[每日闲聊] 刘德华起成都演唱会中为歌迷PK保安

唔知 发布于2007-11-29 14:34 2041 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
唔知 发表于 2007-12-12 13:49:13 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-11-30 14:02 发表 # N, E; u# [! ]4 k8 F: o
点解会起冲突咖??、8 H5 b4 ]" f. [3 t
fans太热情定喺D保安有问题啊?? 3 g# O, Z0 c0 e/ ~/ A" {9 T% q
; t& s# L' k- m+ k
9 ^9 v9 I2 d9 V" o$ T; i
不过唱紧歌跳落台嚟同保安争执都喺头一次见···········

# Z' r8 g( ?& S/ g" v
/ X& A# \& _8 P$ k系因为场地要求不准上前献花的....+ v$ @% h* t7 e6 y5 S

$ W) n/ W* R( j  t/ ?3 I但系无啦啦俾个歌迷走左入去.....献花...之后果D保安就捉佢起度打..
Laputa81 发表于 2007-12-12 20:28:05 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-12-12 13:49 发表
9 j1 n8 I( i, h4 t7 F
9 j, U* x( E" R6 L
0 v8 i! M- m$ X系因为场地要求不准上前献花的....
5 E( F1 [, y! b- D2 k' u6 i
; _3 s# E* A0 R) x7 G7 M但系无啦啦俾个歌迷走左入去.....献花...之后果D保安就捉佢起度打..

1 ]; m( [& C4 G- a; @2 k, s5 [  V4 C% o, X5 _. Y0 T6 Z4 @

9 V( I3 k  S% h( P* ]+ ~! Z. r6 t$ d9 J0 y
都唔使打人啩??+ j$ k: c& s9 y- \; D2 @, F0 k
你估捉贼咩············
嚣のЪ 发表于 2007-12-13 19:55:10 | 显示全部楼层
我睇唔到啊!
7 Q& ^- L5 O& m6 |唔使理我嘎?
8 o3 d! V5 M8 n$ p5 |# O5 w乜距唔驚第2.個楊麗娟??
king_418 发表于 2008-1-10 21:59:19 | 显示全部楼层
难怪可以红到现在~~~~
累斗累 发表于 2008-1-11 00:06:06 | 显示全部楼层
天王就系天王