[其它更多] 最天真的无奈.愤怒和哀怨

yjb338 发布于2007-11-23 20:33 3479 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(37)人评论

yjb338 发表于 2007-11-23 20:33:52 | 显示全部楼层
yjb338 发表于 2007-11-23 20:34:24 | 显示全部楼层
Laputa81 发表于 2007-11-23 21:11:58 | 显示全部楼层
乜家伙嚟咖???
1 K9 J/ s# }' O% W  s2 D; F4 j咁神秘··················
Laputa81 发表于 2007-11-23 21:13:38 | 显示全部楼层
哗·········咩事啊??' N: I: {2 N8 q: c$ a: v/ x
口水鼻涕一齐嚟~~~
yjb338 发表于 2007-11-23 22:20:58 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-11-23 21:13 发表
$ `3 L8 g. _7 |- Z) C哗·········咩事啊??% V3 U0 y* z$ i1 v8 x
口水鼻涕一齐嚟~~~
& I# V- C) g9 X6 h/ c. g' l% O
给人抢咗波板糖.
夜月星辰 发表于 2007-11-23 22:49:53 | 显示全部楼层
就咁?俾人抢咗波板糖…………………………
. ?+ ]2 W& a/ n$ {2 j有咩好喊
夜月星辰 发表于 2007-11-23 22:52:54 | 显示全部楼层
所以話呢,無論幾靚嘅人,一喊就唔靚
yjb338 发表于 2007-11-23 23:16:29 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2007-11-23 22:49 发表
# p: {6 l# _% t就咁?俾人抢咗波板糖…………………………
& F6 `  e4 w! E7 C7 e8 u8 N有咩好喊

. C( T, k  _  b7 t* {& O吾喊果个肯定有智障.
yjb338 发表于 2007-11-23 23:19:19 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2007-11-23 22:52 发表 ) Y6 `3 N+ `+ k- T9 b8 i
所以話呢,無論幾靚嘅人,一喊就唔靚

+ T0 v& f# t0 p: _3 Q5 ?传说中有种叫喜及而泣的. 又有流下激情泪,果地喊都好靓啵!! (就係哩种啦!)
夜月星辰 发表于 2007-11-23 23:22:55 | 显示全部楼层
邊個話咖* S) {; A" Y& c! i( [, K5 j
0個個5嵗小妹妹俾人搶咗波板糖
% ~# S* J' M* c* H! B* w# g都冇喊啦
夜月星辰 发表于 2007-11-23 23:25:30 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-11-23 23:19 发表
5 l8 a1 C! v- P* s: U$ u. b8 c  J  \5 d9 ]  o; C
传说中有种叫喜及而泣的. 又有流下激情泪,果地喊都好靓啵!! (就係哩种啦!)

/ o0 G, b$ R3 s# f1 D( B你睇電視睇到嘎?# P/ \4 s" }9 @+ K5 S, w0 E
美化咗啫# c; f7 W0 n) N* `) W5 E

& n! C. l$ r, c" q6 e+ [+ c我見幾 多美女,平時好索,一喊,哇~ 咪埋來,點喊都一樣啦
1 {  V' K* g& g一喊就好……no~
1234下一页