[I T 资讯] 装机方案,请大家给点意见

mfgpx 发布于2008-2-19 16:25 6083 次浏览 43 位用户参与讨论   [复制分享主题]
AWP 发表于 2008-2-25 19:00:15 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-2-24 11:47 发表
) @. s/ }* L" @大陸又跌價了!!( {9 m- n  {" L  M. e; J
A仔可以買了!!
. Y5 s! ^9 Q/ D4 z* q不過我計過新一粒cd 420同二手既一樣價, e+去到225-220一粒了!
睇住个市先~~~
" A/ e" K- D+ O6 l% t9 |0 `可能会再跌噶。。。
abc-like 发表于 2008-2-25 20:49:56 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-2-25 19:00 发表 6 |) r2 n9 y1 R, U+ S
睇住个市先~~~
) x, P* V* G  v* V可能会再跌噶。。。
跌都係近千啊~!
$ ^! q- k1 a5 h3 Q4 n) x) ?唔值錢既d人又唔放。
8 E" x5 m8 U$ ]& a& @好板又貴, 平板買新又買唔落手(因個個都話垃圾)
AWP 发表于 2008-2-27 12:37:38 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-2-25 20:49 发表 " Q3 z/ y3 Y9 `' n/ o
跌都係近千啊~!
; {8 h- n% x0 a( |唔值錢既d人又唔放。6 m! A) S  R4 F) N6 n1 G( _7 y
好板又貴, 平板買新又買唔落手(因個個都話垃圾)
系咯~~~
& I, Q4 L' D/ X0 [% a- n唔知点算好。。。
abc-like 发表于 2008-2-27 15:14:16 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-2-27 12:37 发表
5 x$ D& R9 b5 C0 \ 系咯~~~6 X; S4 K, u6 j/ _! p" F+ m
唔知点算好。。。
正常黎講應該係遲d先買!( a2 q8 M* j2 z# H
但我中咗招啊~!
* h- x: j6 R: _' h( W' d+ M
! W! [1 A7 Y( H0 ^有既, 我e+都加大咗個預算, 不過加大咗就要選好一點。
% e$ A$ P, u% Z7 A- ~6 l
AWP 发表于 2008-2-27 18:27:43 | 显示全部楼层
原帖由 abc-like 于 2008-2-27 15:14 发表 4 f! g+ p! \# g" V
正常黎講應該係遲d先買!: A& _4 j3 h: s$ ]
但我中咗招啊~!$ o$ h/ ^! V  K
9 E+ G0 i! l. n* ~4 V* `" ?
有既, 我e+都加大咗個預算, 不過加大咗就要選好一點。
/ i$ b0 h! B1 k2 O; k
越早期买就是如此。。。。。。
abc-like 发表于 2008-2-27 20:27:37 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-2-27 18:27 发表
, _. |, D0 u1 {, k1 g; H 越早期买就是如此。。。。。。
唔知典解我見好多人爭搶華擎早期的HV 775板, 爭到貴晒!!
AWP 发表于 2008-2-29 10:04:57 | 显示全部楼层
可能性价比高挂?( p$ J5 G0 p" e. B9 \
咁多人争噶
abc-like 发表于 2008-2-29 15:57:41 | 显示全部楼层
原帖由 AWP 于 2008-2-29 10:04 发表
" R1 I% Y" e$ g7 }, \( n; R- y 可能性价比高挂?
5 m/ H( P/ y  B+ S/ n咁多人争噶
又唔係丫!
1 r  ~4 k+ l* ^6 ^$ I係HD兩個字作怪至真!!
. |! Q5 y% a! K4 Q8 f5 \* B
/ G  }7 Y& x3 [( Y& s5 S800多既華碩板買唔買得過呢? (如果我低一半的價錢) 好煩!