[漫画文学] 《魔剑美神》中那几段咒语!让你感到无限的震憾!

kurapica 发布于2008-3-26 12:41 10270 次浏览 67 位用户参与讨论   [复制分享主题]
fhs890307 发表于 2008-4-4 20:23:01 | 显示全部楼层
最记得系破龙阵!型到爆!
imbb 发表于 2008-4-4 21:56:12 | 显示全部楼层
個段甘長的嘢樓主都記得真係厲害
mkfmky 发表于 2008-4-5 12:50:41 | 显示全部楼层
我超喜歡莉娜和加奧利6 N& q2 X, }* S0 i
魔影黑光最型
mkfmky 发表于 2008-4-5 12:50:59 | 显示全部楼层
我超喜歡莉娜和加奧利
, k4 A" A* b* R# x/ c8 q& b魔影黑光最型
yugi2005 发表于 2008-4-9 20:17:24 | 显示全部楼层
经常背错,最好有原版看看,,,! }3 H# D& A2 u( J
实在很帅!
cicicruby 发表于 2008-4-12 00:36:25 | 显示全部楼层
好经典一定要顶`````LZ好野啊
p365 发表于 2008-4-16 23:58:13 | 显示全部楼层
原帖由 kurapica 于 2008-3-26 12:41 发表
0 m( x5 f4 O& W/ L$ a4 z, Z% p记得自己读中学时,对《魔剑美神》里面果几段咒语,真系久久不能忘记!太帅了。而左现左,一样系甘有FEEL!
7 O# [- S& s, d
/ e! m& S/ f8 k. b) u! W- |# q火舞云霄:, D) K" r+ e  [1 d6 y
2 y( ]5 b  \' c7 _3 f! a
比黃昏更加昏暗,比鲜血更加鲜红
/ T9 V! C/ u" T时光虽然流逝,但系你嘅力量长存& Y) @3 O( r  O% @- j
藉着你嘅名字,我係 ...
# E8 C- f# J2 i6 m5 a3 q$ O
, ~, i. N  i: _, c. x; G2 o

# e0 ?& D* M& Q/ G$ k4 t8 q: X最经典果句五是 临兵斗者佳阵烈在迟      咩 !!!!  我记得我果实成日打晒手势甘家~~~真是上晒身
hyf2004 发表于 2008-4-20 00:52:36 | 显示全部楼层
楼主劲喔,,竟然稳到哩D咒语。。我当时好中意莉娜念咒语的情景噶,,真系好有型啊。。。不过可惜我只记得破龙阵同火舞云霄的前两句。。呵呵/ ?! Z$ k8 K6 k7 F

1 [4 h9 g2 v# ], r~~~~~··' }6 m" y( T: x7 C6 {! q

- _, H6 c5 H6 ?6 r2 f超中意魔剑美神。。。
freedom246 发表于 2008-4-20 23:29:38 | 显示全部楼层
啊!!!勾起我无限的回忆,我已经唔记得D咒语咯,谢谢LZ!!
eting 发表于 2008-4-27 05:38:26 | 显示全部楼层
最中意都系呢句:比黃昏更加昏暗,比鲜血更加鲜红
梦の天使 发表于 2008-4-30 08:09:12 | 显示全部楼层
我好想再睇多一次魔剑美神
cuterinoa 发表于 2008-4-30 09:51:35 | 显示全部楼层
我已經唔係甘記得啦..6 A) }3 F' o8 p4 r
最好發少少 图片 出來分享啦..
5 u% p7 \" w, F7 J; X