布于2008-4-18 00:12 11203 次浏览 63 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
动画名称:幽游白书[高清晰合成版]〖共112集〗 ! t& ]' L; _& {( ]; G+ u5 C8 B, E
集  数:第001 - 037集
. m$ |- Z* ?. b# Q4 @语  言:TVB粤语
8 a. \3 D1 G3 V) c3 R. E字  幕:有删节补上日文嘅片段先有,外挂简体中文;粤语部分无字幕 9 Q- J* s6 V) V2 R8 W
水  印:绝无! ( o0 Z8 ?" @: e9 O% e2 q; P  R
文件格式:RMVB
8 A$ x/ }) y) V6 S) d8 j感谢原发布vegetable_sums
* ]) ?2 V7 m( P( H5 ?纳米盘& 畅易网网络硬盘&MU空间长期上传
& k/ o" {) v0 T  t
. r& D" l; D8 n3 h2 ?【TVB删节】 , e3 p1 q$ s- w7 O. x; `
24话:删节比较多,唔讲啦,已用日语片段补上,附有字幕,大家慢慢睇字幕啦。 7 o+ a' w3 D$ O
30话:4:40左右几秒钟,是流用手插穿飞影身体。已用日文片段补上,冇乜特别对白,所以同冇删节几乎冇分别。 , x/ V% M8 [4 n' t3 k. @
32话:20:03左右几秒钟,幽助竖起中指。由于都冇乜特别对白,背景音乐同旁白亦结合得比较紧密,想补上日文片段都唔容易,索性唔补,效果都差唔到几多。
  g- e9 [  J! W. r. v6 h2 U其余17集无删节 6 x! D3 X5 u7 @

% F5 n' H2 [  Q( \/ p001 令自己震惊嘅死亡.rmvb( q1 D9 `4 |) [% F& ]: y
002 灵界嘅小阎王 重生嘅考验.rmvb  x- l/ M# C& [) Z4 Z
003 桑004 炽热嘅火焰 情侣爱嘅绳索.rmvb
6 V" z. R9 R0 t4 x  m3 M0 B5 l; T4 l' {004 炽热嘅火焰 情侣爱嘅绳索.rmvb% s  D; i' M8 K5 |
005 幽助复活 新的使命.rmvb5 s' A' B  E& I1 H/ k4 N
006 三只妖怪:飞影、藏马、刚鬼.rmvb
* F& t* G" Z' q" b' {5 T007 藏马嘅秘密 母子情深.rmvb+ G0 H6 _# [9 J
008 莹子身陷险境 邪眼师-飞影.rmvb2 F1 p7 z1 z- }- O* m- E+ v* \
009 幻海嘅继承者.rmvb* L. C1 B2 x0 u2 @3 p
010 桑原嘅灵气剑 喺黑暗之中出现.rmvb5 E' ^- w: k7 U9 D' N1 Z
011 幽助带着满身伤痕嘅反击.rmvb: Z( e+ U0 e# J/ q( L  c1 V
012 乱童出现 桑原惨败.rmvb
# `) u: H% B& _6 E- T013 幽助对乱童 可怕嘅妖术.rmvb
# X/ ^% _& r  q" G' [014 迷宫城嘅四圣兽 向灵界大挑战.rmvb: |. Q* }: z! [8 g5 R
015 藏马优雅嘅玫瑰武器.rmvb
; j8 ?% O6 h; @8 P% d- `: A016 会伸缩嘅灵剑 桑原陷于苦战.rmvb# z! e/ e* l! n/ Y
017 白虎 地狱嘅狂叫.rmvb' {! ^7 V% z# o* {1 p
018 飞影出战 锋利嘅宝剑.rmvb
8 {7 h  g, L- _019 最后一个四圣兽 朱雀.rmvb" j) y: x: c% C6 B, O2 {" X
020 厉害嘅秘技 朱雀七分身.rmvb
/ d8 ^2 @' R8 Q2 Y- P021 幽助 用生命向朱雀反击.rmvb
( I+ Y! t' g3 q2 r& ]022 悲哀嘅美少女 雪菜.rmvb
8 e1 }+ ]) K; M# s! z, B023 黑暗使者 户愚吕兄弟.rmvb
4 V$ B% R+ R3 A8 _! ^, k9 B024 可怕嘅强敌 三鬼众.rmvb7 c! Q* K+ ]$ ]
025 燃烧嘅桑原 爱嘅力量.rmvb
5 t2 {" V' U& V! H026 暗黑武术大会嘅挑战书.rmvb
# W& o* c2 B+ Z! U. ~7 D, l027 死亡之船 向地狱进发.rmvb: ~5 O% l: _0 }' @
028 第一个对手 铃驹嘅绝技.rmvb
, J; u& e: K4 u# J. n029 藏马 染血嘅玫瑰.rmvb
4 C/ s+ X) z& Q, v' i2 p030 未完成嘅秘技 炎杀黑龙波.rmvb& Q2 l* U5 J- u" _$ |
031 醉酒战士 阿酎嘅醉拳.rmvb
: ~; X3 v  V; I- e! a032 刀锋边缘嘅死亡之战.rmvb
! y* f3 g9 ?% M9 \1 R
' F" f  Y( B& k7 u9 G3 a[ 本帖最后由 abc856172 于 2008-6-28 04:49 编辑 ]

[更新至001-002集].txt

237 Bytes, 下载次数: 24, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[更新至003-004集].txt

242 Bytes, 下载次数: 6, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[更新至005-006集].txt

244 Bytes, 下载次数: 6, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[更新至007-008集].txt

245 Bytes, 下载次数: 9, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[更新至009-010集].txt

248 Bytes, 下载次数: 5, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[更新至011-012集].txt

238 Bytes, 下载次数: 4, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[更新至013-014集].txt

207 Bytes, 下载次数: 4, 下载积分: 社区币 -5 星梦

畅易网络硬盘&MU

[更新至015-016集].txt

208 Bytes, 下载次数: 6, 下载积分: 社区币 -5 星梦

畅易网络硬盘&MU

[更新至017-020集].txt

410 Bytes, 下载次数: 5, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[更新至021-024集].txt

415 Bytes, 下载次数: 8, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[更新至025-028集].txt

551 Bytes, 下载次数: 5, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[更新至029-032集].txt

275 Bytes, 下载次数: 8, 下载积分: 社区币 -5 星梦

[MU空间]

[更新至033-037集].txt

826 Bytes, 下载次数: 9, 下载积分: 社区币 -5 星梦

纳米机

评分

tandong + 10 + 56 + 2 我很赞同