[漫画文学] 《魔剑美神》中那几段咒语!让你感到无限的震憾!

kurapica 发布于2008-3-26 12:41 10269 次浏览 67 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ferjemo 发表于 2008-7-20 11:56:58 | 显示全部楼层
我顶丫!睇返就觉得好有感觉丫!以前小学个阵时我仲将距背低左添!家下又想睇返添......

impilse 发表于 2008-7-20 12:31:40 | 显示全部楼层
现在好难找到啦,真系好怀念!

gundam 发表于 2008-7-20 13:51:16 | 显示全部楼层
我净系记得头两句,同d绝招明

aa5a6a 发表于 2008-7-21 20:58:38 | 显示全部楼层
最近出左魔剑美神3啊,都几好看啊...以前的都忘晒了,看翻有些味道,....只知道女主角好残暴....哈哈

lxch99 发表于 2008-7-21 22:18:54 | 显示全部楼层
一般般罗···

mcgods 发表于 2008-7-21 22:25:00 | 显示全部楼层
记得以前睇网络小说,有个高人话想知道本小说写得认唔认真,睇下D咒文质量如何就知道啦,照甘睇,魔剑美神质量好高!!

jame17 发表于 2008-10-30 23:56:12 | 显示全部楼层
细个好钟意魔剑美神架!!!

彩虹V佐助 发表于 2008-10-31 09:25:22 | 显示全部楼层
这些咒语真是记忆犹新。。$ w/ l. o. v/ W( j2 R: V4 V" e4 W
我现在还记得。。

hting88 发表于 2008-11-2 16:06:58 | 显示全部楼层
i like this 破龍陣:
8 Y* j! q. {4 v6 ]3 ?( l1 M' k; a5 i9 W# _' @ K" O; K$ v. M1 y% X3 R! i* F% n, g3 R+ M1 l- g( d
比黃昏更加昏暗,比鮮血更加鮮紅+ X/ I" {' G/ M* v! K  M
: e6 I1 _/ J$ g7 Q0 P% }混沌嘅海中,伸出所有嘅混沌& w$ f0 w" j! }2 Q* K' E% w
5 t" j/ F9 t/ i. D* V6 `浮遊嘅物體,金光燦爛嘅黑色之皇
1 B5 o% t0 R8 ^" i  P; @, O& E4 B4 S! E' v* `3 m- L+ H我在此懇求你,我在此向你發誓% h  H+ J5 ] P+ z1 S% ?
! L9 k5 f" G6 P: X) Z' ~阻塞係我面前所有嘅愚蠢之物* }3 H v' S4 l. W0 Z- k1 N
7 {, P  `0 h, B8 m2 }7 v憑著你我的力量必至滅亡:' ?5 L: U9 f$ a' \$ i5 H+ N* Z( s% y! I
破龍陣!
) N# V5 v6 }$ s* {- ^+ |. d% f5 y) T) i# x' U6 q

teresalee 发表于 2008-11-3 12:01:52 | 显示全部楼层
最记得呢句"比黃昏更加昏暗,比鲜血更加鲜红"..好中意呢句话

zj86 发表于 2008-11-4 03:24:37 | 显示全部楼层
咒语都几好厅。。。。 到现在只记得个招数名

kia 发表于 2008-11-7 20:51:46 | 显示全部楼层
的確令我回想童年的記憶哦