[其它更多] 分享一下心情 新魔神英雄传TVB 看紧第43集

p365 发布于2008-4-17 22:46 9081 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
2497341O1 发表于 2008-4-19 09:39:19 | 显示全部楼层
原帖由 p365 于 2008-4-18 13:54 发表 * ~. [3 u9 J9 t
有全套吖 46集齐的不过一集集甘传 传到我发颠  好慢吖~~~~~~
" ?7 b, K* S' E2 |' ^3 Q& v
楼主可以斋上传条音频架,衣家大把人合成高清版噢
kuangrey 发表于 2008-4-19 14:05:27 | 显示全部楼层

哇,绝迹的野竟然有人有
ninaomu 发表于 2008-4-19 23:57:44 | 显示全部楼层
原帖由 mfgpx 于 2008-4-18 17:33 发表
6 D( s8 [. ~! G6 }3 \* _1 `6 K4 }& ?+ g4 @- I0 G

& F9 u% N  O; s+ ^' x7 g, h7 N无咩嘢可惜,可以下的你都下了。

# Z# b( W, q& o9 q6 v) E/ Y汗。。。。乜第一集无人下载完成麽?
ninaomu 发表于 2008-4-19 23:58:50 | 显示全部楼层
原帖由 2497341O1 于 2008-4-19 09:39 发表 ; l$ u% Q0 i4 i! w# ~2 h+ u

8 ]: |4 n; q; X楼主可以斋上传条音频架,衣家大把人合成高清版噢
. j8 t) f0 T& u; c$ M% W8 z. b& ^% K
係咯,如果个音频同我个国日双语DVD-MKV版夹得来就好了,唔使再重复down
p365 发表于 2008-4-23 00:02:38 | 显示全部楼层
好辛苦看到第五集  传果几集货仔传左我一个星期  人都癫
GavinDX 发表于 2008-4-27 00:01:51 | 显示全部楼层
我只系想睇《超魔神英雄传》,我系电视睇左几次都睇唔晒,真系好遗憾,次次都系因为要翻学而睇唔到后面果部分。
p365 发表于 2008-4-27 12:29:42 | 显示全部楼层
终于传晒  现在看紧路~~~~~~~~~~~~~~`
ninaomu 发表于 2008-4-27 19:25:09 | 显示全部楼层
原帖由 p365 于 2008-4-27 12:29 发表 & }; K6 a5 w. ~
终于传晒  现在看紧路~~~~~~~~~~~~~~`
4 s& {% [; r4 U
TVB粤语版哦,是全部46集都传晒比你吗?
ninaomu 发表于 2008-4-27 19:27:42 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-4-27 00:01 发表 % S" l4 ~3 C5 q- T5 f5 x5 v2 v8 v
我只系想睇《超魔神英雄传》,我系电视睇左几次都睇唔晒,真系好遗憾,次次都系因为要翻学而睇唔到后面果部分。
* i6 D& {& m- s* y6 ?* B
我都係~,不过魔神系列都係中意听日语和普通话多过粤语。特别超魔不是由辽艺配音后,只听日语了,因为田中真弓、西村知道、玄田哲章、横山智佐等人实在配得太好,好中意听佢地把声
freea 发表于 2008-4-28 22:51:44 | 显示全部楼层
經典卡通片我都好想睇番
p365 发表于 2008-4-30 00:31:39 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-4-27 19:25 发表 ( M; }, [/ m2 ?' H- }

( E' U. I! P+ G) s3 VTVB粤语版哦,是全部46集都传晒比你吗?
6 Z) O& Z5 C! x

' _7 }/ }% k. K0 Y+ h# H' `6 s是喔~~~~~~ 听果首OP已经好感动
ninaomu 发表于 2008-4-30 05:37:48 | 显示全部楼层

回复 23楼 的帖子

真係羡慕呀~~~提取D音频出来搞DVD合成啦~~~