[每日闲聊] 放假过年做灭好?

liyuwuhen 发布于2008-2-4 01:33 1662 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
眨下眼,假期又过左一半啦```咩都无做过 ' _2 K4 t* V; G; q% I  }
2 U# e/ l6 T7 J) y0 V; |
可能大家无是上紧学的,无我甘深刻体会怕````. D8 Q$ }" t* c

9 \& B9 K# |! c2 H$ I, E平时无得上网,甘宝贵的假期做D灭好呢?/ v) W: W* A! |; @
0 [6 a2 J2 {- F( c) ^
比D建议?推荐D动漫或者电影?
0 x# o: O4 q4 h7 L) c7 G5 K% ~8 @
) v- s& @- D  k! }8 y仲有其他灭可以做的无?有意义D的

已有(12)人评论

Kiver 发表于 2008-2-4 02:03:43 | 显示全部楼层
原帖由 liyuwuhen 于 2008-2-4 01:33 发表
1 f" v7 A3 J* i眨下眼,假期又过左一半啦```咩都无做过
* m+ P: F6 D$ E- Q  {0 S, ?+ c% Y+ }  t7 q( |2 H
可能大家无是上紧学的,无我甘深刻体会怕````
6 ^" p, c& T6 N/ |+ O( L. [; s( h$ Y  w
平时无得上网,甘宝贵的假期做D灭好呢?
( H/ P0 ]" {/ w* _+ d, V
% y7 L% c. [6 \% n/ a2 C比D建议?推荐D动漫或者电影?
3 n6 N) D# S# g
1 Q' m7 @$ D/ q4 U* v& e仲有其他灭可以做的无?有意义D的

0 _, ~) }& ^1 ^( ]9 z$ M% g" e  r- v# u
甘夜都仲未训??. g( z, f: W- F& k- ]
你就话放假放左一半
$ L3 `) Z( B* Q- i1 L' p我假都未有得放呢
tandong 发表于 2008-2-4 09:06:15 | 显示全部楼层
过年放假做猪好,吃完就睡!
andygo110 发表于 2008-2-4 09:40:15 | 显示全部楼层
打机,睇碟。。。。之后就无野搞了
AWP 发表于 2008-2-4 09:42:33 | 显示全部楼层
原帖由 Kiver 于 2008-2-4 02:03 发表
1 \& L. c% E: i2 n7 s2 a1 n4 i  b! [$ W

; D; r) ]; N2 _- L甘夜都仲未训??
/ J8 Z- G2 o. u你就话放假放左一半, v- U  n  x0 A+ X) W9 C
我假都未有得放呢
还要上班的说。。。。5 o! B, L& H! _8 {
这几日都冇时间上来了~~~
Kiver 发表于 2008-2-4 15:15:13 | 显示全部楼层
原帖由 liyuwuhen 于 2008-2-4 01:33 发表
7 P& }$ e5 }! u6 F, O眨下眼,假期又过左一半啦```咩都无做过
& _0 F7 g+ E+ p  I' E4 W1 @8 p1 M- s' c, F; h. z
可能大家无是上紧学的,无我甘深刻体会怕````
' Y  B# O- b% q2 u$ ?5 w) E0 f0 ]/ N* M+ b- `! l8 A# k
平时无得上网,甘宝贵的假期做D灭好呢?  Z: |5 A) ^6 e

, U: @, E; s& j% N& |6 r比D建议?推荐D动漫或者电影?
9 q6 z: O! b9 F5 k" e6 V
5 ?' N/ ^+ }* x3 P7 E5 H; C* E仲有其他灭可以做的无?有意义D的
7 u, ~. u& D, P; f+ ]. d

9 C& Z- ]( S. l$ f) P" g7 |; S/ t, z我地都刚从学校走出来8 P  O9 {$ Y( m0 ?# l/ W

& b$ u8 X7 \8 P; m/ |好好珍惜一下这样的长假啦/ u/ L/ y' O( g, P% i
  B3 F0 N& P  J% N
工作后真的想放日假都难~
寒冰云飞 发表于 2008-2-4 16:20:01 | 显示全部楼层
我就仲有一大扎游戏要恶补恶补啦
小必必 发表于 2008-2-4 23:12:56 | 显示全部楼层
搵套至LIKE既動畫一次過睇完佢,我打算睇多次死@亡@筆@記4 O* Y: Z: Q% ]: N6 u$ ~$ Q) k) b

0 O+ n/ f# Z, b3 U2 S[ 本帖最后由 小必必 于 2008-2-5 22:43 编辑 ]
落樱缤纷 发表于 2008-2-5 10:43:38 | 显示全部楼层
楼主唔使做作业架?都快高三了,我大把作业要做~~
tandong 发表于 2008-2-5 14:16:41 | 显示全部楼层
. K; F( ?$ m4 K& d眨下眼,假期又过左一半啦```咩都无做过
. p/ E$ L& a# x4 m3 i
+ u* d7 x; _" Q8 |( s可能大家无是上紧学的,无我甘深刻体会怕````* d; ^0 @3 E# p- r

$ y( s% }! h+ v平时无得上网,甘宝贵的假期做D灭好呢?
# X+ j. o1 S; e% C5 E4 d) E1 b4 w0 T2 k% X$ S& Y4 c* S
比D建议?推荐D动漫或者电影?1 z, W6 h( n- y" ?# U8 t/ h

/ Z( C" B' ^: M! |) B仲有其他灭可以做的无?有意义D的
你不如放动画啦!
寒冰云飞 发表于 2008-2-5 14:26:29 | 显示全部楼层
原帖由 小必必 于 2008-2-4 23:12 发表 " }. N$ `4 v; j5 z3 Y: {7 o
搵套至LIKE既動畫一次過睇完佢,我打算睇多次死@亡@筆@記

1 [3 H2 z+ q+ l. L  H1 z0 X; M我都仲没看死@亡@筆@記添,好彩你提我遮
小必必 发表于 2008-2-5 22:44:30 | 显示全部楼层
原帖由 寒冰云飞 于 5-2-2008 02:26 PM 发表
/ p/ _7 t/ E3 K" c& a7 m0 a' ^/ K8 P
我都仲没看死@亡@筆@記添,好彩你提我遮
% z  {; r- Z4 B: e% J6 P: @3 o5 s
/ G8 v( |/ b4 I' }" {
咁你一定要睇....超正...
* I4 z' s/ w0 Q6 R. u! H真人版就超差,唔睇好過!!
12下一页